Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

cataron

cataron

Üye
Çeşitli özel verilere girişi engellemek için Gizlilik Kilidi var, <ayarlar-güvenlik-gizlilik kilidi..

aradığın buysa eğer.

idikutt

idikutt

Üye
kardeş wave almak isteyen varsa muakkak alsın aklınızda<hiç şüphe kalmasın

clubnokia

clubnokia

Üye
wave de her daim süperamoled ekran sayesinde video izlemek mumkun ama N8 bekleyen biri olarak bu cihaza alıcı gözüyle bakmadım.
N8 bekleyenlere cihazla ilgili edindiğim bir bilgi vereyim
Ürün eğitimini aldıgımda dikkatimi ceken en iyi özelliklerden; cihaz tüm dünyadaki mevcut tüm video formatlarını destekliyor hani izleyemeceğiniz video formatı yok gibi :)
ı will always love nokia...

fordmuro

Üye
Çeşitli özel verilere girişi engellemek için Gizlilik Kilidi var, <ayarlar-güvenlik-gizlilik kilidi..

aradığın buysa eğer.
saol arkadaşım ilgine teşekkür ediyorum .. aradığım ,önceden kendimizin belirlediği şekil çizmek suretiyle tuş kilidi olayı.. çok yerde bundan söz ediliyor ancak cihazı hatim etmiş olmama rağmen bulamadım.. tekrar ilgine teşekkür ederim..

lieblich2

Üye
fordmuro'nun sorusunu bende merak ediyorum açıkçası..

kcankaynak

Üye
Ekrana bir harf yazarak kilit açma yok ama buna gerekte yok ki ekranı istediğin tarafa hızlıca sürüklüyosun harf yazmaktan daha kolay ve basit..Nokia'cı arkadaşlar size N8 ile mutluluklar vereceğiniz 1500 tl nin hazmı zor çıkar..2 tane nokia telefonum oldu ve symbiana tövbe ettim 9.5 bile olsa tövbeliyim o işletim sistemi adam olmaz..bıktım takılmadan donmadan kesilmeden..nokia devri bitmiştir..

clubnokia nickli arkadaşım nokia fanatizminden vazgeçip en azından bir elektronik markete gitmeni ve 15-20 dk süreyle wave kullanmanı tavsiye ederim..nokia'nın adı dokunmatik kendi basmatik ekranlı takozlarından sonra rüya gibi gelecek bu alet..

OxHy

Üye
Ekrana bir harf yazarak kilit açma yok ama buna gerekte yok ki ekranı istediğin tarafa hızlıca sürüklüyosun harf yazmaktan daha kolay ve basit..Nokia'cı arkadaşlar size N8 ile mutluluklar vereceğiniz 1500 tl nin hazmı zor çıkar..2 tane nokia telefonum oldu ve symbiana tövbe ettim 9.5 bile olsa tövbeliyim o işletim sistemi adam olmaz..bıktım takılmadan donmadan kesilmeden..nokia devri bitmiştir..

clubnokia nickli arkadaşım nokia fanatizminden vazgeçip en azından bir elektronik markete gitmeni ve 15-20 dk süreyle wave kullanmanı tavsiye ederim..nokia'nın adı dokunmatik kendi basmatik ekranlı takozlarından sonra rüya gibi gelecek bu alet..
Kilit açmak için sifre koyabiliyorsun onu kast ediyorsan .

fordmuro

Üye
arkadaşlar bi soru daha.. navi güncellemesi yaptığım halde haritalar geçen senenin çizimleri..nerdenmi biliyorum şöyleki.. çok yerde sınadım geçen sene şehrimizde doğalgaz kazıları vardı o yüzden servis yollarını kullanıyorduk şimdi bakıyorum hala o servis yollarını gösteriyor dolayısıla insanı yanıltıyor..şimdi soru şu: yeni güncelleme gelecekmi? benimki je06, (sanırım) eski yazılım bununla ilgisi varmı??

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, benim sorum şöyle, şu an telefonum şarjda ve şarj cihazı ve telefon ısınmış durumda, usb de şarj olurken ısınma yoktu ama bunda var. Hatta şarj cihazı bahağı sıcak, bu bir sorun mu yoksa sizde de aynı mı?
Evet prizde elektrik şarjında daha çok ısınıyor, Usb de ısınmıyor yanlız Usb de daha uzun sürede şarj oluyor, prizde daha hızlı. Demekki yüklenen akım ile alakalı bir ısınma orantısı var.

dostlar bu tlfnda akıllı kilit varmı yokmu bari onu söyleyin bu kaçıncı kez yazıyorum bi cevap veren olmadı..??
Akıllı kilit wave de henüz yok, diğer samsung larda var .. Yazılımla belki gelir ileride.

wave de her daim süperamoled ekran sayesinde video izlemek mumkun ama N8 bekleyen biri olarak bu cihaza alıcı gözüyle bakmadım.
Ürün eğitimini aldıgımda dikkatimi ceken en iyi özelliklerden; cihaz tüm dünyadaki mevcut tüm video formatlarını destekliyor hani izleyemeceğiniz video formatı yok gibi :)
Samsung wave de, yükleyeceginiz birkaç uygulama ile tüm video ve ses dosyalarını destekliyor, ayrıca altyazı destegi de oldukça başarılı ...

