Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

cengiz7788

Üye
arkadaşlar menüdeyken üst köşede düzenle butonu var o butona tıklayıp telefonu yan yatırdığınızda 3 bölum halinde dönmesi gerekiyo bunu demek istedim bu olmuyo bende sizde nasıl onu öğrenmek istedim?

vosvos450

Üye
Merhabalar, telefonu yeni aldım ama bir sorunum var.biriyle konuşurken ses net gelmiyor. parazit engelleyi de açtım ama ses hala net değil. 100 milyonluk telefonumun bile sesi daha netti. çözümü bilen var mı?

fakih

Üye
Merhaba , Daily briefing te yer alan AP mobile yerine yerli haber kanallarını entegre edemiyormuyuz ??
Teşekkürler..

kcankaynak

Üye
arkadaşlar menüdeyken üst köşede düzenle butonu var o butona tıklayıp telefonu yan yatırdığınızda 3 bölum halinde dönmesi gerekiyo bunu demek istedim bu olmuyo bende sizde nasıl onu öğrenmek istedim?

bende oluyo dönüyo yani

ksezgin

ksezgin

Üye
şarja takarsan çözersin ses kesilir:) arkadaşım bu çoğu telefonda aynı şekildedir tek çözümü dediğim gibi şarja takmaktır kolay gelsin... wave gibi telefonda bunları düşünmeyin telefonun keyfine varın...

Dersteyken sesin gelmesi hoş olmayacağı için sordum sorumu. Yani tabiki evdeyken istediği kadar ötsün... Benim önceki telefonlarımda telefonu sessize aldığında uyarılar da otomatik olarak sessiz oluyordu. Bunda da bir çözüm vardır herhalde...? :hmmm

TUHAN67

Üye
telefonu pc ye okutamıyorum sizdede sorun oldumu.kies programını indiridm netten okuyucum bozuk.ama saatlerce cihaz algılanıyor yazısı çıkıyo ama algılamıyor bi türlü

Ozan

Ozan

Admin
Merhabalar, telefonu yeni aldım ama bir sorunum var.biriyle konuşurken ses net gelmiyor. parazit engelleyi de açtım ama ses hala net değil. 100 milyonluk telefonumun bile sesi daha netti. çözümü bilen var mı?
Telefonda bir sorun olabilir normal şartlarda ben son ses seviyesinde konusamıyorum bile, oldukça yüksek ve net geliyor ..

telefonu pc ye okutamıyorum sizdede sorun oldumu.kies programını indiridm netten okuyucum bozuk.ama saatlerce cihaz algılanıyor yazısı çıkıyo ama algılamıyor bi türlü
Sorun yok, atladıgınız bir nokta var sanırımç

ce0

Üye
öncelikle selamlar facebookta kişi aramayı nasıl yapabilirim ?

shelby-15

Üye
arkadaşlar kies teli görmüyor bide bu telefonu alalı 4 hgafta oldu tel kendi kendine 1 kere reset attı.bide bu kulaklık takarkan birbirini tamamen mi öpcek yoksa arada 3 mm kadar bir boşluk mu kalcak yoksa o siyah yerler birrbirini öpcek mi :D

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar Kies Programını Yüklerken Böyle Bir Uyarı Çıkıyor Çözümü Nedir Acaba?

TUHAN67

Üye
yanlış yaptığım biyer yok.her telde oldğu gibi kabloyu pc ye taktığımda dosyaları görebilmem gerekiyor.ama dosyalar çıkmıyor aksine modem görewi görüyor tel.kiesi açtığımda ise tel algılanıyor diyo fakat algılamıyor bir türlü saatler geçio ama tık yok

shelby-15

Üye
arkadaşlar kies teli görmüyor bide bu telefonu alalı 4 hgafta oldu tel kendi kendine 1 kere reset attı.bide bu kulaklık takarkan birbirini tamamen mi öpcek yoksa arada 3 mm kadar bir boşluk mu kalcak yoksa o siyah yerler birrbirini öpcek mi :D

lütfen cvp yazın

metehan_55

metehan_55

Üye
bilgiler için teşekkürler

TUHAN67

Üye
bir soru daha soracam.bu telefona hangi oyunları yüklüyoruz acaba.ben nette ne yazıpta bu işletim sistemine göre oyun yükliycem.bada dediğimiz işletim sistemi neleri destekliyor.smbyan desteklemiyor..app uzantılı oyunları destekliyor.baka?

