5800 radyo sorunu çözülmüş!

Sponsorlu Bağlantılar

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
5800 radyo sorunu çözülmüş!
arkadaşlar 5800 v51 yükledim dün herkes rds donma sorunu var donma sorunu var diyor bende rds li frekanslarda hiç bir sorun yok sorununuz nasıl tam olarak açıklarsanız bende tecrübelerimi aktarırım donma nerde oluyor kayseride olanlar frekans ta verebilirler :D :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kayseride olmuyor ben 5230 da da denedim öyle bir sorun yok.

Perfect!

Üye
bu donma ne daha ben hiç yaşamadım v30 dan beri kullanıyorum

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
bende çok sık radyo dinleyen biri değilim ayda 1 falan açar dinlerim 6-7 aydır tek sorun yaşamadım sorun yaşayanlar açıkça sorunlarını yazsınlar bizde yardımcı olmaya çalışalım :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 ın ilk sürümleri sorunlu onlarda olabilir.

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
versiyon olarak mı piyasaya sürülen ürün olarak mı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
piyasaya sürülen ürün olarak.

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benden sonra aldı telefonu(2 ay kadar) onda sorun var bende yok belki sürümleri farklıdır belkide sürümden bağımsız donanımsal bir hatadır tek söyleyebileceğim geçmiş olsun hala sorun yaşayan varsa :)

--------------- Ekleme ---------------

kimseden ses çıkmadığına göre sorun gerçekten çözülmüş :D

OğuzcanAbi

Üye
bende sorun yoktu aldığım zaman dan beri dinliorum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
radyoda şimdilik sorun yok.

OğuzcanAbi

Üye
zaten hiç olduğunu görmedim:ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
donma sorunu yokta rds bilgileri gelmiyor evt

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
donma sorunu yokta rds bilgileri gelmiyor evt
bu da bi gelişme v60 ta düzelir umarım
benim için bi önemi yok 1000 küsür şarkı var :D
ama kullanmayı bilmeyenler veya bunun gibi sorunlar telefonun adının kötüye çıkmasına sebep oluyor
biride çıksın 5800 aynı fiyatta daha iyi bi telefon göstersin(1-2 küçük özellik dışında)

ozanazy

ozanazy

Üye
Milettin RDS derdi aslında şu, neden böyle bir özellik desteklerken bize bu servisi sunmuyor Nokia diye dert yanıyo yoksa arabalarındaki ses sistemlerinde herkesin vardır RDS özelliği fakat kimse onu takşp etmiyordur eminim. Bu donma sorunu bende de oldu bir kaç kere telefonu resetlemeden çözemedim. Bana kalırsa RDS desteklemeye çalışıyor açamayınca radyo kilit oluyor. Sadece şahsi düşüncem bu.

OğuzcanAbi

Üye
radyomu açar teli cebime atarım ne rds ne de başka bişey

eyoi

eyoi

Üye
Arkadaşlar 5800 kullanıyorum v51 den sonra radyo yu biraz açık bırakınca donuyor kitleniyor ..ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ... :ağlarım:

nejdet can

nejdet can

Üye
arkadaşlar 5800 v51 yükledim dün herkes rds donma sorunu var donma sorunu var diyor bende rds li frekanslarda hiç bir sorun yok sorununuz nasıl tam olarak açıklarsanız bende tecrübelerimi aktarırım donma nerde oluyor kayseride olanlar frekans ta verebilirler :D :ehe

"daniel" Kardeşim elinizde (arşivinizde) rds frekans linkleri varsa paylaşabilirmisiniz...

5s00

Üye
arkadaşlar 5800 ı birbuçuk aydır kullanıyorum radyoda sorun var kulaklığa ses vermiyor,kulaklık aynı pozisyondayken herangibi mp açınca çalıyor radyoya gelince ses yok kanal ayarları çalışmıyor her hangi bir firekans da göstermiyor donma bunamı diyosunuz bilmiyorum ama çözümü yokmu bu işin

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
yaw radyo tıkıt tıkır çalılıyor, rds çalışmıyor..

Üst Alt