Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Androidden Cevap geldiiii :D
Sponsorlu Bağlantılar
by-pass
Üye
İYi iyi benımkı katıksız
eemmiirrhhaann
Üye
Ne katkısızı yav tv yi bilmemde wifi ye yaparlar..
Umarım kandırılmıyoruzdur. Bence Monte ve Star Android işletim sistemini hakeden telefonlardan Ama işlemci ve ramleri yeterli olur mu ki Android için bu da çok düşündürücü...
Umarım kandırılmıyoruzdur. Bence Monte ve Star Android işletim sistemini hakeden telefonlardan Ama işlemci ve ramleri yeterli olur mu ki Android için bu da çok düşündürücü...
Aynen banada biraz gerçek dışı geldi...Bekleyip görerceğiz.
didyou
Üye
Bazıları bana kapak olduğundan bahsetmişte neden kapak olsunki.Star'a Android yüklenmesi benimde işime gelir ama mantıklı düşündüğüm zaman bana gerçek gelmiyor.Okuduğum kadarıyla Samsung Resmi bir güncelleme yapıcak.Bana pek inandırıcı gelmedi ama olursa tabiki iyi olur.Hem kapak olsun diyen arkadaşlar öyle ortada bişey yokken bence kendinizden emin konuşmayın.Yarın birgün bu haber yalan çıkar asıl kapak size olur.Ben sadece yüklenmesi bana mantıksız geldiğini söylüyorum.Ortada bişey yokken bana Android yükleniyor diyorsunuz ve benden inanmamı bekliyorsunuz.Getirin önüme bi kanıt bende diyeyimki yanılmışım.
MyDownLoaD
Üye
Konu Sahibi
didyou ona bakarsan jettede sadece işlemci var işletim sistemi java nasıl koydular androidi.Yani anla her telefonda işlemci var !
didyou
Üye
Her telefonda işlemci olabilirde önemli olan işlemcinin yeterliliğidir.
Dialga
Üye
yok kardeş benim inadım var parti verecem didyou ya kapak oldu diye senin yüzünden 1 haftalık ceza aldık be
didyou
Üye
Böyle yorumlar atıyorsun sonra benim yüzümden ban yediğini söylüyorsun.Tartışmanında bi adabı var kardeşim.
davutcankrks5
Üye
la samsun jet için çkmışta hiçbiyerde yazmıo resmi olarak çktığı nerden yüklenir fln bnde smsung star varda yinede jet olsa nasıl yükklicemki mesela teknosa gibi bi yer açıklama yapması gerekirdi
Dialga
Üye
tamam tartışmanın adabı var ama starı sevmemenden dolayı bizim olayımızı engellemenden çok saçmaydı
davutcankrks5
Üye
yo bn telefonu seviom engellemekte istemiyorum dediğim şu jete çıktı ama hiçbi yerde açıklanmadı nerde yapılır nsl yapılır fln bnde onu diom işte stara çıkarsa nasıl yüklicez sorunum bu işte
didyou
Üye
Star'ı seviyorum ama bazı sorunlara karşı Samsung'un sessiz kalmasına sinir oluyorum.Hem ben sizin elinizi kolunuzu bağlamadımki nasıl engellicem.Kurulabiliyorsa Android'de kurun Windows Mobile'da,Symbian'da.
MyDownLoaD
Üye
Konu Sahibi
jeti olanlar internete jetdroid yazsınlar tabi yüklemek için ingilzce bilmeniz şart
la samsun jet için çkmışta hiçbiyerde yazmıo resmi olarak çktığı nerden yüklenir fln bnde smsung star varda yinede jet olsa nasıl yükklicemki mesela teknosa gibi bi yer açıklama yapması gerekirdi
Youtube denen bir video sitesi var acaba biliyormusun ? Heh işte oraya JetDroid diye arat Samsung Jetin Androidli versiyonu geliyor ordan izle videoyu , ayrıca yüklemek istersende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
a gir orda gerekli bilgiler var
Dialga
Üye
beyler bu arada star için olan projenin adı da ToccoDroid google yazarsanız çıkar zaten direkt