5230 Sensör&Işık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA.Frat

Üye
    Konu Sahibi
5230 Sensör&Işık Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Benim de anlayamadığım bir sorun çıktı, yani olmayan bir sorun varoldu... :/
Arkadaşlar batarya programını yüklemiştim haliyle ekran karanlık oluyordu, bir de güneşin altındaydım hiçbir şey gözükmüyordu. Yanlış bir şeylere tıkladım ki herhalde o andan sonra "Sensör" ayarı ve "Işık" ayarı düzelmiyor. Sensör ayarlarına giriyorum "Kapalı" yazıyor "Açık" yapıyorum 10 dakika sonra tekrar "Kapalı" oluyor. Aynı sorun Işık ayarlarında da oluyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm sorun halen devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar inanın deli olacağım, bir çözüm yolu söyler misiniz?

fedata

fedata

Üye
o batarya programını kaldır.sonrada hatta sen hiç kaldırma :) önemli dosyalarını hafıza kartına aktar sonra da gel format atalm..nasıl format atacağını aşağıda yazacam tek çözümü bu olur..
şimdi telefonu kapatıyoruz.daha sonra arama tuşu(yes:yeşil tuş)a bas elini çekmeden aramayı reddetme tuşuna bas(kırmızı tuş) sonra bunlardan yine elini çekme basılı tutup kamera tuşuna bas ve bu 3 tuşa ard arda bastıktan sonra(tabi sıralama halinde hiç bir tuşdan elini kaldırmadan devam et+)en üstte açma kapama tuşuna elini en sonda basılı tut ve bekle.telefon açılacak ve nokia açılış sesini duyana kadar elini tuşlardan çekme.ve format atmış oldun :) ha ben bunu nie bu kadar ayrıntılı yazdm,belki hard format nedir bilmiyosun die anlattım..unutma ki format attığında rehberdeki numaralar falan gidecektir,msjlar da dahil..ona dikkat et tamam mı?

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
telefona hardformat at hafıza kartına format at hala düzelmezse yazılım güncellmeye gel tekrar yazılımı yükle..

uA.Frat

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, ikinize de. Hard Format attım ve düzeldi, tekrar teşekkür ederim, iyi günler. :)

ezgke

Üye
doodle jump oynamak ıcın sensor kapatmak zorundayım ama kapanmıyor sebep :S sınır oldum yardımcı olursanız sevnınırm ..

ferwasd

ferwasd

Üye
o batarya programını kaldır.sonrada hatta sen hiç kaldırma :) önemli dosyalarını hafıza kartına aktar sonra da gel format atalm..nasıl format atacağını aşağıda yazacam tek çözümü bu olur..
şimdi telefonu kapatıyoruz.daha sonra arama tuşu(yes:yeşil tuş)a bas elini çekmeden aramayı reddetme tuşuna bas(kırmızı tuş) sonra bunlardan yine elini çekme basılı tutup kamera tuşuna bas ve bu 3 tuşa ard arda bastıktan sonra(tabi sıralama halinde hiç bir tuşdan elini kaldırmadan devam et+)en üstte açma kapama tuşuna elini en sonda basılı tut ve bekle.telefon açılacak ve nokia açılış sesini duyana kadar elini tuşlardan çekme.ve format atmış oldun :) ha ben bunu nie bu kadar ayrıntılı yazdm,belki hard format nedir bilmiyosun die anlattım..unutma ki format attığında rehberdeki numaralar falan gidecektir,msjlar da dahil..ona dikkat et tamam mı?
katılıyorum format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt