nokia 5800 güncellerken kapandı açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

blumsniper

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 güncellerken kapandı açılmıyor
nokia 5800 güncellerken kapandı açılmıyor arkadaşlar acil yardım lütfen servise gitmeden hallaedebilirmiyim

bittigitti46

Üye
PC den mi güncelliyordun arkadaşım tam yazarsan sorununu çözeriz ve hangi işlemi yaparke kapandı..

blumsniper

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım pc den versiyon güncellemesi yapıyordum pili çıkarttım hafıza kartını çıkarıp taktım bişaeylar denedim ama açılmıyor yardım edersen sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Şunuda belirteyim tel. açılmadığı içinde bilgisayardan bağlantı kuramıyorum.

bittigitti46

Üye
us pil ve takılıysa şarj cihazını sırasıyla çıkar. pil şarj cihazı ve usb sırasıyla tak. açma tuşuna 1 saniye basılı tut ve nsu dan devam et de yada bekle o devam eder. kafanı yorma bende n73 varke çok olmuştu..

blumsniper

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı arkadaşım şimdi 2 defa denedim servis yolu göründü bana anlaşılam yinede teşekkür ederim sağol.

bittigitti46

Üye
hemen pes etme.. pc de hagi işletim sistemi yüklü. sakın xp deme bana :)

kısaca söyliyeyim. update sırasında tel driver yeniden yükleniyor ve o kısımda xp ve vistada tanımama gibi hata veriyor o yüzden devam etmiyor. tabi xp de daha fazla oluyor bu. revo unisntall your uninstall gibi programlarlala update yaptığın programı kaldır tamamen reg ve kalıntılar dahil herşeyini silsin programının yada programı yüklemediğin önceki günlerden birine sistem geri yükleme yap pc yi kapatıp ac ve programı tekrar kur. bence bu sorununu çözecektir. ayrıca 1 sn dediğim yeri unut tel ışığı yanana kadar basılı tut açma tuşuna eger olmazsa ozman servis yolu görünsün. kolay gelsin ii geceler...

drmmr14

Üye
kardeş canını sıkma inşallah bi sıkıntı olmaz servise gitmeden halledersin. yazılımda göçen cihazlar için kurtarma programları var mesela J.A.F gibi
onları araştırabilrsin..

blumsniper

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar denemeye devam ediyorum J.A.F indirip onunla flash kurmayı deniyicem ama biraz karışık bi programa benziyor acaba bu programı bilen varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim boşuna uğraşma bu aşamadan sonra birşey yapamazsın bir nokia shopa götür yeni versiyon atsınlar..

carlp

Üye
msn ye gıremedım bı kapatıp açayım dedım..telı kapadım bı dahada acamadım..ekran ışığı yanıyo.başka bışey yok..ne yapmak gerekir..güncellemenın etkısı olmşmudur..ne guzel çalşıyodu ya..nerdende güncelledım..lütfen yardım arkdaşlar..tel 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını çıkar aç..sonra hafıza kartını biçimlendir..

carlp

Üye
nadır kardeş ben pek anlamam telefondan dedıgnı yaptım hafıza kartını cıkardım.tel acıldı..biçimlendırme naıl oluyor.sorun ne telefondakı? saol cevap verdgn ıcın bu arada..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona uyumsuz program kurmuşsun..uygulamalara gir dosya yöneticisine gir aşağıdaki seçeneklerden biçimlendir..

carlp

Üye
nadir, veriler kaybolur diyor, yükledğim tüm uygulamalr gıdecekmıı, biçimlendrımenın bı zararı yok demii..

yoksa en son yukledgm uygulamalırmı sıleyım sadece,

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır yok..biçimlendirince bütün veriler gider maalesef..

carlp

Üye
guncelleme yaptım en son versıyonu wıfıden yukledım..onun harcınde ovı den oyun felan yukledım..neden böyle bişey oldu anlamadım..en son yukledıklerımı sılsem düzelirmi yoksa biçimlendırmeyı mutlaka yapmalaıym..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan uygulama yöneticisine gir yüklü uygulamalardan kırmızı olanları kaldır..

carlp

Üye
nadir teşekkür ederim kardeş saolasın... daha önceden yükledgim sis dosyalarının bi etkisi olmuşmuduur..yanı telefon uyumlu olmayan uygulamaya hemen tepki verdi de kapandı mı yoksa eskiden yukledgm uygulama bugun böyle bışeye neden olmuş olablrmıı..bu arada ı phonun hayırlı olsunn..5800 dan sogudum bu akşam..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yeni yüklediğin program yapar..eski yapmaz..

carlp

Üye
mobil securty dıe bır pro ındrdım bugun ve onu sılmeye calışıyorum sılemıyorm..yanı sıkntlı uygulamayı tespt ettm..program hafıza kartında deıl telefon hafızasında...ne yapmam gerekır sılmeye çalışıyorum ama telefon kapanr gıbı oluyor ekran kararıp gerı açılıyor..