uA.Frat
Üye
5230 Sensör&Işık Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Benim de anlayamadığım bir sorun çıktı, yani olmayan bir sorun varoldu... :/
Arkadaşlar batarya programını yüklemiştim haliyle ekran karanlık oluyordu, bir de güneşin altındaydım hiçbir şey gözükmüyordu. Yanlış bir şeylere tıkladım ki herhalde o andan sonra "Sensör" ayarı ve "Işık" ayarı düzelmiyor. Sensör ayarlarına giriyorum "Kapalı" yazıyor "Açık" yapıyorum 10 dakika sonra tekrar "Kapalı" oluyor. Aynı sorun Işık ayarlarında da oluyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm sorun halen devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar inanın deli olacağım, bir çözüm yolu söyler misiniz?
Arkadaşlar batarya programını yüklemiştim haliyle ekran karanlık oluyordu, bir de güneşin altındaydım hiçbir şey gözükmüyordu. Yanlış bir şeylere tıkladım ki herhalde o andan sonra "Sensör" ayarı ve "Işık" ayarı düzelmiyor. Sensör ayarlarına giriyorum "Kapalı" yazıyor "Açık" yapıyorum 10 dakika sonra tekrar "Kapalı" oluyor. Aynı sorun Işık ayarlarında da oluyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm sorun halen devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar inanın deli olacağım, bir çözüm yolu söyler misiniz?
önemli dosyalarını hafıza kartına aktar sonra da gel format atalm..nasıl format atacağını aşağıda yazacam tek çözümü bu olur..