&dijital96

&dijital96

Üye
Arkadaşlar arama engelleme şifresi nasıl değişiyor bilen var mı??Arama engelleme şifresini değiştiremiyorum şifre yanlış diyor :SSadece 1 numaradan gelen aramaları engellemek istiyorum mümkün mü??
LÜtfen çok acil yardım edin :((:ağlarım:

:::burak:::

:::burak:::

Üye

o videoları super amoledde izleyemedikten sonra ne anlamı var:ehe

cengiz7788

Üye
merhaba arkadaşlar ben 2 gündr wave kullanıyorum muhteşem bi telefon şu anda bu telin üstüne yok bence piyasada. Ama küçük bi sorunum var telefonu yan yatırdığımda menü ekranı dönmüyor ama örneğin rehberi açtığımda dönüyor sadece menü ekranını çözemedim menü ekranını nasıl döndürürüm bilen varmı. sağolun şimdiden.

kcankaynak

Üye
merhaba arkadaşlar ben 2 gündr wave kullanıyorum muhteşem bi telefon şu anda bu telin üstüne yok bence piyasada. Ama küçük bi sorunum var telefonu yan yatırdığımda menü ekranı dönmüyor ama örneğin rehberi açtığımda dönüyor sadece menü ekranını çözemedim menü ekranını nasıl döndürürüm bilen varmı. sağolun şimdiden.

Sadece menü ekranı dönmüyor ve yatay ekranlı olmayan oyunlar..onun dışında istediğin tarafa her yerde dönüyor

cengiz7788

Üye
evet sadece menü ekranı dönmüyor bilen varmı neden?

nazaman_212

Üye
Merhaba arkadaşlar ben mobil teknolojiyi hergün takip eden birisiyimdir.Şimdiye kadar bir çok mobil cihaz kullandım.Yıllardır Nokia kullanıyordum.Wave bu kararımı değiştirdi kesinlikle tavsiye ederim iphoneye boşuna para vermeyin yazık olur paranıza wave ye rakip tanımıyorum.Şu anda ilk işletim sistemi sürümünde bile harikaki ileriki güncellemelerde düşünemiyorum her ihtiyacımı karşılıyor tam bir kullanıcı dostu ve çok dayanıklı cihaz.

__black__

__black__

Üye
menü dışında nereye çevirsen oraya gelir :ehe:ehe ha bu arada biri sizi ararken telefonu ters çevirince sessize alıyor buda ayrı bi karizma :naughty::naughty:

caneryendi

caneryendi

Üye
evet sadece menü ekranı dönmüyor bilen varmı neden?

arkadaşım bırak dönmesin zaten bende bb storm vardı menü sürekli dönüyor bunalıma sokuyordu...

waveeeee yeryüzündeki en iyi ceptelefonu . black b ıphone htc kullanan biri olarak söylüyorum...

kcankaynak

Üye
canere katılıyorum daha önce E72 de kullandım iphone 3gs te kullandım blackberry bold da kullandım ancak bu alet bir rüya..iphone dışında bu alete üstün bir tarafı olan cihaz yok iphone'un da bu alete göre tek üstün yanı uygulaması..uygulama konusunda apple rakipsiz ancak eğer samsung 1-2 sene içerisinde badayı destekler uygulama sayısını 100 binli rakamlara çıkartırsa kesinlikle yeryüzündeki tek rakipsiz cihaz olur..menüyü yan döndürmeye çalışan arkadaşım napıcan yan döndürüp bi de onu anlasam yani ne işine yarayacak yan dönünce ?

ksezgin

ksezgin

Üye
Telefonum sessizde olsa dahi "düşük pil" uyarısını sesli yapıyor telefon. Bir türlü nerden bunu engelleyeceğimi bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim.

caneryendi

caneryendi

Üye
Telefonum sessizde olsa dahi "düşük pil" uyarısını sesli yapıyor telefon. Bir türlü nerden bunu engelleyeceğimi bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim.

şarja takarsan çözersin ses kesilir:) arkadaşım bu çoğu telefonda aynı şekildedir tek çözümü dediğim gibi şarja takmaktır kolay gelsin... wave gibi telefonda bunları düşünmeyin telefonun keyfine varın...

Üst Alt