5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Valla ben bi yandan iyiki geçmişim diyorum, bi yandan da v51 güzeldi diyorum çünkü;

+'ları

- Sensör dönüşü süper ötesi olmuş.
- Müzik Çalar güzel.
- Kaydırma Biraz iyileşme var.
- Hızlanma Biraz Var.

-'leri

- Cihaz açıldıktan sonra (her defasında) Şebeke gidiyor. sizde varmı bilmiyorum ama iki cihazıda güncellememe rağmen böyle
- Malesef Tema Efekti Açılınca Gene Hata Göz Önünde.
- Tema Efektinde Küçük Hata Menüdeyken geri diyince tersten açılıyo .(ÖNEMLİ DEĞİL)
- Biraz daha hızlı olabilirdi.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde c6dan dondum lanet olsun donmuyecem dedim meraktan donduk tühh phnt yi bekliyız

zaferizm

zaferizm

Üye
bence telefonun sondurumu süper oldu müzik player kulaklıkla harikalar yaratıyor ekran dönüş hızı bu telefonun en buyuk eksisiydi onuda duzelttıler wireless hızıda mukemmele yakın tek eksisi bana göre flash player, vidgeti pek aramıyorum açıkcası ben genel olarak telefonun son durumundan memnunum

cortex47

cortex47

Üye
dostum ne diyorsun sen baya güldüm bu dedigine . bu telin donanımsal ram i 120 dir. bunu güncellemeyle falan yükseltemezler.
ben güncelledim. ve kayda deger hiç bi özelligi yok. sadece dokunmatik (basmatik) ekranın tepki süresi birazcık daha kısaltılmıs. zaten basmatik ekran diye tırnagımın ucuyla kullanıyom. degişen bisey yok. yine aynı şekilde devam. BENCE yüklemeye bile deymez. simdi gelde bu tele hard format atmakla ugras..(güncellestirmeden sonra tele format atılır ) valla hiç deymedi.:nono::bann:

ha bir de bazi arkadslar sevinerek diyorki hafizada 15-20 mb artıs var. zaten telin hafıza 8gb.ben 3 mp3 silseydim yine o kadar boş hafiza kalırdı. yani gereksiz bi farklılık.
ek özellik *#0000# yazınca versiyon isminde artık 51.0.6 yerine 52.0.7 yaziyo . nokia alın len size farklılık diyor :ehe
ayrıca yeni ev ekranı da yok
flashda gelmemiş.
ana ekradna widget gelmemiş..
rds kısmen düzelmiş. fakat bazen çalısıyo bazen çalısmıyo. yani kafasına göre takılıyor.
önceden radyo bende donma yapmıyordu. yeni güncellemeyle sık sık donmaya başladı.

Artı olarak program güncelleştirme yapmadan önce 140 mb download etti. bu terbiyesizligi neden yaptı hala çözemedim. :hmmm

5800 hack versiyonlarını yapan adamlar bile bu nokiadan daha iyi iş çıkartıyor.
özet: bu teli alan aklımın ırzına geçiyim.
ek: olumsuz yorum yaptım diye telden anlamıyorsun diyeni sallandırırım kızılay meydanında. 2005 yılından beri symbian sistemli telefonlardan kullaniyorum.

güncelleştirmeden sonra dokunmatik kalibrasyonunu diye bi yer var ayarlardan onu yapmayı unutmayın
aslında ben biraz önce farklı bisey yaptım. ve daha iyi oldu. dokunmatik kalibrasyonunda kalemle dokunmanız gereken 4 yere kalemle degilde sırasıyla düzgünce parmagınızla dokunun.telefon o zaman parmagınıza uyum saglıyor. ve ekran dokunmanızı kat kat daha iyi algılıyor.

1.si telefona yeni yazılım attıktan sonra hard format atmana gerek yok, bütün özellikleri zaten gelir.
2. telefon hafızası 8gb değil, 81mb
3. zaten kazanılan hafıza hafıza kartından değil, telefon hafızasından, ki 20-25 mb 81 mb'a göre gayet büyük.
4. bu telefonda flash var, sadece flash'ın en son sürümünü desteklemiyor.
5. 5 senedir symbian telefon kullanıyorum diyorsun ama daha yazılım için indirilen 140mb'ı görünce şaşırıyorsun...

dejavu_10

dejavu_10

Üye
dokunmatik ve sensorden başka farklı bi iyileştirme göremedim arkadaşlar.kamera,ses,radio,performans aynı değişen bir durum yok...yinede güncel kullanmak en iyisi.hackla uğraşmaktansa

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sağolasın wifi dan yaptım oldu dokunmatık hassasıyetinde artış tel hafızasında düşüş oldü güzel olmuş ama

Şehriyar

Şehriyar

Üye
flash yok dimi yine :S

Mechul_asi

Üye
Selam arkadaşlar şu nokıa ya bi e-mail atsanızda bundan sonraki yazılım sürümüne transmitter koysalar.ben şimdi nokia internet radyosu dinliyorum ama aracımdaki müzik çalarımdanda dinlemek istiyorum.bem mail atamıyorum sizden ricam siz atsanız

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar şu nokıa ya bi e-mail atsanızda bundan sonraki yazılım sürümüne transmitter koysalar.ben şimdi nokia internet radyosu dinliyorum ama aracımdaki müzik çalarımdanda dinlemek istiyorum.bem mail atamıyorum sizden ricam siz atsanız

Kardeşim Donanımsal Olarak Desteklemesi Lazım ... Aygıtın
Malasef 5800 da bulunmuyor :(

KaRNeC_81

Üye
wlan olmadan direk güncelleme yapmıyordu şimdi normal internet bağlantısıyla güncelleme yapılabiliyor daha denemedim ama video formatlarında farklılık varmı aceba... ? deneyen dostlarım var mı

ışık_22

ışık_22

Üye
slm arkadaşlar ben telefonu wifi üzerinden güncelledim pc ile wifi arasındaki fark ne olabilir hı birde v 52 c6 kurulurmu tşk

crhsn

Üye
Güncellemeden sonra youtube videolarını seyredebiliyorum.

birdhunder

Üye
yotubede zaten video seyrediliyordu...

ben hiç bir değişklik göremedim...

khytr89

khytr89

Üye
gördüğüm artılar

-pil daha çok gidiyor
-gps de eskisine göre hata payı azalmış gibi. arada 5-20 m ilerde ya da geride gidiyordu ama normalleşmiş gibi
-radyoda bi sorun bulamadım
-tarayıcının sağ alt köşesindeki kapatma ikonuna vurduğum halde bazen tam ekrandan çıkmıyordu o da düzelmiş.
-sensör süper olmuş

eksiler

-gps arada bir kendi kendine açılıp kapanıyor sebebini çözemedim

SilentOne

SilentOne

Üye
gps in uydu baqlantısını yenilemesinden kaynaklanıyor

khytr89

khytr89

Üye
gps in uydu baqlantısını yenilemesinden kaynaklanıyor

bu işlemi maps açık değilken yapıyor. arada bakıyorum saate falan uydu simgesi bi geliyo bi gidiyo.
bi de bu telefondan beklenir mi bilemiycem ama madem uyduya bağlanıp verileri işleyebiliyor o zaman tv yayınlarını ya da radyo kanallarını çekemez mi acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
:D yok yha gps de bnde sorun yok tabi bn nokia beta labsın çıkarsııqı ovi mapsi o ayrı

Üst Alt