arkadaşlar menüdeyken üst köşede düzenle butonu var o butona tıklayıp telefonu yan yatırdığınızda 3 bölum halinde dönmesi gerekiyo bunu demek istedim bu olmuyo bende sizde nasıl onu öğrenmek istedim?
şarja takarsan çözersin ses kesilirarkadaşım bu çoğu telefonda aynı şekildedir tek çözümü dediğim gibi şarja takmaktır kolay gelsin... wave gibi telefonda bunları düşünmeyin telefonun keyfine varın...

Telefonda bir sorun olabilir normal şartlarda ben son ses seviyesinde konusamıyorum bile, oldukça yüksek ve net geliyor ..Merhabalar, telefonu yeni aldım ama bir sorunum var.biriyle konuşurken ses net gelmiyor. parazit engelleyi de açtım ama ses hala net değil. 100 milyonluk telefonumun bile sesi daha netti. çözümü bilen var mı?
Sorun yok, atladıgınız bir nokta var sanırımçtelefonu pc ye okutamıyorum sizdede sorun oldumu.kies programını indiridm netten okuyucum bozuk.ama saatlerce cihaz algılanıyor yazısı çıkıyo ama algılamıyor bi türlü
arkadaşlar kies teli görmüyor bide bu telefonu alalı 4 hgafta oldu tel kendi kendine 1 kere reset attı.bide bu kulaklık takarkan birbirini tamamen mi öpcek yoksa arada 3 mm kadar bir boşluk mu kalcak yoksa o siyah yerler birrbirini öpcek mi![]()

lütfen cvp yazın
merhaaba.. samsung wave almayı planlıyorum önümüzde hafta fakat aklım bi yandan da nokia n900'da kalıyor. sormak istediğim şey: samsung wave ile mesela rapidshare'dan dosya indirebilir miyim ? internetten download yapabilir mirim genel anlamda ?
mesela n900'da torrent programı bile var. iki cihazın farklı yapıda olduğunun farkındaym ancak basit bi kaç amacım var hangi makine daha çok ona hizmet ediyorsa onu alıcam. internette üzerinden genelde fazlasıyla video izliyorum. mesela samsung wave ile bunu ne ölçüde yapabilirim ? ikincisi müzik indirmek; bunu wave ile ne ölçüde yapabilirim ?
sanırım derdimi anladınız![]()