nokia 5800 güncellerken kapandı açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mobil securty dıe bır pro ındrdım bugun ve onu sılmeye calışıyorum sılemıyorm..yanı sıkntlı uygulamayı tespt ettm..program hafıza kartında deıl telefon hafızasında...ne yapmam gerekır sılmeye çalışıyorum ama telefon kapanr gıbı oluyor ekran kararıp gerı açılıyor..
o zaman telefonu fabrika ayarlarına döndür..

carlp

Üye
sonunda sılındı çok şükür..nadir kardeş hazır seni yakalmşken sorayım kardeşim..ben en son güncellemeyı yaptıktan sonra menü-internet-arama kısmına giremıyorm tekrar menuye döndürüo neden böyle bişey oluyor.güncellemeyı wiwiden yapmış olmamın etksıı varmıdır..bır de nokıa mapsı yukledıkten sonra cfg dosyaları felan oluyor bu cıtıes kısmnda bunlar desteklnmıyor dıyor..bunlarn bı zararı var mı..

cengizhan554

Üye
Arkadaşlar ben telefondan hatıımı çıkartıp fabrika ayarlara döndüm daha sonra hattımı takmak için teli kapadım hattımı taktım sonrasında açımaya denedim açılmıyo napmam lazım şimdiden teşekkürler

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar peki gunceelemede telefon gıttı sistem coktu ve bıdaha acılmıyo pekı servıs veya nokıa bunu kaca yapar ?

karamancoo156

Üye
ben 40v 5800 güncellicem yardım kardeşim __??;

kalakalakala

Üye
nokia 5800 hiçbirşey yapmıyorken kendi kendine kapandı pili,sim kartı,hafıza kartını çıkarttım olmadı şarjı da var zaten şarja takayım dediğimde ışık yanmadı... neden olabilir??

aryscat

aryscat

Üye
bence direk servise git ...

kelebekorhan

Üye
telefonumu pc den yüklüyordum güncelleme yaparken bir an kaplo yükleme esnasında çıktı ve telefonumun ekranı beyaz ve donmuştu bende bataryasını çıkarıp tekrar taktım ama telefonum şuan hep titreşimde açılmıyor lütfen yardım tşk

--------------- Ekleme ---------------

:bilmm
telefonumu pc den yüklüyordum güncelleme yaparken bir an kaplo yükleme esnasında çıktı ve telefonumun ekranı beyaz ve donmuştu bende bataryasını çıkarıp tekrar taktım ama telefonum şuan hep titreşimde açılmıyor lütfen yardım tşk

CAMBLER

Üye
arkadaşlar telefona c6 atyım dedim kapanda yardım lütfen

talip3131

Üye
arkadaşlarnokia 5800 güncelleme yüklerken cihazınız yeniden başlatılmadıysa usb ve şarj makinası ve bataryayı çıkarın yazdı çıkardım telefonum açılmıo aaçma tuşuna basyorum telefon titriyo lütfen acil yardım

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim sen en iyi nokia care e götür tekrar güncellet jaf ı flen bilmiyorsan

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
yanlış atmışın fw yi yada sorunlu fw yada v51 fw bunlardan biri başka fw dene yada orjinal v52 kur düzelir