Nokia 5800 XpressMusic V52 Radyo Donma Sorunu Önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fbqwerty

Üye
v52 yukledim düzeldi radyo donma sorunu

SilentOne

SilentOne

Üye
yha ovi de bnde nie gorunuyor anlamdım gitti hatta orada yazılım ile ilgili bir sorun mu var dio tıkla yeniden yükle dediqin zamn düzeliyor

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
    Konu Sahibi
yha ovi de bnde nie gorunuyor anlamdım gitti hatta orada yazılım ile ilgili bir sorun mu var dio tıkla yeniden yükle dediqin zamn düzeliyor

anlamadım gitti nedenini onu geçtim radyodan dert yanarken birde başka bir sorun baş gösterdi :) Soğuk havalarda ekranın renkleri birbirine girmesi gibi :) bu 2 soruna takıldım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bnde de ole bir sorun gordum ama düzeldi hemn allahtan telefonu -2 derecelik havada balkonda unutunca tuş kilidini açınca ekranda renk cümbüşü yaşandı bataryayı çıkardım telefonun ısınmasını bekledim düzeldi allahtan

maktama

maktama

Üye
yha bnde de ole bir sorun gordum ama düzeldi hemn allahtan telefonu -2 derecelik havada balkonda unutunca tuş kilidini açınca ekranda renk cümbüşü yaşandı bataryayı çıkardım telefonun ısınmasını bekledim düzeldi allahtan
-2 derecede lcd'nin yani liquid cyristal'in "liquid(sıvı-akışkan)" özelliğinde sorunlar oluyodur sanırım:D

SilentOne

SilentOne

Üye
oluyormuş :D

muxo

muxo

Üye
ben bunun çözümünü buldum arkadaşlar..
çözüm çok basit. radyo hafızasına hiç bir kanal kaydetmeyeceksiniz. yani hiç bir kanali kaydetmeyin . o zaman hiç donma yaşanmıyor. ben bizzat denedim. artık donma problemi yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi düşünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt