Androidden Cevap geldiiii :D

Sponsorlu Bağlantılar

didyou

Üye
pıssssss fokur fokur :D

bak yine konuşturacan beni ALLAH aşkına starı inclmdn konuşmasanız yahu
tmm kanıtımız yok ama bize yüklnmsi grçekçi değil deme konuda güllim dedik mahfettin ya :ehe

şu siteye bi bakın anlamadım ama

Star'ı incelemeden konuşma ne demek arkadaşım cebimde hangi tel var benim? Benim anlamadığım boş keseden atıyorsunuz,kendiniz orda burda görüp yüklenecek hayaliyle kendinizi avutuyorsunuz sonrada gelip burda başkalarını yanıltıyorsunuz.Bana Star'ın içine Android yüklü biçimde bi ıspat gösterin bende yanıldığımı anlayayım ama yok! Ayrıca ben kimseyle tartışmak istemiyorum çünki mahalle de arkadaşlarınızla tartışıyormuş gibi konuşuyorsunuz.Önce bi seviyeli konuşun,ufak olduğunuzu belli etmeyin sonra gelin tartışalım.Kaç senedir binbir türlü marka telefon kullandım öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler.

Paranoya

Paranoya

Üye
Star'ı incelemeden konuşma ne demek arkadaşım cebimde hangi tel var benim? Benim anlamadığım boş keseden atıyorsunuz,kendiniz orda burda görüp yüklenecek hayaliyle kendinizi avutuyorsunuz sonrada gelip burda başkalarını yanıltıyorsunuz.Bana Star'ın içine Android yüklü biçimde bi ıspat gösterin bende yanıldığımı anlayayım ama yok! Ayrıca ben kimseyle tartışmak istemiyorum çünki mahalle de arkadaşlarınızla tartışıyormuş gibi konuşuyorsunuz.Önce bi seviyeli konuşun,ufak olduğunuzu belli etmeyin sonra gelin tartışalım.Kaç senedir binbir türlü marka telefon kullandım öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler.

Adam yukarda Jete 4 buçuk ayda yüklendi yazıyor sende burda şimdi kanıt istiyorsun :hmmm nasıl olcak bu iş ?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
peh zaten stara android yüklemek kolay bi iş de adamlar yüklemiyo sanki emre diyo jete 4 ayda yüklediler düşün bi bakalım stara kaç ayda yüklerler

didyou

Üye
O zaman yükleyince geliceksiniz kardeşim daha 4 ay varken ne çıkıpda milleti heveslendiriyorsunuz.Jet'e 4 ay sürer belki Star'a 2 ay belki 4 ay belkide 8 ay sürücek.Hem ben değil başka birisi gelse konuya yazsa ne ıspatınız varda yüklenecek diyorsunuz diye ne cevap vericeksiniz.Neymiş Jet'e yüklenmişde Star'a da yüklenecekmiş.

Paranoya

Paranoya

Üye
O zaman yükleyince geliceksiniz kardeşim daha 4 ay varken ne çıkıpda milleti heveslendiriyorsunuz.Jet'e 4 ay sürer belki Star'a 2 ay belki 4 ay belkide 8 ay sürücek.Hem ben değil başka birisi gelse konuya yazsa ne ıspatınız varda yüklenecek diyorsunuz diye ne cevap vericeksiniz.Neymiş Jet'e yüklenmişde Star'a da yüklenecekmiş.

Neyse uzatmayalım yine kimsenin ceza almasını istemem , son lafım ; zamanı gelince görüşürüz :evet:

didyou

Üye
Görüşelim derken yüklenince bana nispetmi yapıcaksın.Sanki yüklenmesi benim işime gelmiyor,sanki Android olsa ben yok java kullanmak istiyorum mu dicem.Ama bana yüklenmesi mantıklı gelmiyor Star'da Android kapasitesi olduğunu zannetmiyorum.Hem hep dedim yine diyorum Android yüklense bile stabil çalışacağını zannetmiyorum.Oyun,uygulama işin içine girerse telefon ekstra yük altına girecektir.Buda sağlıklı çalışmasını engelleyecektir aletin.

peh zaten stara android yüklemek kolay bi iş de adamlar yüklemiyo sanki emre diyo jete 4 ayda yüklediler düşün bi bakalım stara kaç ayda yüklerler

Sen neden sürekli o adamın dediklerini tekrar ediyosun anlamadım.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
niye tekrar etmiyim ki ? sonuçta doğruları söylüyo

didyou

Üye
Senin kendi doğruların yokmuda elalemi tekrar ediyosun?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
elalem dediğin emre yabancı biri değil ayrıca bu seni ilgilendirmez insanların özeline karışamazsın

by-pass

Üye
:nono::nono:Didyou gittiğin bi yerdede karışıklık cıkarma

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
helal by-pass:oke:

didyou

Üye

moonfiremonte

Üye
işletim sistemini kendimizmi yükliycez? bide hafıza kartıyla ilgisi nedir anlayamadım os firmware atacaksak usb ile atılması gerekmezmi? bide şöyle bi durum var android java tabanlı işletim sistemlerinden daha ağır bi işletim sistemi, telefonun işlemcisine yüklenip kiltlenen kafası karışan telefonlara sahip olmayalım sonra...

by-pass

Üye
Karışıklık felan çıkardığım yok sadece Android yüklenmesinin mantıksız olduğunu söylüyorum.Bu benim görüşüm ama bazıları saygı duymak yerine tartışmaya girmeye çalışıyorlar bende ona göre cevap veriyorum.

--------------------------------------------------------------------

Tamam biz saygı duyalım ama sende bir lafı bin kere söyleme :oke: Mantıksız olabilir ama böyle birşey olabilir diye söylemişler sadece sen hala samsung starı aşşalıyorsun yok telefon coker yok sey olur yok bu olur tamam olabılır ozaman sen yuklemezsın kendıne olur bıter bukadar buyutulcek bırsey yok ama her defasında gıttıgın yerlerde vukuat cıkarıyorsun he birde sımdı burda 10 kısı suclu tek senmı suclusun burda herkesı karsına alıyorsun :angry:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
ne yani helal demek yasak mı :off:

didyou

Üye
Tamam biz saygı duyalım ama sende bir lafı bin kere söyleme :oke: Mantıksız olabilir ama böyle birşey olabilir diye söylemişler sadece sen hala samsung starı aşşalıyorsun yok telefon coker yok sey olur yok bu olur tamam olabılır ozaman sen yuklemezsın kendıne olur bıter bukadar buyutulcek bırsey yok ama her defasında gıttıgın yerlerde vukuat cıkarıyorsun he birde sımdı burda 10 kısı suclu tek senmı suclusun burda herkesı karsına alıyorsun :angry:

Aslında bende bi lafı 10 kere söylemek istemiyorum ama adam çıkıyor şöyle böyle diyor mecburen açıklamak zorunda kalıyorsun.Öyle oluncada mecburen bi şeyi 10 kere anlatmış oluyorsun.

ne yani helal demek yasak mı :off:
Seni bundan sonra takmıyorum zaten kendi halinde takıl.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
iyi o zaman çünkü bu işin sonu kötü yerlere gidebilirdi :off:

admin-58

admin-58

Üye
Arkadaşlar s5603e göre cikmayacak mi?

One907

One907

Üye
arkadaşım 3 aylık konuyu hortlattın bravo ...:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis