Arkadaşlar merak ettiğim birşey var..bazı internet sitelerinde görüyorumda,bazı Samsung Wave modellerinin ana ekranında menu ikonu var..bizimkinde ise yok nedeni nedir acaba..??yani ana ekrandayken menuye orta tuşa basmadan gecile biliyor,menudan ise yine aynı ibareden ana ekrana gecile biliyor..ama bizim türkiyedekilerinde yok..acaba ayarlardan falan eklene biliyormu bu özellik yoksa Firmware farklılığındanmı kaynaklanıyor bu özellik..yani bizimkiler neden öyle değil..??

örnek olarak menü witgwt'ini ana ekrana nasıl koyabilirim..yani zaten menu witget'i yokki bende koyayım,sendede yoktur heralde..yada nasıl yazabilirim varmı programı falan??Aslında asıl sorum şuydu,telefon ana ekrandayken yada menüdeyken en altta 3 tane kısa yol tuşları vardırya (örnek:tuşlar,rehber ve mesaj),işte oraya menu ibaresi koymak istiyorum(yani orta tuşa basmadan menüye girebilmek için)..hatta bu özellik menüdeykende home tuşuna dönüşüyor..Yabancı sitelerden wave videolarını izlersen yada internette görsellerde wave diye aratırsan,sorumun ne olduğunu daha iyi anlayacağını umuyorum..??

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var..bazı internet sitelerinde görüyorumda,bazı Samsung Wave modellerinin ana ekranında menu ikonu var..bizimkinde ise yok nedeni nedir acaba..??yani ana ekrandayken menuye orta tuşa basmadan gecile biliyor,menudan ise yine aynı ibareden ana ekrana gecile biliyor..ama bizim türkiyedekilerinde yok..acaba ayarlardan falan eklene biliyormu bu özellik yoksa Firmware farklılığındanmı kaynaklanıyor bu özellik..yani bizimkiler neden öyle değil..??
senin dediğin gibide olabilir "caneryendi"..ama bence uülkelere göre farklı versiyonlar satıyorlar..örneğin benm wave den önceki telefonum samsung monte idi..ve yurd dışındaki modellerde "task maneger" varken bizim türkiyede satılanlarda yoktu mesela..hatta internetten araştırmıştım bir aralar,ve forumlarda başka ülkelerin FW larında bu özelliğin monte için mevcur olduğunu görmüştüm..ama hiç yemedi tenemek..galiba Wave içinde aynı şey gecerli,bence başka ülkelerin Wave modellerinin FW versiyonlarından kaynaklanıyor..Zaten güzel bişey olmasa bence çok takılmazdım..Ama youtube de izlediğim videolarda bu özellik çok hoşuma gitti..hatta orta tuşu kullanmamak telefon için sağlıklı bile bence..Hem menüler daha şekilli açılıp kapanıyor..Hatta önceleri şu şekilde yapabilirim diye düşünmüştüm: tuşlardan Administration'a girebilmek için (*#5239870*#) bu kodu giriyorsunuz,sonra çıkan menüden Pre-configuration'e girip,kodu olarakta (*#27236*#) bu şifreyi girip,burada ülke değiştirmesi yapıp belki birşeyleri değiştiririm zannetmiştim ama olmadı buda..Gerci ülke değiştirmesi yapıp yapmadığınıda tam bilmiyorum ama yinede öyle gibi geldi bana..Sizde dediklerimi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız arkadaşlar..Ama dikkat edinde yannış yada dediğimden başka şeyler yapmayın..Genelde hepimizinki Pre-configuration olarak TUR olarak özükecektir..Değiştirdiğinizde bütün yüklediğiniz uygulamalar gider ama dikkat edin lütfen..ben ilk günler denediğimden pek sorun olmamıştı..Yani başka ülke secerken bir nevi HardReset atılıyor makineye..ama yinede denemek isteyen deneye bilir..
Bende hiç isinma sorunu olmadi simdiye kadar . Sarj makinesinide Priz den çikarmiyorumda hep bagli .Her zamanmi ayni sorun oluyor yoksa sadece bi defami oldu sonra tekrar dene aynisi olursa aldigin yere danis istersen .Arkadaşlar, benim sorum şöyle, şu an telefonum şarjda ve şarj cihazı ve telefon ısınmış durumda, usb de şarj olurken ısınma yoktu ama bunda var. Hatta şarj cihazı bahağı sıcak, bu bir sorun mu yoksa sizde de aynı mı?
O yüzden Vaz gectim bu sevdadan 

Arkadaşlar, benim sorum şöyle, şu an telefonum şarjda ve şarj cihazı ve telefon ısınmış durumda, usb de şarj olurken ısınma yoktu ama bunda var. Hatta şarj cihazı bahağı sıcak, bu bir sorun mu yoksa sizde de aynı mı?

Fransada yasiyorum . Telefonu Fransadan aldim menu ye ekrandan girmek için bir ozellik yok . Orta tusu kullaniyorum .
Bide arkadaslar Telefondan oyunlara bakilicak 2 bolum var birisi Samsung apps digerindede Hattin sirketinin ismi yaziyor hattin sirketinin ismindeki oyunlara baktim zaman Bir suru super oyunlar var ama tanesi 5.99 € Bu oyunlari ucretsiz bulucagin bir site filan varmi acaba ?