programı indirdiysen niye tekrar rapidden indirmeye çalışıyorsun ki?!!?ben programı ındırdım fakat alttakı rapıd lınkıne tıkladıgımda ınmıyor dosya alternatıf lınk fln yok mu :S
ben rapiddekini jailbreak icin dosya sandim :d iphone da yeniyimdeprogramı indirdiysen niye tekrar rapidden indirmeye çalışıyorsun ki?!!?
ben rapiddekini jailbreak icin dosya sandim :d iphone da yeniyimde
Tahmin etmiştim
1-2 hafta sonra iPhone kurdu olman dileğiyle
Tahmin etmiştim
1-2 hafta sonra iPhone kurdu olman dileğiyle
![]()
Yok yahu, para vereceksek niye jailbreak yapıyoruz kitesekurler jb olayi tmm simdi program oyun fln bakiyorumda pes fifa vs. oyunlar olsada oynayabilsem keske pci oss icin kaldirdim telefondan takiliyorum genelde sitede bazi oyunlarin linkleri fln var hotfile dan fln onlari indirip telefona mi yuklemek lazim yoksa illa para mi vericez
cydia'dan installous indir, orda envai çeşit oyun bulursun. nasıl indireceğin ve nasıl kuracağı basit, araştırırsan hemen bulursun.Yok yahu, para vereceksek niye jailbreak yapıyoruz kicydia'dan installous indir, orda envai çeşit oyun bulursun. nasıl indireceğin ve nasıl kuracağı basit, araştırırsan hemen bulursun.
yine cydia'dan appsync yüklemen gerekiyor programların çalışması içib. fw versiyonuna göre appsync 3.x ya da appsync4.1 gibi. Bu da forum da var, araştırırsan bulucaksın.Gerçi senin sorunun için çözüm bu mu bilemiyorum, api unavailable sorunu ile karşılaşmadım ben.installous yukledim siteden buldugum bir tarif uzerine fakat programa giriyorum hic bisi yok browse de mesela search e bisi yaziyorum yine bisi cikmiyor bi uyari cikiyor APİ unaviable diye bilginiz varsa bir yardimci olursaniz
yine cydia'dan appsync yüklemen gerekiyor programların çalışması içib. fw versiyonuna göre appsync 3.x ya da appsync4.1 gibi. Bu da forum da var, araştırırsan bulucaksın.Gerçi senin sorunun için çözüm bu mu bilemiyorum, api unavailable sorunu ile karşılaşmadım ben.
...
ekleme, şimdi googledan baktım installous serverları bakımdalarmış, hemen bir google araması yaptım "iphone api unavailable" diye, karşıma çıktı cevap. Siz de bu yöntemle bir çok sorununuza cevap bulabilirsiniz.
Ama her halukarda appsync kurmalısınız. İSterseniz telefonlara girin, bu forumlardan indirdiğiniz ipa dosyaları artık direkt installous içinde download kısmında görünür, direkt ordan kurabilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
Yukarıda son cümle yanlış çıkmış, doğrusu
İSterseniz telefonla girin bu forumlara, bu forumlardan indirdiğiniz ipa dosyaları artık direkt installous içinde download kısmında görünür, direkt ordan kurabilirsiniz.
bende winterboard ya da infinidock böyle bir sorun yaratmıştı(bende sadece alt tarafta boşluk oluyodu). Programlardan olduğunu düşünmüyorsanız jb'den dolayı olabilir.cok cok cok acil yardima ihtiyacim var beyler benim sorunum au ekranimin etrafinda bosluklar var normalde tum ekranda goruntu olmasi gerekirken kenarlarda yol ekran normal degil soyle izah edeyim daha anlasilir olur belkide 18 inc monitorden gelen 17,6 inc goruntu gibi yani tam verim yok ekranin kenarlari bos jb yapmadan once boyle birsey yoktu sorun hakkinda bilgisi olan yada benle ayni sorunu yasayan var mi jb den midir yoksa baska birseyden midir bir yardimci olun nolur cok sinir bozucu bir durum simdiden herkese tesekkurler...
bende winterboard ya da infinidock böyle bir sorun yaratmıştı(bende sadece alt tarafta boşluk oluyodu). Programlardan olduğunu düşünmüyorsanız jb'den dolayı olabilir.
Device iphone 3G (4.1) is not supported
Böyle bir hata çıkıyor ne yapmam lazım ?