Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

madlen

Üye
=) tamam hallettm yhaaaa=)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bu linki dene

madlen

Üye
çokatn hallettm saqol =)!!!!!

madlen

Üye
yaaahhhhh yeter dalga geçtin eiki bişey sorduk sormaz olaydık :ehe

HackerCelik

HackerCelik

Üye

madlen

Üye
Ne dalga geçmesi sana yardımcı olmaya çalışıyorum bi saattir istemiyosan hiçte umrunda değil:angry:
e öle göründüde o yüzden =)!! nese programı çoktan yükledimde yha boyutlandırmayı bi türlü yapamadım :bilmmne kız dycen ama normalde bu kadar beceriksiz degilim ama hc bişi yapamadım yavv =)!!! sana zahmet bi anlatsan =)::evet:

--------------- Ekleme ---------------

peki bu temayla veya v40 ile ilgili bir sorun olabilirmi sizce?:hmmm

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Temayla ilgili bisi değil telefonun özelliği ama şu anda malesef programın kullanılısi hakkında yardımcı olamıcam bilgisayar başında değilim telefondan girdim o yüzden kusura bakma bilgisayara geçer geçmez videolu bi anlatım hazırlarım daha iyi olur

madlen

Üye
=) ! teşekkürler yazıylada anlatablrsn çok soru sordum daha fazla yormym sni =)!

kadircan7475

Üye
kala kala bu mu kaldı? son versiyonu attıktan sonra telefonumun bataryası elimi yakmaya başladı. ne yapmalıyım?

die4me

Üye
arkadaşlar konuyla alakası yok ama bişe sormam lasım ben sitede yeniym we paylaşmak istediiim programlar war yeni konu açmayı bilmıorm nasıl açablrm acaba ? ?

dingil34,5

dingil34,5

Üye
yha abi lütfen oku bunu ben yeni güncelledim yha o hata bende yok yha da nokia düzeltti sorunu çünkü daha yeni gncelledim :hmmm

burak_102

burak_102

Üye
bendede yok v51.06 orjinal tema

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşlar ben nokia 5230 kullanıyorum bende en son yazılım olarak v21 i yükledim bendede aynı sorun var...anlaşılan nokia son versiyonlarda her telefonda aynı şeyi yaptı..:hmmm

madlen

Üye
(HACKERCELİK) arkadaşım çok teşekküer ederim ilgilendigin için yalnız sana sormadan öncede aynı işlemi yapmıştım olmamıştı bi hata mı yaptım diye sana sorma geregi duydum ama yine olmadı bilgisayardan resim düzenliyiciden biraz yapmaya çalıştım pikseli 640 360 yaptım ama eğ(derece) bölümünü yapamadım boş kaldı ve öyle olunca resmi boydan boya uzattı öyle olunca net ve hoş bi görüntü oluşmadı tek çare v51 yüklemek ve tema degiştirmek oda olmadı bi telefoncuya göstermek.... ilgilendigin için çok tşkler saqol!!!:oke:(YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN MSJ GÖNDERMEME İZİN YOKMUŞ =)!! O YÜZDEN BURDAN ATIYORUM )

burak_102

burak_102

Üye

HackerCelik

HackerCelik

Üye
(HACKERCELİK) arkadaşım çok teşekküer ederim ilgilendigin için yalnız sana sormadan öncede aynı işlemi yapmıştım olmamıştı bi hata mı yaptım diye sana sorma geregi duydum ama yine olmadı bilgisayardan resim düzenliyiciden biraz yapmaya çalıştım pikseli 640 360 yaptım ama eğ(derece) bölümünü yapamadım boş kaldı ve öyle olunca resmi boydan boya uzattı öyle olunca net ve hoş bi görüntü oluşmadı tek çare v51 yüklemek ve tema degiştirmek oda olmadı bi telefoncuya göstermek.... ilgilendigin için çok tşkler saqol!!!:oke:(YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN MSJ GÖNDERMEME İZİN YOKMUŞ =)!! O YÜZDEN BURDAN ATIYORUM )

Önemli değil arkadaşım telefoncuya boşuna gitme çünkü bu bi sorun değil adam bisi yapamaz tek yöntem resim boyutunu ayarlamak

suskun3456

Üye
ya ben yukledım v 51 surumunu türkçe deyıl nasıl türkçe yapabılırız acaba yardım cı olurmusunuz

madlen

Üye
peki sendede aynı sorun varmı yoksa hic yaşamadınmı? ya aslında bi gün ugraşırken telefondan boyutunu küçülttm sonra bişeyler yaptım resim epey aşagı kaymıştı sonra sildim ama net olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum kaç keredirde boyutunu küçültüyorum aynı görüntü var olmuyor yine =)!!!

--------------- Ekleme ---------------

ya ben v51 yüklemeye çalışırken bilgisayarsa bir türlü yeni güncelleştirmeyi bulmuyor ve cep telefonu servis sağlıyıcısı operatörü veya taşıyıcınızın en son nokia cihazı yazılımını onaylamamış olabiliceğini ltfn unutmayın yazıyor ne yapabilirim ??? acill yardımm pc suite nokia soft ware uptadeyi ykledim yaptım

Üst Alt