Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
yahu bende save yok ki ben oyundan bahsediyorum...:D

banner35

Üye
tamam saol

keseli123

Üye
yardımın iide pc de nasıl oynayacaz bu oyunu
oyunda eksık dosyalar var :S:S:S:S:S:S:S:S:S

banner35

Üye
bir bilsem ben de müthiş şeyler var ama pc'de ligi geçtikten sonra oyun bittiği için oynayamıyorum
mesela charizartı öyle güçlü yaptım ki efsanevi pokemonları tek başına yakaladı ayrıca mewtwo'yu da tek başına öldürebilecek
charizart:84lwl

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler güzel paylaşım bu oyunu az oynamamıştım

banner35

Üye
bu bişey değil diğerlerini göstersem ağzınız açık kalır ama adalara geçemediğim için devam edip daha fazla bişey yapamıyorum :ağlarım::ağlarım::ağlarım::off::off::off:

maviejder262

Üye
kardeş 6. adaki lavuk profösör çekilmiyor bende magaraya girmiyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
adaları bilmiyorum arkadaşlar oraları oynamadım...

banner35

Üye
dedim ya ben d daha adalara gidemedim onun için hiçbir bilgim yok :ağlarım:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
ben taşları itme HM sini bulamadım PUSH diye bişi yardımcı olursanız sevinirim ROCK SMASH HM si var ama PUSH HM diye bişi olması lazım yuvarlak kayaları itmek için

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ben taşları itme HM sini bulamadım PUSH diye bişi yardımcı olursanız sevinirim ROCK SMASH HM si var ama PUSH HM diye bişi olması lazım yuvarlak kayaları itmek için

İçeri girin ve adam ile konuşun.Ona takma dişlerini vereceksiniz , artık garip garip konuşmayı bırakacak ve size HM04-Strength verecek.Böylece bazı kayaları itebileceğiz.Şimdi evin solundaki poketopunun önünden kayayı itin , ve poketopunu alın.İçinden ben en sevdiğim şey Rare Candy çıkacak.Böylece bir pokemonunuzun levelını bir level arttırabileceğiz.

Takma dişleride safariden alıyordun.

haillove

Üye
pokemon ligini bitirdim o kadar ama continee falan çıkmadı nabıcam ?? telden oynuom vbagden okadr kadabra wardı 100 lvl tek başına kazanıodum ligi onla :Dbide 100 lvl jolteon wardı dewam edebilen warmı??

kruegerchar

Üye
lige kadar normal ama lige geldiğimizde oyun takılıo nasıl düzelebilir bu :S ilk savaşcağım kişiye geliyorum resimler çıkıo sonra devam etmio :S

haillove

Üye
telefondamı oynuon vbag le oyna telden bi sorun olmaz

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
pokemon ligini bitirdim o kadar ama continee falan çıkmadı nabıcam ?? telden oynuom vbagden okadr kadabra wardı 100 lvl tek başına kazanıodum ligi onla :Dbide 100 lvl jolteon wardı dewam edebilen warmı??
Ya ben öyle hatırlıyorum ama continue yazısından sonra yenisi hemen başlıordu.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Salih Baba™;2654339' Alıntı:

İçeri girin ve adam ile konuşun.Ona takma dişlerini vereceksiniz , artık garip garip konuşmayı bırakacak ve size HM04-Strength verecek.Böylece bazı kayaları itebileceğiz.Şimdi evin solundaki poketopunun önünden kayayı itin , ve poketopunu alın.İçinden ben en sevdiğim şey Rare Candy çıkacak.Böylece bir pokemonunuzun levelını bir level arttırabileceğiz.

Takma dişleride safariden alıyordun.

Çok Teşşekür Ederim
:oke::oke::oke::oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürler :oke:

haillove

Üye
contineu falan çıkmıo salih baba teh end yazıo atıo oyundan

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Vallaha ben öyle hatırlıyorum serdar yani oynıyalı da 1,5 sene oldu tam hatırlamıyorum her şeyi.

MetHew

MetHew

Üye
kardeş walla oyunu bilmiyorum ama bir baktım çok uğraşmışsın eline sağlık teşekkür verecem :D