Bu gece geliyor... PNHT c6 fw yi 5530/5800 Için Sunuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Forumda bununLa aLakaLı bi ton konuLar açıLdı biLe :) Bütün yardımLarıyLa beraber :)

evet açıldı ama hepsinde bişi eksik bilmem ne programını acıyoruz bilmem nereye dosyaları atıyoruz falan filan eee program nerde ? vs vs vs...

bide düşünüyorumda o kadar zahmet verip yükliyceksin FW yi ne olacak? değişen birtek ana ekran o ana ekranı GDeskle zahmetsizdede yapabilirsin onun dışında bir artısı yok,kamerada iyileştirme,performans artışı falan dıyorlar kameraya yeni LENS mi takıyor bu FW :) yada telefona RAM mi takıyor extradan bırakın bu boş işleri ya :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
evet açıldı ama hepsinde bişi eksik bilmem ne programını acıyoruz bilmem nereye dosyaları atıyoruz falan filan eee program nerde ? vs vs vs...

bide düşünüyorumda o kadar zahmet verip yükliyceksin FW yi ne olacak? değişen birtek ana ekran o ana ekranı GDeskle zahmetsizdede yapabilirsin onun dışında bir artısı yok,kamerada iyileştirme,performans artışı falan dıyorlar kameraya yeni LENS mi takıyor bu FW :) yada telefona RAM mi takıyor extradan bırakın bu boş işleri ya :)

boş işLerse neden uğraşıyorsun arkadaşım :hmmm

Rich4arD

Rich4arD

Üye
uğraşmıyorum :) deniycektim azcık araştırınca gereksiz olduğunu anladım. v6 gelincede v6 ya dönmeye çalışırsın...
İyide bunu yükLedikten sonra v60 çıkınca zaten v60 a da geçebiLirsin istersen :) Sorun deiL yani :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
İyide bunu yükLedikten sonra v60 çıkınca zaten v60 a da geçebiLirsin istersen :) Sorun deiL yani :)

V6 nın cıkmasına 3-4 hafta kaldı sen bana şunu söyle şimdi sen bu PNHT nin modifye ettiği FW yi yükliyceksin telefonuna dimi 3-4 hafta sonra V6 ya gecicekmisin?

cevap : tabikide geciceksin sonucta merak , bide şu var orjinal yazılım tabiki daha stabil çalışıcak ve nokia nın dediğine göre bu V6 şimdiye kadarki en iyi FW olucak herşeyi geçtim

PNHT nin cıkardığı bu FW nin extra özelliklerini sayarmısın bana ANA EKRAN değişikliği dışında?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
V6 nın cıkmasına 3-4 hafta kaldı sen bana şunu söyle şimdi sen bu PNHT nin modifye ettiği FW yi yükliyceksin telefonuna dimi 3-4 hafta sonra V6 ya gecicekmisin?

cevap : tabikide geciceksin sonucta merak , bide şu var orjinal yazılım tabiki daha stabil çalışıcak ve nokia nın dediğine göre bu V6 şimdiye kadarki en iyi FW olucak herşeyi geçtim

PNHT nin cıkardığı bu FW nin extra özelliklerini sayarmısın bana ANA EKRAN değişikliği dışında?

Orjinal v60 çıkar çıkmaz bu fwde zaten v60a entegre edilecek. Önemli olan fwyi oluşturabilmektir. Şimdi bu fw oluştu. Artık bunu istediğin versiyona entegre edebilirsin. Yani v60 çıkıncada v60 c6 fw kullanırsınız olur biter :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye

Orjinal v60 çıkar çıkmaz bu fwde zaten v60a entegre edilecek. Önemli olan fwyi oluşturabilmektir. Şimdi bu fw oluştu. Artık bunu istediğin versiyona entegre edebilirsin. Yani v60 çıkıncada v60 c6 fw kullanırsınız olur biter :)

soruma cevap değil...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
NFE v0.2 STD ile CFW'ye Dil Dosyası Entegre Etme Anlatımı:

Adım adım anlattım:

Tekrar tekrar dosya indirmek istemeyenler ve beklemek istemeyenler için hazırladım anlatımı.

_ARDA_

_ARDA_

Üye
Ya bırakın arkadaşlar. Laf yetiştirmenize gerek yok bence. Sonuçta dikkatini çekmese esas çocugun ilgilenmezdi. Birşeyleri yapamadan vazgeçmekle çözüm üretmek farklıı şey. Gdesk ile arasında dünya kadar fark var. Bırak, seni ilgilendirmiyorsa ilgilenenlerin aklına soru işareti koyma bari. Gereksiz diye birşey yok. Her emegin bir saygı duyulmasına ihtiyacı vardır...

Progressivity

Progressivity

Üye
GDesk hayvan gibi ram yiyor bir kere hiç tavsiye etmem tabi SPB yi de tavsiye etmem bu widget uyarlaması ise harika olmuş yaklaşık 50mb boş ram var

ungood20

ungood20

Üye
Güzel fw sonuclar arklar diyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
5800 için C6 v11 Türkçe + T9:

Tam pakettir. Size sadece indirip 'lamak kalıyor.

Üst Alt