5800 RM-356 v51.0.006 HACK+MODİFİYE FW TR

Sponsorlu Bağlantılar

petrucci82

petrucci82

Üye
eline sağlık kardeşim..ama bir sorum olacak..bu modifiyeli versiyonda telefonun sağ üst köşesindeki medya kısayolu çalışmıyor varmıdır bir çözüm acaba..bir kontrol edebilir misin?

--------------- Ekleme ---------------

zaten herkes sormuş pardon bide ben sormuş oldum..neyse var mıdır bir gelişme acaba?

canerkan

Üye
oldu tamamdır eline sağlık

mezar01

Üye
uyuss_Sehzade arkadaşım ben v51 hacklı versiyonu yükledim gayette memnunum v50 ile aradaki farkı soruyorsun çok fark var ama ben sana birtanesini söyliyeyim: kendi orjinal wep tarayıcısıyla internetten video izleyebiliyorsun.mesela facebook,video75,videotube bunlar benim giripte izlediklerim hacklı versiyonu herkese tavsiye ederim emeyi geçen arkadaşlara teşekkürler :good:

aryscat

aryscat

Üye
Ben normalde hack yapmıyorum telefonu. Ama bu internet ön belleği cidden sıkıntı olmaya başlamıştı. Teşekkürler.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi günlerde kullanın media barına çözüm bulacağım konuyu güncelleyeceğim.

furkan6601

furkan6601

Üye
Abi modifiye linkini yenileyebilirmisn rapidshare hata veryo hotfilede ??????????????

turkalp11

Üye
En son aşamaya kadar geliyorum telefonu bağlıyorum
fakat
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
şunlar yazıyor telefon açık şekilde bağlıyorum pcsuite yi seçiyorum ?

bir şekilde hackli versiyonunu yükledim...Sonlara doğru telefonu bulamadığını söyledi..En son done dedi
Phone not found...
Second try...
Phone not found...
Done!
Telefonda nokia yazısı vardı bende en son çıkardım ve kapatmaya çalıştım kapanmadı bataryayı çıkardım taktım çalıştı.Fakat yukarıdaki müzik kısayol tuşu çalışmıyor ve tam olarak yüklendiğine emin değilim?..Yardımcı olursanız sevinirim

sojox

Üye
ilk sayfadaki modifiye fw linkleri ölmüş

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

darksheitan58

Üye
Teşekkürler:oke: eline emegine saglık...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
bu versiyonda tel eski haline dondürmek istesek döndürebilirmiyiz
hacksiz haline

format atıldığında hack silinmez.

bu olay nedir

zokka

Üye
Ben de ilk defa hack yapıcam. telefonum black ama v51 e yükseltme yapabilmek için navi kodu girdim. bu durumda yapmam gereken bir şey var mı hangi adımları izlemem gerekir acaba?

onurtulga

Üye
aşağıdaki linki indirin.

link kırık dostum yenileyebilirmisin acelesinden cok tskler

borbey ordamısınız su link işini hallettinizmi

offff dosya indirilmiyor

online oluyorsun cevap yazmıyorsunnn borbey

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
link yenileyecek misin????

petrucci82

petrucci82

Üye
media bar işi neoldu yaaa var mı bir gelişme ben modifiyeli yazılımların hepsini denedim ama ne yazıkki hepsinde bir sorunla karşılaştım döndüm tekrar orfinal fw kurdum (yani bunu-sadecehackli v51) çünkü en sorunsuzu bu ama onu da hackli kullanmak istiyorum şu media bar işi bir çözülse süper olacak..bide e:/ de patches klasörüne attığım rpm dosyalarını rom patcherda göremiyorum acaba var mıdır bu konuyla ilgili bilgisi olan.sadece kendi üzer,nde gelen iki rpmvaroda zaten z:/ de gömülü

hakanaras04

Üye
benim telefonum siyah yeni aldım bana ait dosya yok ne yapmam lazım

divani

divani

Üye
üstadım neden ekran görüntüleri yok bu yaptıklarınızda.

bgrsn51

Üye
bu kadar uğraşmaya hiç gerek yoktelefonun Product codunu0587676: Euro2-Turkey Navi olarak değiştirin o zaman v51i türkçe olarak görüyor.cihazı bağlayın nokia softwareden kendisi yüklesin..

mimit1981

Üye
kardeşim orjinal hacksiz black versiyonu yokmu elinde bulabilirsen eklermisin

Üst Alt