Nokia 5800 XpressMusic V52 Radyo Donma Sorunu Önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic V52 Radyo Donma Sorunu Önerileriniz ?
'

SLm Arkadaşlar V52 yükledim gerçi v51'de Radyo sorunum wardı yorumlarda ise radyo donma sorunu RdS sorununun düzeltiği yönünde ama ne yazıkki bende radyo donmakta reset atmadan da düzelmiyor önerileriniz neler ? V52

'

SilentOne

SilentOne

Üye
tekrar oviden yazılımı güncelle

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
tekrar oviden yazılımı güncelle

Yalnız yazılımı ürün Kodunu değişerek yapmıştım ovi den güncelleme çıktımı bilmiyorum ? yani telefon koduna yazılımın çıkıp çıkmadığını bilmiyorum birde yazılımı yeniden yüklediğim zaman sorun düzelme şansı varmı ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Benim de v40tan beri çalışan-aldığımda v40 vardı- radyom v52de dondu. Şu v52 paket halinde bir çıksın o zaman jaflayacam. Kendi product koduna göre yükle bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
Yalnız yazılımı ürün Kodunu değişerek yapmıştım ovi den güncelleme çıktımı bilmiyorum ? yani telefon koduna yazılımın çıkıp çıkmadığını bilmiyorum birde yazılımı yeniden yüklediğim zaman sorun düzelme şansı varmı ?

çıkıtı ovide

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi

demin denedim Oviden baktım ama çıkmamış yazılımınıda yukledim ama görünmüyor tekrar ürün kodunu değişerek yazılımı Flashladım radyo düzelir gibi oldu belli bir süreden sonra eskisi gibi donmaya başladı sanırım benim telde sorun ...

--------------- Ekleme ---------------

Benim de v40tan beri çalışan-aldığımda v40 vardı- radyom v52de dondu. Şu v52 paket halinde bir çıksın o zaman jaflayacam. Kendi product koduna göre yükle bence.

kendi product code çıkmamış baktım navifirm'den de neyse ama benim telde sorun war sanırım c(:

pcwolf

pcwolf

Üye
Sen yine de telefonuna ait kod ile yükle çıktığında. c6 yazılımları felan da yükledim radyoda rds gitmişti, şimdiki yüklediğim şekil de karışık olduğu için radyo donma yapyıor büyük ihtimalle. orijinal v51 dosyalarını indirmek istememiştim pcde var diye, meğer ordakin hackli rofs2 dosyası varmış. Flaşladıktan sonra farkettim, oviden tekrar yükledim yine hack araçları felan vardı hard formattan sonra düzeldi ve öyle kullanıyorum. Büyük ihtimal de benim sorun bundan kaynaklı. Seninki de productle alakalı olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
productle alakalı olduqunun sanmam

pcwolf

pcwolf

Üye
Madem öyle, benim v40tan beri çalışan radyo niye v51 üzerine hack yapıp tekrar orijinal v51e döndükten sonra v52de donmaya başlamış olabilir? V51de product kod değişti büyük ihtimalle de ondan diyom.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
Madem öyle, benim v40tan beri çalışan radyo niye v51 üzerine hack yapıp tekrar orijinal v51e döndükten sonra v52de donmaya başlamış olabilir? V51de product kod değişti büyük ihtimalle de ondan diyom.

sanmıyorum product kode kaynaklansın zati herdefasında yeni yazılım çıktığı zaman ürün kode değişerek yazılımı yüklüyordum radyo sorunu v31 de yoktu dıer tum surumlerde vardı v52 de ise yorumlarda duzeldıgını yazmışlardı ee nihayetinde bizde yükledik ama sonuç aynı ...

Aynen bende öle sanıyorum alakası yok gibi ... sorun başka bişey ama anlamış değilim ....

Birde Navifirm'den baktım ürün koduna uygun bir yazılım war ama onu mu indiricem bilemiyorum (0579270) Ürün Kodum bu

5800 RM-356 Country Variant Turkey TR Blue V2 - MR (0579270)

Yukardaki var navifirm'de bunu indirip kurmam mı gerekiyor acaba bileniniz ...

pcwolf

pcwolf

Üye
v31de radyo sorunu olmayışı heralde ilk aldığınızdan kaynaklı. V31den sonraki sürümlerde radyo sorunu başladıysa bu mutlaka productle akalalı olmalı...
Siz bence cihazın arkasındaki kodu nssde ayarlayıp navifirmde kendi koduna ait dosyaları indirip jaflayın öyle deneyin.

pcwolf

pcwolf

Üye
V52nin orijinal paket dosyasını yükledim pcye ordan jafladım orijinal kodla(zaten orijinalmiş). Radyo sorunum kalmadı...
DUYURULUR!!!

