Bu gece geliyor... PNHT c6 fw yi 5530/5800 Için Sunuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

canb34

canb34

Üye
    Konu Sahibi
Bu gece geliyor... PNHT c6 fw yi 5530/5800 Için Sunuyor!!!
:megafon: Bu gece telefonumu flash lıcam ve sizlere de sunucam bunu.. Bu adamlar yaptıysa mükemmel olacaktır güvenin bana ;)

• Beğen
Tepkiler: punqermojo ve Rich4arD

Bosnalı86

Üye
Haftalardır bunu bekliyorum,15 dakika sonra yayınlayacaklar,ben de hemen flash atıcam :naughty:

_ARDA_

_ARDA_

Üye
bekleyelim de görelim bakalım. Ne gibi değişiklikler olacak ? Fikri Olan ?

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Ne 15 dakika nede bu gece adamlarla bizim aramızda 3 saat var onların 1 dediği bizde 4 oluyormuş :)
Ve 01:00 PM GMT olarak açıkladılar saati yani öğleden sonra 4 e denk geliyor burada. kesin olması amacıyla çeşitli sitelerde saat dilimini çevirdim :D

FW Saat 16:00 da hazır

Bosnalı86

Üye
En büyük değişiklik ev ekranı ;) N97 ve C6'nın tüm widgetleriyle birlikte kullanılabileceği bir ev ekranına sahip olacakmış. We en önemlisi RDS sorunu olmayacakmış :aha:

_ARDA_

_ARDA_

Üye
:) Güzel bir araştırma olmuş :)

Bosnalı86

Üye
Ne 15 dakika nede bu gece adamlarla bizim aramızda 3 saat var onların 1 dediği bizde 4 oluyormuş :)
Ve 01:00 PM GMT olarak açıkladılar saati yani öğleden sonra 4 e denk geliyor burada. kesin olması amacıyla çeşitli sitelerde saat dilimini çevirdim :D

FW Saat 16:00 da hazır

Bak orasına hiç dikkat etmemiştim dostum,haklısın :vur

_ARDA_

_ARDA_

Üye
En büyük değişiklik ev ekranı ;) N97 ve C6'nın tüm widgetleriyle birlikte kullanılabileceği bir ev ekranına sahip olacakmış. We en önemlisi RDS sorunu olmayacakmış :aha:

Teşekkür ederim bilgilendirmen için...

Ferzan

Ferzan

Üye
bakalım nasıl bi iş çıkarmış :)

Barbo2

Barbo2

Üye
arkadaşlar tekefondan fota ile indire bilirmiyiz acaba ben pek anlamadım v60 mı bu acaba

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Neredeyse hiçbir yazılımsal sıkıntı yok herhelde bekleyip göreceğiz.
Sizlere bir sayaç linki koyayım : çıkmasına kaç saat kaldığını gösteriyor :)

aryscat

aryscat

Üye
allllll lahhhhh..... Sabırsızlıkla bekliyorum.....

Bosnalı86

Üye
arkadaşlar tekefondan fota ile indire bilirmiyiz acaba ben pek anlamadım v60 mı bu acaba
Hayır dostum,bu bi çeşit bildiğin modifiyeli yazılım,yani telefona flash atılacak,başka türlü yüklenmiyor :oke:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Ya bu flash atmak kolaymı ve laptoptan atarsak riski varmı_?

Kablo çıkmadığı sürece?

FW Gelene kadar bilgi alalım dimi :)

Bosnalı86

Üye

:d: sayaç işi güzel olmuş:D ama buna bakmakla geçmez,en iyisi yatmak :D uyandığımda bi 9 saat geçmiş olacak nasıl olsa (h)

aryscat

aryscat

Üye

Sayaç ilginç olmuş

Bosnalı86

Üye
Ya bu flash atmak kolaymı ve laptoptan atarsak riski varmı_?

Kablo çıkmadığı sürece?

FW Gelene kadar bilgi alalım dimi :)

Yöntemleri hatasız bi şekilde sırasıyla uygularsan bi sorun yaşamazsın dostum :oke:
Abartmak gibi olmasın ama 1 sene içerisinde 40 kere flash atmışımdır,hiç sorun yaşamadım henüz :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Sayaç ilginç olmuş

Fw sayacı değil mübarek ömür sayacı :d::d:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Yöntemleri hatasız bi şekilde sırasıyla uygularsan bi sorun yaşamazsın dostum :oke:
Abartmak gibi olmasın ama 1 sene içerisinde 40 kere flash atmışımdır,hiç sorun yaşamadım henüz :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Fw sayacı değil mübarek ömür sayacı :d::d:

teli almadım daha alınca öğrenirim bende rahat durmam sürekli yükler silerim ama önce bir öğrenmek gerekli:ehe

Bosnalı86

Üye
teli almadım daha alınca öğrenirim bende rahat durmam sürekli yükler silerim ama önce bir öğrenmek gerekli:ehe
Öğrenmek kolay dostum,bi süre sonra alışkanlık yapıyo zaten,gün aşırı flash atmaya başlıyosun :d::d:

Üst Alt