Ne 15 dakika nede bu gece adamlarla bizim aramızda 3 saat var onların 1 dediği bizde 4 oluyormuş
Ve 01:00 PM GMT olarak açıkladılar saati yani öğleden sonra 4 e denk geliyor burada. kesin olması amacıyla çeşitli sitelerde saat dilimini çevirdim
FW Saat 16:00 da hazır

En büyük değişiklik ev ekranıN97 ve C6'nın tüm widgetleriyle birlikte kullanılabileceği bir ev ekranına sahip olacakmış. We en önemlisi RDS sorunu olmayacakmış
![]()
Hayır dostum,bu bi çeşit bildiğin modifiyeli yazılım,yani telefona flash atılacak,başka türlü yüklenmiyorarkadaşlar tekefondan fota ile indire bilirmiyiz acaba ben pek anlamadım v60 mı bu acaba

Hayır dostum,bu bi çeşit bildiğin modifiyeli yazılım,yani telefona flash atılacak,başka türlü yüklenmiyor![]()
Neredeyse hiçbir yazılımsal sıkıntı yok herhelde bekleyip göreceğiz.
Sizlere bir sayaç linki koyayım : çıkmasına kaç saat kaldığını gösteriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayaç işi güzel olmuş
ama buna bakmakla geçmez,en iyisi yatmak
uyandığımda bi 9 saat geçmiş olacak nasıl olsa 
Neredeyse hiçbir yazılımsal sıkıntı yok herhelde bekleyip göreceğiz.
Sizlere bir sayaç linki koyayım : çıkmasına kaç saat kaldığını gösteriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya bu flash atmak kolaymı ve laptoptan atarsak riski varmı_?
Kablo çıkmadığı sürece?
FW Gelene kadar bilgi alalım dimi![]()

Sayaç ilginç olmuş

Yöntemleri hatasız bi şekilde sırasıyla uygularsan bi sorun yaşamazsın dostum
Abartmak gibi olmasın ama 1 sene içerisinde 40 kere flash atmışımdır,hiç sorun yaşamadım henüz
--------------- Ekleme ---------------
Fw sayacı değil mübarek ömür sayacı![]()

Öğrenmek kolay dostum,bi süre sonra alışkanlık yapıyo zaten,gün aşırı flash atmaya başlıyosunteli almadım daha alınca öğrenirim bende rahat durmam sürekli yükler silerim ama önce bir öğrenmek gerekli![]()