Bu gece geliyor... PNHT c6 fw yi 5530/5800 Için Sunuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
Yöntemleri hatasız bi şekilde sırasıyla uygularsan bi sorun yaşamazsın dostum :oke:
Abartmak gibi olmasın ama 1 sene içerisinde 40 kere flash atmışımdır,hiç sorun yaşamadım henüz :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Fw sayacı değil mübarek ömür sayacı :d::d:

Flash konusunda haklısın... Telefonlar flash laçkası oldu :):):)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Öğrenmek kolay dostum,bi süre sonra alışkanlık yapıyo zaten,gün aşırı flash atmaya başlıyosun :d::d:

Flash atmak konusunda birşey diyemem ama 6670 varken bu forumdan çıkmıyordum günlük 3-5 s60 program yükler silerdim illa :aha:

PNHT nin sitesinden bilgi alıyordum yarım saat önce çöktü site :ehe

Bosnalı86

Üye
Flash konusunda haklısın... Telefonlar flash laçkası oldu :):):)

geçen hafta kasa problemiyle serwise wermiştim teli,adamlar benim modifiyeli yazılımın üstüne orjinal V51 yüklemişler,lütfen orjinal nokia yazılım kullanın diye de not düşmüşler :aha:

Flash atmak konusunda birşey diyemem ama 6670 varken bu forumdan çıkmıyordum günlük 3-5 s60 program yükler silerdim illa :aha:

PNHT nin sitesinden bilgi alıyordum yarım saat önce çöktü site :ehe
Aynen öyle :D Linki çıkar çıkmaz yakalamak lazım yarın,yoksa siteye girişte problem yaşayabiliriz,sonra Fw siz kalmayalım :ehe

aryscat

aryscat

Üye
geçen hafta kasa problemiyle serwise wermiştim teli,adamlar benim modifiyeli yazılımın üstüne orjinal V51 yüklemişler,lütfen orjinal nokia yazılım kullanın diye de not düşmüşler :aha:

Adam gibi yazılım yapın deseydin sende

Ferzan

Ferzan

Üye
way arkadaş yazılıma sayaç bile çıkardınız he : )))

Bosnalı86

Üye
Adam gibi yazılım yapın deseydin sende

Demedim de,kıskandılar heralde kendi ürettikleri cihazın bu şekle nasıl geldiğine anam weremeyip şaşırdılar,o yüzden mi orjinali yüklediler acaba :d::d:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Bu yazılımı yükledikten sonra servise giderse iyice şaşırırlar bakarlar 5800 menüleri filan farklı pcye bağlarsın 5800 olarak görmez Nokia c6 olarak görür adamlar ne yapacağını bilemezler :)

Bosnalı86

Üye
PNTH'nin siteyi de şu an nokia çökertmiş olabilir mi acaba kıskançlıktan :ehe:ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
şimdi + - durumu ne olacak bu fw ile

Ferzan

Ferzan

Üye
phnt güzel işler çıkarıyo walla n97 mi satıp 5800 alasım geldi birden :ehe

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
İsteseler krallar gibide yazılım yaparlar sadece yeni ürünlerin satışı durursa diye yapmıyorlar.

Bosnalı86

Üye
Bu yazılımı yükledikten sonra servise giderse iyice şaşırırlar bakarlar 5800 menüleri filan farklı pcye bağlarsın 5800 olarak görmez Nokia c6 olarak görür adamlar ne yapacağını bilemezler :)

O zaman da yanlış üretim olmuş diye C6 Kkawyesi monte etmesinler cihaza :ehe:ehe:ehe

Bosnalı86

Üye
şimdi + - durumu ne olacak bu fw ile

Walla benim için en büyük we en güzel değişiklik ew ekranı we widgetler olacak :D diğer tercihler kişiye göre değişir ama eksi bi yönü olacağını zannetmiyorum

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
+ve - leri ben paylaşayım hemen

+ n97hs ve ana ekranın dönmesi
+ performansın birazcık artması
+ büyük ihtimalle rds sorununun giderilmiş olması (adam başka bir soruya "o hataya rastlamadık" diye cevap vermiş oradan varsayımla yazdım)
+ STABİL ÇALIŞAN WİDGETLAR

- iç huzursuzluğu, işkilliliği - yani c6 yazılımı sonuçta ayrı bir yazılım
- sade yani diğer modifiyeler gibi ekstra optimize edilip süslenmiş değil

alıntıdır D.H Forum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
peki modifikator arkadaşlar bu fwyi hackli modlu hale getirebilirler mi ?

mesela f@tih arkadaş ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bi dk bi dk ben anLamadım bu neyin yeni fw si ? v kaç ? nokia yükseLtme fw si deiLmi ?

Üst Alt