N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE FİNAL SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

GENEL MODİFİYE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

• Güzel Modifiye

Kullanılan: 50 46.7%
  • Süper Ötesi :)

Kullanılan: 29 27.1%
  • Fena Değil

Kullanılan: 37 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    107
Anqer-X

Anqer-X

Üye
ben tessekkur ederım arkadaslar... blraz faydamız olduysa ne mutlu bızlere ...:oke:

oyazici26

oyazici26

Üye
:) canını sıkan bişeyler olmuş belli benim konularımı inceleyerek bilgi edinip bişeyler öğrendikten sonra teşekkür et butonuna tıklayarak ettiğin teşekkürü geri alman saygısızca oldu bence burda benim konumdan bilgiler edindiğinde resmen ortada

ben teşekkür ederim sana farketmiş olmana sevindim diyerek bana gülen sensin ama gülünecek durumda olan sensin :ehe:ehe:ehe::d::d::d::kop::kop::kop:box:box:box:box

(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

Uzun uzun sayfa linklerini yazmıyorum ama KARIŞTIRIYORSUNUZ.
Önceki sayfanız için yazdığım şeyi şimdi aktif olan sayfanız ile ilgili algılamışsınız.
Şuan aktif olan sayfanızı yayınladığınızda ben telefonumda kendi modifiye dosyamı test ediyordum.
Sizi e-mail ile kutlayıp benden erken yayınladığınız için ayrıca teşekkür de etmiştim.
Mailimde silebileceğiniz fazla dosyaları da size "lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın" diyerek liste olarak göndermiştim.

Sizin bu sayfadaki ve nejaterol beyin bu sayfasındaki modifiye dosyalarınızı inceledim. İncelediğimi de delikanlı gibi yazdım. Bu sayfalara da TEŞEKKÜR ettim.
Teşekkür etmek ne? Burada helâllik istiyorum.
Sizin sayfanızdan istifade ettim Hakkınızı Helâl edin.

BU BAŞLIKTA bunu belirtmiştim.
Hatırlamanıza ve hatırlatmanıza sevindim.

Sizin diğer sayfanızda da hem teşekkür notu yazdığımı hem de butona tıkladığımı görebilirsiniz.
İnanın benim modifiye dosyamı incelemiş olduğunuzu söylemeniz de kimsenin nazarında sizi alçaltmazdı.
Hepimizin birbirimizden birşeyler öğreniyor olması kötü birşey değil ki.

"Saygısızca" kelimesini şimdilik hakaret kabul etmiyorum.

NEZAKET, BAZILARI İÇİN SADECE BİR BAYAN ADIDIR.​

Kullanan ve memnun kalanlar kadar; kullanınca sorun bildirenler de hoşuma gidiyor.
Kim teşekkür etmiş diye bakmak ve teşekkür edenleri saymak bana gereksiz geliyor. Yapana saygı duyarım.

Bu Mübarek günlerde çocuk gibi itişmeyi bırakalım da yeni birşeyler yapalım.
Yeni birşeyler bekleyen arkadaşlarımız olabilir.

HEPİNİZİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUN.

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kardeş yapmış olduğun çalışma tam anlamı ile mükemmel olmuş gerçekten harika bir iş yapmışsın ellerine sağlık teşekkür ediyorum yalnız şu açıklamayı tam anlayamadım
aşağıdaki işlemi flaş atmadan öncemi yapıyoruz

1-kurulumdan önce telefonu depolama modunda bilgisayara bağla e hafızadaki private resource sys system data klasörlerini sil bunları yaptktan sonra telefonu bilgisayardan çıkarabilirsin...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın...

Kardeş Kurulumdan önce diye yazmışım zaten yani flash atmadan öçnce yapacaksın onu :oke:

sayokantürk

sayokantürk

Üye
DENİZ4700 KARDEŞ SENİN HAZIRLADIĞIN HACK Lİ DOSYA İLE YENİDEN TELEFONUMU HACK YAPTIM TEK KELİME İLE MÜTHİŞ OLDU ELLERİNE SAĞLIK:oke:

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
arkadaşım çok güzel olmuş anca bakma fırsatı buldum ellerine sağlık :]

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim KArdeş Güle Güle Kullan...:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
WİDGET BEKLEME EKRANINA YENİ ÖZELLİKLER KAZANDIRILDI WİDGET EKRANINA İSTEDİĞİNİZ KADAR KISAYOLLAR EKLEYEBİLİR DİLERSENİZ SAATİ WİDGET EKRANINDAN KALDIRABİLİR VE GERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ AYRICA BOMBOŞ BİR BEKLEME AKRANIDA YAPABİLİR TAM EKRAN GÖRÜNTÜ KOYABİLİRSİNİZ
usta bunu nasıl yaptın rofs dosyasından neyi dezenledin ne yaptın paylasırmısın?

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar bu modifiye ye adobe flash 4,1 i gömebilirmisiniz

nasu

nasu

Üye
vayyyy brova brova:dansöz::dansöz::dansöz::dansöz::dansöz::dansöz::halay1::halay1::dansöz::disko::disko::disko:

--------------- Ekleme ---------------

neki bunlar:destere::oku:lazım demi

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Ferzan kardeş bu modifiyeli sürüm içinde operatör logo changer iphon tarzı tuş kilidi ve font ruter uygulamalarını ekleyerek bir sürüm hazırlayabilirmisin şimdiden emeklerin için teşekkürler

RaZoR-X

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

h3k1m

Üye
n97 mini için geçerli mi ? yoksa sadece n97 mi... ?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullanın sadece n97 için geçerlidr

ogunx

Üye
s.a iyi aratamadım yada kavrayamadım.. şimdiye kadar sıkı bir pda (htc) kullanıcısıydım birde n97 deniyeyim dedim..

hack için flash kısmındakileri senin verdiğini indirdim... birazdan nasıl yapılacağını kurcalıyacağım am amerak ettiğim daha sonra garanti olaylarında tekrar orjinal hala nasıl döneceğimiz ?

djdeycan

djdeycan

Üye
ustad şimdi bn bunların aynısını yapıyorum ama zaten benim yazılım v22 ama bunu yüklemek istyrm onun için ne yapmam lzm aynı işlemleri yaaptım Reading SW version...Error reading rap ver! şöle bi hata werdi neden

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
s.a iyi aratamadım yada kavrayamadım.. şimdiye kadar sıkı bir pda (htc) kullanıcısıydım birde n97 deniyeyim dedim..

hack için flash kısmındakileri senin verdiğini indirdim... birazdan nasıl yapılacağını kurcalıyacağım am amerak ettiğim daha sonra garanti olaylarında tekrar orjinal hala nasıl döneceğimiz ?

kardeş orjinalini istediğin zaman indirir yüklersin olur biter

Üst Alt