N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE FİNAL SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

GENEL MODİFİYE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

• Güzel Modifiye

Kullanılan: 50 46.7%
  • Süper Ötesi :)

Kullanılan: 29 27.1%
  • Fena Değil

Kullanılan: 37 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    107
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Güle Güle kullanın

vahset44

Üye
kardeş bu linkler eski sürüme ait mesajı düzenle bölümünden sil ve sende onları indirme eski sürüme ait

etme eyleme. 300 mb indir indir bi hal oldum. RM-505_EMEA_22.0.110_v8.0_N97 yazıyor. doğru değil mi? başka bi siteden buldum linki son versiyon diyordu.
senin bildiğin link varsa ilk mesaja ekler misin ? ( kusura bakma yoruyorum ama :( )

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş içeriğinde 22.0.110 yazıyorsa hepsinde doğrudur ama navifirmden sadece kendi telefonunla ilgili olanları indirebilirsin 140 mb

karakan1955

Üye
Üstad öncelikle çalışman çok güzel olmuş çalışmalarının devmını bekler olduk sayene.Küçük bir soru soracağım sana.C/private klasörünü bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilirmisin.Birde ilk tema için bende ısrarcı olacağım çünkü o temada çok hoş olmuş.Emeğine sağlık tekrardan Allah'a emanet...Bu arada sen bu dosyayı nokia daki abilere bi gönderde firmware yapmayı öğrensinler :D

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Üstad öncelikle çalışman çok güzel olmuş çalışmalarının devmını bekler olduk sayene.Küçük bir soru soracağım sana.C/private klasörünü bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilirmisin.Birde ilk tema için bende ısrarcı olacağım çünkü o temada çok hoş olmuş.Emeğine sağlık tekrardan Allah'a emanet...Bu arada sen bu dosyayı nokia daki abilere bi gönderde firmware yapmayı öğrensinler :D

Teşekkür ederim Güle Güle Kullanın
c/private klasörünü görmek için x-plore gibi bir dosya yöneticisi yüklemen lazım ve rompatcherden open4all.rmp yamasını aktif edip x-plore den girip bakman lazım... evet nokia ya gitse iyi olur :D millet uğraşmaktan bıktı nokia böle özelliksiz çıkarmaktan bıkmadı bi türlü...

vahset44

Üye
sırf gereksiz ikonlardan kurtulmak, kamera flaşını kullanabilmek ve hoşgeldiniz ekranıyla muhattap olmamak bile yeterince güzel.

sedat_2425

Üye
kim ne derse desin ben çok beğendim eline sağlık mükemmel olmuş sdaha isi olmaz telefon acayip hızlandı

vahset44

Üye
Gereksiz ikonlardan kurtulmak benimde en büyük sorunumdu :)[/QUOTE]

şu müzik çalıcı da sadece bir klasörü taraması gibi resim galerisini de ayarlarsın umarım :) :islik

Anqer-X

Anqer-X

Üye
hocam ellerın dert gormesın ama bırde arayanı soyleyen bayan sesı oluyordu aylın sesı mesala onu nasıl halledecez ekten ındırıp te hallede bılırmıyız acaba .. bırde RM- 505 ıcındekı dosyaları acan program vardı onuda ekleye bılırmısın bırde su rem olayını da bı cozsek cokkk duamı alırsın saygılarımla....:oke:

--------------- Ekleme ---------------

s.a ustad calısmalarıının devamını beklıyoruz...ellerın dert gormesın senden bıkac rıcam olacak reıs yapmıs oldugun herseyı harfıyan uyguladım 10 numara bı calısma olmus tessekkur ederım ...sımdı gellelım benım meselıye konusmaları telofon arayanı bayan soyluyordu onu nasıl yapacaz.. bırde rem -71mbtı goruyordu sımdı 60,dustu su rem ısını de bı cozsek mukkemmel olur ..ayrıca bırde RM-505 ıcındekı dosyaları acan bı program vardı onuda bılıyorsan ...bı lınkını vere bılırmısın...saygılarımla:oke:

