kardeş bu linkler eski sürüme ait mesajı düzenle bölümünden sil ve sende onları indirme eski sürüme ait
)
Üstad öncelikle çalışman çok güzel olmuş çalışmalarının devmını bekler olduk sayene.Küçük bir soru soracağım sana.C/private klasörünü bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilirmisin.Birde ilk tema için bende ısrarcı olacağım çünkü o temada çok hoş olmuş.Emeğine sağlık tekrardan Allah'a emanet...Bu arada sen bu dosyayı nokia daki abilere bi gönderde firmware yapmayı öğrensinler![]()
millet uğraşmaktan bıktı nokia böle özelliksiz çıkarmaktan bıkmadı bi türlü...kim ne derse desin ben çok beğendim eline sağlık mükemmel olmuş sdaha isi olmaz telefon acayip hızlandı

sırf gereksiz ikonlardan kurtulmak, kamera flaşını kullanabilmek ve hoşgeldiniz ekranıyla muhattap olmamak bile yeterince güzel.

şu müzik çalıcı da sadece bir klasörü taraması gibi resim galerisini de ayarlarsın umarım![]()
![]()

jaf telefonu görmüyor siz nasıl tanıttınız pc ye nokia pc suıte kurulu mu olacak
bide usb depolamada mı yoksa pc suıte de möi olacak
RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLAN BEN RAM 60-65 ARASI DİYE BELİRTMİŞİM ZATEN DAHA FAZLA YAPILMIŞ DİYE BİR YAZI YAZMADIMhocam ellerın dert gormesın ama bırde arayanı soyleyen bayan sesı oluyordu aylın sesı mesala onu nasıl halledecez ekten ındırıp te hallede bılırmıyız acaba .. bırde RM- 505 ıcındekı dosyaları acan program vardı onuda ekleye bılırmısın bırde su rem olayını da bı cozsek cokkk duamı alırsın saygılarımla....
s.a ustad calısmalarıının devamını beklıyoruz...ellerın dert gormesın senden bıkac rıcam olacak reıs yapmıs oldugun herseyı harfıyan uyguladım 10 numara bı calısma olmus tessekkur ederım ...sımdı gellelım benım meselıye konusmaları telofon arayanı bayan soyluyordu onu nasıl yapacaz.. bırde rem -71mbtı goruyordu sımdı 60,dustu su rem ısını de bı cozsek mukkemmel olur ..ayrıca bırde RM-505 ıcındekı dosyaları acan bı program vardı onuda bılıyorsan ...bı lınkını vere bılırmısın...saygılarımla![]()
BAYAN SESİNİDE MESAJ OKUYUCU BÖLÜMÜNDEN DİLLERİ İNDİR YERİNE GİREREK AYLİN SESİNİ İNDİRECEKSİNhocam ellerine sağlık on numara olmuş
fakat bende arayanın ismini söylemeyi kullananlardanım
konuşma dillerini yüklemek istediğimde "giderilemez bir hata oluştu kapatılıyor" diyor bilgine