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
V52nin orijinal paket dosyasını yükledim pcye ordan jafladım orijinal kodla(zaten orijinalmiş). Radyo sorunum kalmadı...
DUYURULUR!!!

5800 RM-356 Country Variant Turkey TR Blue V2 - MR ( Bu ürün Koduna ait olanı mı indiriyoruz Navifirm^den
Normalde Ürün Kodum (0579270) Navi^den baktığım zaman ise yukardaki var blue olarak ... hangisi

pcwolf

pcwolf

Üye
v52 hack konularında RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0 adlı dosyayı indirin yükleyin.Cihazın arkasında orijinal product kodu nss ile ayarlayın sonra jafla yükleme yönergelerini izleyin. Use ıd kutucuğunu işaretledikten sonra telefonu seçip kodunuzu listeden bulun flaşlayın.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
v52 hack konularında RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0 adlı dosyayı indirin yükleyin.Cihazın arkasında orijinal product kodu nss ile ayarlayın sonra jafla yükleme yönergelerini izleyin. Use ıd kutucuğunu işaretledikten sonra telefonu seçip kodunuzu listeden bulun flaşlayın.

hack yazılımı kullanmak istemiyorum tek sorun radyonun donması normalde başka bir sorunu görünmüyor zaten navifirm'den ürün koduna uygun olanını indirip kurdum hemde defalarca ama nafile halen donma sorunu yaşıyorum radyona ne yapalım bizde böyle kullanmaya devm edicez radyodan mahrum kalarak ...

maktama

maktama

Üye
hack yazılımı kullanmak istemiyorum tek sorun radyonun donması normalde başka bir sorunu görünmüyor zaten navifirm'den ürün koduna uygun olanını indirip kurdum hemde defalarca ama nafile halen donma sorunu yaşıyorum radyona ne yapalım bizde böyle kullanmaya devm edicez radyodan mahrum kalarak ...
hafıza kartına format attınız mı, atmadıysanız bilgilerinizi yedekleyip format atın. attıysanız bilgilerinizi geri yüklerken (pcsuite'le) ayarlar'ı yüklemeyin. eski ayarlarla yenileri birbirine karışıyor genelde. küçük sorunlar çıkartıyor.
bir deneyin.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına format attınız mı, atmadıysanız bilgilerinizi yedekleyip format atın. attıysanız bilgilerinizi geri yüklerken (pcsuite'le) ayarlar'ı yüklemeyin. eski ayarlarla yenileri birbirine karışıyor genelde. küçük sorunlar çıkartıyor.
bir deneyin.

Tabikide her yazılım sonunda telefona ve hafıza kartına format atarım sonra ise ayarları sil baştan yaparım gerekli dosyaları pc ye kaydettikten sora pcSuite ile hiç yedekleme işi dahi yapmadım bu güne kadar tek sorunum radyonun bu surumde duzelmıs olması ama ne yazıkkı bende ise donmasının sebebini öğrenememek ...

pcwolf

pcwolf

Üye
Hackle demedim arkadaş, hack konusundaki o dosyayı indir dedim. Navifirm yerine ordaki dosyaları kullanacaksın yani.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
Hackle demedim arkadaş, hack konusundaki o dosyayı indir dedim. Navifirm yerine ordaki dosyaları kullanacaksın yani.

Yalnış anladım dediğini en son şimdi orjinal yazılımını yükledim product kode olanını şimdilik bir sorun yok gibi umarım sorunu bu sefer çözebilmişimdir ...

fatikngage

fatikngage

Üye
dostum bende 5800 v51 hackli var 8 aydır kullnıyorum .teli ilk aldığımda benimde radyo donma sorunum vardı v31 ilk fw idi.v51 hackli kurdum gene de sorunum çözülmedi resetlemeden radyo ya tekrar girsem bile ses gelmiyor.herhalde donanımsal bir sorun diye düşünüyorm .zaten 5800 ilk çıktığında sorunları yüzünden geri toplandı .düzeltmeler yapıldıktan snra piyasaya tekrar sürüldü.ama görülüyorki bazı sorunlar kökten halledilmemiş. Ne olursa olsun ben bu telefonu seviyorm:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt