Bu gece geliyor... PNHT c6 fw yi 5530/5800 Için Sunuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşlar bu fw yi v51 in orjinalini değiştirip mi flashlıyacaz

FW yi oluşturan yabancı arkadaşlar gerekli anlatımı yapacak

--------------- Ekleme ---------------

Yukarıdaki mesajları okursanız nelerin değiştiğini öğrenebilirsiniz şimdi tekrar tek rar yazmayayım burada :oke

sanırım cfwyi gece gece yayınladılar ama sitelerine erişilemiyor uğraşayım link alabilirsem duyururum burada...

hocam Link verebiLirmsn nerden Takip ediyorsun ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tüm ama tüm içeriği yani görünümü benim şimdi izlediğim c6 içeriği görünümü ana ekranı gibi mi oLacak ? .d.d

GOKHAN44

Üye
evet arkadaşlar firmware yayınlaşmış herkese hayırlı olsun

Rich4arD

Rich4arD

Üye
eee ama hani yaLan habermi ? yorumu yaLan veya şaka heraLde ? ?

furkan142

furkan142

Üye
bi kaç soru sormak istiyorum
flash lamayı nasıl yapıyoruz ben daha hç flash lama yapmadım mesela telefona flash lasak bunu memnun olmazsak eski haline çevirebiliomuyuz.

kusura bakmayın biraz acemiyim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bi kaç soru sormak istiyorum
flash lamayı nasıl yapıyoruz ben daha hç flash lama yapmadım mesela telefona flash lasak bunu memnun olmazsak eski haline çevirebiliomuyuz.

kusura bakmayın biraz acemiyim

Forumda araştırırsan biraz buLabiLirsin :)

GOKHAN44

Üye
yok arkadaşlar şaka değil yayınlandı siteye üye olmadığım için link veremiyorum ama yayınlandı gerçek

mustafa

mustafa

Üye
adamların forum sitesi uçmuş :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Adamlar bu işi biliyor

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hemen peşine düşüyorum bu işin .d

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar peki bu flashlama işlemini yapınca telefon garanti dışındamı kalıyor?. Ayrıca NSU ile tekrar V51.'e geri dönebiliyormuyuz???

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bi bakayım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşlar peki bu flashlama işlemini yapınca telefon garanti dışındamı kalıyor?. Ayrıca NSU ile tekrar V51.'e geri dönebiliyormuyuz???

V51 in orjinaL fw Lerini geri yükLeyerek yine v51 normaLe aLabiLirsin ayrıca evet bunLarı yapınca benim biLdiğim garanti dışına çıkıyor :) Haa bu arada konu için teşşekkür etmeyide unutmuştum teşekkürLer :)

Bide şu RDS RDS diyoLarda biLmiyorumki şu RDS nedir söyLermisiniz arkadaşLar ? .s

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Nasıl yükliycez bu FW yi anlayamadım gitti :)

Üst Alt