Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
New N900 software PR1.3 şuan yayında NSU İLE GÜNCELLEYİN
Sponsorlu Bağlantılar
NR6630
Üye
Konu Sahibi
DESERTER.06 evet kardes overclock gider ama iste o senin gordugun pr1.3 un performnsi bence telefon artik daha az yorulacak. ama iyi oldu yaa bu surum.
sanirim sen halen beta'dasin resmi surume gecememissin gibi geldi bana 7 ci sayfada link verdim oraya git benim yuklediklerim nsu ve pc suite ordakiler. yukle yeniden problem kalkacaktir
converter2
Üye
ben az önce ovi ile güncellemiştim 191 mb dedi şimdi software updater ile deniyorum 200.3 mb diyor ne yapmam lazım... ben devam ettim 3 dakikada güncelledi 20.2010.36-2.003 olarak görünüyor.
deserter.06
Üye
eyvallah arkadaşlar nsu yu dediğiniz programla kaldırdım tekrar indirdim şu anda yüklüyor nsu ile
aklınıza sağlık
ben az önce ovi ile güncellemiştim 191 mb dedi şimdi software updater ile deniyorum 200.3 mb diyor ne yapmam lazım... ben devam ettim 3 dakikada güncelledi 20.2010.36-2.003 olarak görünüyor.
evet CONVERTER2 tam dogru adimdasin basarili bir sonuc kutlarim suan pr1.3 resmi surume gectin
bu arada tatayiciya portaid mod gelmismi ne cevirince yan oldu benimki. diger surumde varmiydi onda bakmak aklima gelmemisti
kuavo tamam dur sinirlenme seninkini hallederiz sen kafanı yorma yaw yardımcı olcam yarın yapalımmı şuan vaktim çok az aynı anda nete girebilirsek aynı anda adım adım yapalım ne dersin??
--------------- Ekleme ---------------
şimdi bana nasıl güncelleme yaptığını ve sorunun ne olduğunu yaz bakalım.
asidj
Üye
nsu ile yaptim guncellemeyi su faster application u yapanlardan Allah razi olsun 72 tane uygulama yukledim simdilik onla
sanirim sen halen beta'dasin resmi surume gecememissin gibi geldi bana 7 ci sayfada link verdim oraya git benim yuklediklerim nsu ve pc suite ordakiler. yukle yeniden problem kalkacaktir
yok üstad olmuyor senin dediğinide indirdim yaptım ama yine aynı gözüküyor .ben beta sürümünü hiç kurmamıştım.
acu540
Üye
Ben de nsu ile yaptım oldu fakat anlamadığım 200.3 mb lık işi yaklaşık 45 dakika dedi 45 saniyede bitti acaba bu 200.3 mblık kısmı uygulama yöneticisinden yapmaya çalışmıştım nsu ile yükleyin demişti o zaman mı indirdi telefonun hafızasına 45 saniyede indirme ihtimali yok.
deserter.06
Üye
nsu ya sag tıklayın yönetici olarak çalıştır deyin
o zaman güvenlik duvarından izin istiyor
ben güvenlik duvarını kapattım olmamıştı actım yönetici olarak çalıştır dedim
güvenlik duvarına izin verdim yükledi
NR6630
Üye
Konu Sahibi
telefonun made in finland mı yoksa corea mi BY_ALPKUN
Ben de nsu ile yaptım oldu fakat anlamadığım 200.3 mb lık işi yaklaşık 45 dakika dedi 45 saniyede bitti acaba bu 200.3 mblık kısmı uygulama yöneticisinden yapmaya çalışmıştım nsu ile yükleyin demişti o zaman mı indirdi telefonun hafızasına 45 saniyede indirme ihtimali yok.