campsnac1

Üye
tuhan67, gir,uygulamalar bölümünden wave i seç,kategorilerden bakarsın...işletim sistemi bada...

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
merhaaba.. samsung wave almayı planlıyorum önümüzde hafta fakat aklım bi yandan da nokia n900'da kalıyor. sormak istediğim şey: samsung wave ile mesela rapidshare'dan dosya indirebilir miyim ? internetten download yapabilir mirim genel anlamda ?

mesela n900'da torrent programı bile var. iki cihazın farklı yapıda olduğunun farkındaym ancak basit bi kaç amacım var hangi makine daha çok ona hizmet ediyorsa onu alıcam. internette üzerinden genelde fazlasıyla video izliyorum. mesela samsung wave ile bunu ne ölçüde yapabilirim ? ikincisi müzik indirmek; bunu wave ile ne ölçüde yapabilirim ?

sanırım derdimi anladınız :)

kcankaynak

Üye
@ shelby - 15 : evet kulaklığı dibine kadar sokucaksın tık diye oturucak o zaten

@nedenaaneen : samsung wave ile internetten izlemek istediğin tüm videoları telefon otomatik olarak dosyalarım > videolar kısmına indiriyor bunun dışında rapidshare ile download yaptım ancak samsungapps'te waverar adlı programı indirmelisin ardından rapidshare için download yapabilirsin ben yaptım ve bağlantı ve download hızı laptoptan biraz daha yavaş wi-fi gücü ve hızı bu kadar yüksek bir telefon görmedim ve kullanmadım..torrent için birşey diyemeyeceğim ancak ileride torrent programı da çıkıcak ben telefonu alalı 11 gün oldu ve samsungapps'e 11 günde 300'ün üzerinde program dahil oldu torrent içinde birşeyler yapacaklardır sana tavsiyem nokia alma :)

kerem.yilmaz

kerem.yilmaz

Üye
Waverar dan bahsetmişsin Samsungapps de bulamadım hangi kategori altında acaba, bulamadım.

--------------- Ekleme ---------------

lütfen cvp yazın

Tamamen oturması lazım yoksa ses alamazsın kulaklık calışmaz

caneryendi

caneryendi

Üye
merhaaba.. samsung wave almayı planlıyorum önümüzde hafta fakat aklım bi yandan da nokia n900'da kalıyor. sormak istediğim şey: samsung wave ile mesela rapidshare'dan dosya indirebilir miyim ? internetten download yapabilir mirim genel anlamda ?

mesela n900'da torrent programı bile var. iki cihazın farklı yapıda olduğunun farkındaym ancak basit bi kaç amacım var hangi makine daha çok ona hizmet ediyorsa onu alıcam. internette üzerinden genelde fazlasıyla video izliyorum. mesela samsung wave ile bunu ne ölçüde yapabilirim ? ikincisi müzik indirmek; bunu wave ile ne ölçüde yapabilirim ?

sanırım derdimi anladınız :)

facedeki bütün videoları rahatlıkla izler ve tek tıkla telefonuna indirebilirsin youtubedeki videoları izlemekte bunun cabası arkadaşım nokia wave nin yanında telefon değil bu ekranda video izle zaten birdaha ağzına nokia almazsın :):)

shelby-15

Üye
cepten mobil tv nasıl izleyebiliriz benim ilk defa bir akıllı telim oldu buda wave oldu.daha önce nokia 1600 vardı lütfen yazın mobil tv yi nasıl yapcez hattım turkcell.

Üst Alt