KELGER

KELGER

Üye
jaf telefonu görmüyor siz nasıl tanıttınız pc ye nokia pc suıte kurulu mu olacak
bide usb depolamada mı yoksa pc suıte de möi olacak

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
jaf telefonu görmüyor siz nasıl tanıttınız pc ye nokia pc suıte kurulu mu olacak
bide usb depolamada mı yoksa pc suıte de möi olacak

kardeş ovi suite pc suite Nokia Software Updter name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65 jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...

hocam ellerın dert gormesın ama bırde arayanı soyleyen bayan sesı oluyordu aylın sesı mesala onu nasıl halledecez ekten ındırıp te hallede bılırmıyız acaba .. bırde RM- 505 ıcındekı dosyaları acan program vardı onuda ekleye bılırmısın bırde su rem olayını da bı cozsek cokkk duamı alırsın saygılarımla....:oke:

s.a ustad calısmalarıının devamını beklıyoruz...ellerın dert gormesın senden bıkac rıcam olacak reıs yapmıs oldugun herseyı harfıyan uyguladım 10 numara bı calısma olmus tessekkur ederım ...sımdı gellelım benım meselıye konusmaları telofon arayanı bayan soyluyordu onu nasıl yapacaz.. bırde rem -71mbtı goruyordu sımdı 60,dustu su rem ısını de bı cozsek mukkemmel olur ..ayrıca bırde RM-505 ıcındekı dosyaları acan bı program vardı onuda bılıyorsan ...bı lınkını vere bılırmısın...saygılarımla:oke:
RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLAN BEN RAM 60-65 ARASI DİYE BELİRTMİŞİM ZATEN DAHA FAZLA YAPILMIŞ DİYE BİR YAZI YAZMADIM :) BAYAN SESİNİDE MESAJ OKUYUCU BÖLÜMÜNDEN DİLLERİ İNDİR YERİNE GİREREK AYLİN SESİNİ İNDİRECEKSİN

Anqer-X

Anqer-X

Üye
tesekkur ılgınden dolayı bı kac duzelemede ben yapmaya calısacam ılerkı zamanlarda belkı eklerım ustad...saygılar:hmmm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
İnş... Bakarız düzenlemelerinize...

rugalgh

Üye
hocam ellerine sağlık on numara olmuş
fakat bende arayanın ismini söylemeyi kullananlardanım
konuşma dillerini yüklemek istediğimde "giderilemez bir hata oluştu kapatılıyor" diyor bilgine

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hocam ellerine sağlık on numara olmuş
fakat bende arayanın ismini söylemeyi kullananlardanım
konuşma dillerini yüklemek istediğimde "giderilemez bir hata oluştu kapatılıyor" diyor bilgine

Bahsettiğiniz bölüm ayarları ile oynamadım yüklenmeme nedeni nedir bilemem

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Kardeş yeni düzenleme yaptım. Detaylarını anlatmak istemiyorum. Bir bak bakaLım. Nasıl oLmuş. Bayagi bişiler ekledim içine. Quick Office'yi de kaLLdırdım.Bayağı bi çalısma yaptım. Ram 67 mb uLaşıyoR azami ... Birde kuLLanıLması bence önemLi oLan programların tümümnü içine entegre ettim. Arayanı söyleyen ''AYLİN'' Sesi de dahil.... Tüm forum arkadaslarına hayırlı çalısmlaar

''Yaklaşana ***RAMAZAN BAYRAMINIZD*** mübarek oLsun''

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.elinize sağlık

oyazici26

oyazici26

Üye
elinize sağlık :oke:

teşekkürler.

:tşk:
______________________________________________________________________________________
NEZAKET, BAZILARI İÇİN SADECE BİR BAYAN ADIDIR.​

Üst Alt