saol arkadaşım ilgine teşekkür ediyorum .. aradığım ,önceden kendimizin belirlediği şekil çizmek suretiyle tuş kilidi olayı.. çok yerde bundan söz ediliyor ancak cihazı hatim etmiş olmama rağmen bulamadım.. tekrar ilgine teşekkür ederim..Çeşitli özel verilere girişi engellemek için Gizlilik Kilidi var, <ayarlar-güvenlik-gizlilik kilidi..
aradığın buysa eğer.
Kilit açmak için sifre koyabiliyorsun onu kast ediyorsan .Ekrana bir harf yazarak kilit açma yok ama buna gerekte yok ki ekranı istediğin tarafa hızlıca sürüklüyosun harf yazmaktan daha kolay ve basit..Nokia'cı arkadaşlar size N8 ile mutluluklar vereceğiniz 1500 tl nin hazmı zor çıkar..2 tane nokia telefonum oldu ve symbiana tövbe ettim 9.5 bile olsa tövbeliyim o işletim sistemi adam olmaz..bıktım takılmadan donmadan kesilmeden..nokia devri bitmiştir..
clubnokia nickli arkadaşım nokia fanatizminden vazgeçip en azından bir elektronik markete gitmeni ve 15-20 dk süreyle wave kullanmanı tavsiye ederim..nokia'nın adı dokunmatik kendi basmatik ekranlı takozlarından sonra rüya gibi gelecek bu alet..
Evet prizde elektrik şarjında daha çok ısınıyor, Usb de ısınmıyor yanlız Usb de daha uzun sürede şarj oluyor, prizde daha hızlı. Demekki yüklenen akım ile alakalı bir ısınma orantısı var.Arkadaşlar, benim sorum şöyle, şu an telefonum şarjda ve şarj cihazı ve telefon ısınmış durumda, usb de şarj olurken ısınma yoktu ama bunda var. Hatta şarj cihazı bahağı sıcak, bu bir sorun mu yoksa sizde de aynı mı?
Akıllı kilit wave de henüz yok, diğer samsung larda var .. Yazılımla belki gelir ileride.dostlar bu tlfnda akıllı kilit varmı yokmu bari onu söyleyin bu kaçıncı kez yazıyorum bi cevap veren olmadı..??
Samsung wave de, yükleyeceginiz birkaç uygulama ile tüm video ve ses dosyalarını destekliyor, ayrıca altyazı destegi de oldukça başarılı ...wave de her daim süperamoled ekran sayesinde video izlemek mumkun ama N8 bekleyen biri olarak bu cihaza alıcı gözüyle bakmadım.
N8 bekleyenlere cihazla ilgili edindiğim bir bilgi vereyim
Ürün eğitimini aldıgımda dikkatimi ceken en iyi özelliklerden; cihaz tüm dünyadaki mevcut tüm video formatlarını destekliyor hani izleyemeceğiniz video formatı yok gibi
ı will always love nokia...
wave de her daim süperamoled ekran sayesinde video izlemek mumkun ama N8 bekleyen biri olarak bu cihaza alıcı gözüyle bakmadım.
N8 bekleyenlere cihazla ilgili edindiğim bir bilgi vereyim
Ürün eğitimini aldıgımda dikkatimi ceken en iyi özelliklerden; cihaz tüm dünyadaki mevcut tüm video formatlarını destekliyor hani izleyemeceğiniz video formatı yok gibi
ı will always love nokia...

merhaba arkadaşlar ben 2 gündr wave kullanıyorum muhteşem bi telefon şu anda bu telin üstüne yok bence piyasada. Ama küçük bi sorunum var telefonu yan yatırdığımda menü ekranı dönmüyor ama örneğin rehberi açtığımda dönüyor sadece menü ekranını çözemedim menü ekranını nasıl döndürürüm bilen varmı. sağolun şimdiden.
evet sadece menü ekranı dönmüyor bilen varmı neden?
Telefonum sessizde olsa dahi "düşük pil" uyarısını sesli yapıyor telefon. Bir türlü nerden bunu engelleyeceğimi bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşım bu çoğu telefonda aynı şekildedir tek çözümü dediğim gibi şarja takmaktır kolay gelsin... wave gibi telefonda bunları düşünmeyin telefonun keyfine varın...