N8 çıktımı ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
necmati™;2795971' Alıntı:
[sıze=2]zaten daha çıkmadan belli etti nokıa beklediğimizden çok çok fazla ilgi oldu dedi...[/sıze]
tabi ya olmaz mı bakın şimdi bu nokıanında symbianında son ümidi diebilirim.o yüzden yeni müdür hata olmasını istemiyor bu cihazda.bu nedenle bekletiyolar.ayrıca açık kaynak kodlu:)yani sertifika işimiz olmayacak.her oyun ve program firmaları yazılım üretecek.acaip güzel bi telefon olacak..;)

Necmati

Necmati

Üye
tabi ya olmaz mı bakın şimdi bu nokıanında symbianında son ümidi diebilirim.o yüzden yeni müdür hata olmasını istemiyor bu cihazda.bu nedenle bekletiyolar.ayrıca açık kaynak kodlu:)yani sertifika işimiz olmayacak.her oyun ve program firmaları yazılım üretecek.acaip güzel bi telefon olacak..;)
Bence Şu an Dünya'da en çok ses getirecek telefon ..

fedata

fedata

Üye
necmati™;2796001' Alıntı:
[sıze=2]bence şu an dünya'da en çok ses getirecek telefon ..[/sıze]
walla haklısın.bekliyecem alacam.inş fiyat düşük olur..ben şubatta almayı düşünüyorum ee telefon ekim sonunda çıkarsa geriye 4 ay kalmış oluyo:)4 ayda onun fiyatı bi 300 lira düşer..çünkü aşırı ilgi olacak..

Necmati

Necmati

Üye
walla haklısın.bekliyecem alacam.inş fiyat düşük olur..ben şubatta almayı düşünüyorum ee telefon ekim sonunda çıkarsa geriye 4 ay kalmış oluyo:)4 ayda onun fiyatı bi 300 lira düşer..çünkü aşırı ilgi olacak..
ben mayıs ayında kesin alıcam fiyat aralığı 1.400 veya 1.500 arası olacak..

nejdet can

nejdet can

Üye
bilinmez bir tarihe ertelendi...

marsoy

marsoy

Üye
n8çıktı arkadaşlar 1haftaya kdar türkiyedede olcak fiyatı 1300tl

fedata

fedata

Üye
Necmati™;2798059' Alıntı:
ne kadarda bilmiş konuştun fiyatı bile bilmiş ...
yarın arıyacam nokiayı bakalım ne zmn gelecek türkiyeye.fiyatını da öğrenirim artık..

fedata

fedata

Üye
necmati™;2799206' Alıntı:
[sıze=2]tmm bekliyoruz..[/sıze]
demin aradım nokıa yı ve onunla ilgili konu açtm forumda..

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Çıktı çıktı,Yola bile çıktı..

fedata

fedata

Üye
Bize geldiği ne malum :):) ah keşke dediğin olsaydıda bize gelseydi :)

ungood20

ungood20

Üye
Dun itibri ile Cin Halk Cumhuriyeti ve Hong Kong'da satisina baslandi. Ben de aldim bir tane Siyah olandan.

Ilk izlenimler harika..

aha buraya mutlaka sizin tarafınızdan fotoları ayrı bir konuda verirseniz süper olur

fedata

fedata

Üye
aha buraya mutlaka sizin tarafınızdan fotoları ayrı bir konuda verirseniz süper olur
evet arkadaş haklı burada bizlerle paylaşsanız muhteşem olur.eksilerini de artılarınıda..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Ebay'de mevcut. 1400 dolar :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Resim için teşekkür ederiz. Daha fazla koyabilir misiniz? Hatta bir inceleme yapsanız süper olur.

ozggurr

ozggurr

Üye
Resim için teşekkür ederiz. Daha fazla koyabilir misiniz? Hatta bir inceleme yapsanız süper olur.

cin'de bir cok site yasakli, kendi koydugum resim goruluyor mu gorulmuyor mu bilemiyorum, benim bilgisayarimda acilmiyor resim. o yuzden bana mailinizi verin ben size gondereyim resimleri siz kendiniz konu acip kullanin resimleri...

zaten su anda henuz sertifika alamadigim icin programlarin cogunu kuramiyorum makinaya, print screen alabilsem cok iyi olurdu ama resimler nokia 5800 ile isiksiz cekildi idare edin simdilik..

zamanla cok daha iyi resimler gelir zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...