46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja Tuş ışıkları ve Tuş titreşimi aktif CFW seçenekleri eklendi.

mycrop006

Üye
usta 8 adet ev ekranı var demişsin bende 4 adet ev ekranı teması gözüküyo diğerlerini nasıl çalıstıracam

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
usta 8 adet ev ekranı var demişsin bende 4 adet ev ekranı teması gözüküyo diğerlerini nasıl çalıstıracam
Kurulum başaı ile sonlanmamış.Kurulum aşamalarını gözden geçirerek ; Tekrar kurulum yapmanız gerekiyor.

Haddat

Üye
Kurulum başaı ile sonlanmamış.Kurulum aşamalarını gözden geçirerek ; Tekrar kurulum yapmanız gerekiyor.

Bendede kurarken aynı hata olmuştu format atınca düzeldi ... yeniden kurmadan önce formatlar denenebilir...

--------------- Ekleme ---------------

Ustadım kişiselleştirmelerdeki widget ayarları nasıl çalışıyor bulamadım bir açıklamanız mümkünmü... şimdiden teşşekkürler ...

Aang67

Aang67

Üye
Ustadım kişiselleştirmelerdeki widget ayarları nasıl çalışıyor bulamadım bir açıklamanız mümkünmü... şimdiden teşşekkürler ...

Onlar ev ekranında sol taraftaki widgetlerin gösterilip gösterilmemesini sağlıyor. Yani diyelimki oradan Youtube widgetini deaktif ettiniz, o widget ev ekranında kayan çubukta görünmeyecektir. Paketler kısmındada 3 sayfada aktif olan widgetler gösterilmektedir.

Açıklayıcı oldumu bilmiyorum. Anlatma yeteneğim biraz zayıftır :)

Haddat

Üye
Sagol..
Yani lfone stilde çalışmaz bu durumda onu anladım.. Doğrumudur..

Shade.Anqer

Üye
Ustam Dediklerine Göre Kurdum.Herseyi Yaptım Ekran Beyaz Oldu Onu Dediklerini Yaptığım Halde Çözemedim Yardımcı Olabilirmisiniz ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Ustam Dediklerine Göre Kurdum.Herseyi Yaptım Ekran Beyaz Oldu Onu Dediklerini Yaptığım Halde Çözemedim Yardımcı Olabilirmisiniz ?

@Shade kardeşim.Samsung widget beyaz ekrandayken>ilk olarak Temel Ev Ekranına al.Telefonu kapat ve tekrar aç.Biraz bekle ışıkları sönsün.Bu sefer Samsung widget Ev ekranına al.Sorun düzelecektir.

Shade.Anqer

Üye
F@tih Teşekkür Ederim Kardeşim Sonunda Buldum Bu Benim CFW m Benim Tarzım Sağol :)

mimit1981

Üye
bunları yaptık mı eski haline nasıl çeviriliyor telefon yada cevirilebiliyormu ben bunu merak ediyorum garantiden filan çıkıyomu cihaz

soluk siyah

Üye
3 saattir uğraşıyodum herşeyi 4 defa yaptım ama hala flash diyince not found diyiyor

Jaf yükledim çok uğraştırdı yüklemesi
Firmware yükledim
ogm tıkladım açtı
bbs seçtim crt 308 kaldırdım normal mode kaldırdım
offline dedim sırayla seçtim işte doğru olarak işaretledim

telefon kapalı bağlı fotmat attım sd kart içinde şarzı bölgeyi seçmeden kapadım flash tıkladıktan sonra tuşa 3 sny bastım olmuyo not found diye neresi eksik tüm yorum ları okudum yok

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
3 saattir uğraşıyodum herşeyi 4 defa yaptım ama hala flash diyince not found diyiyor

Jaf yükledim çok uğraştırdı yüklemesi
Firmware yükledim
ogm tıkladım açtı
bbs seçtim crt 308 kaldırdım normal mode kaldırdım
offline dedim sırayla seçtim işte doğru olarak işaretledim

telefon kapalı bağlı fotmat attım sd kart içinde şarzı bölgeyi seçmeden kapadım flash tıkladıktan sonra tuşa 3 sny bastım olmuyo not found diye neresi eksik tüm yorum ları okudum yok

herşeyi doğru yapıyorsun kardeşim.Yaptığın tek yanlışlık Açma kapama tuşuna sadece parmağını bir kere bas ve çek.3 sn basılı tutmana gerek yok.

ysgul

ysgul

Üye
telefonum e71 ama emeğin için teşekkürler,harika olmuş

soluk siyah

Üye
OraTsu tema kullanıyorum müzik çaları ekledim masaüstüne ama her telefon açılıp kapanınca o kalkıyo ordan tekrar ekliyorum çözümü varmı bide hafıza kartına format attım gadget.swf gitti

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
OraTsu tema kullanıyorum müzik çaları ekledim masaüstüne ama her telefon açılıp kapanınca o kalkıyo ordan tekrar ekliyorum çözümü varmı bide hafıza kartına format attım gadget.swf gitti

1.ci sorunuz için - Bkz : ilk sayfa ilk Mesajdan alıntı
2.ci sorunuz için - hafıza kartına format atınca herşeyin silinmesi normal değil mi sizce?Neden yedeklerinizi almıyorsunuz ki ? Patches klasörünü silmemişsinizdir umarım.Sildiyseniz onları da yerine geri koymanız gerekecek.
Çözüm : İlk sayfadaki gadget dosyalarını indirip;içinden istediğiniz gadget.swf yi kullanabilirsiniz veya formatlı hafıza kartınızı takarak tele hard format atmanız gerekiyor.

ÖNEMLİ NOTLAR:

-CFW kurulumundan sonraki ilk açılış sonrası bir kereye mahsus olmak kaydı ile Telefonun restart edilmesi veya donma kilitlenme gibi herhangi bir durumda bataryanın çıkarılıp yeniden takılması gerekebilir.Bu durum bir hata olmayıp;tele ilk açılış sırasında sabır göstermeyip müdahale etmekten kaynaklanmaktadır.

-CFW test edildi.Ovi Mağaza (son kurulum dosyasını kurmayı unutmayın),OviMaps,dahili bileşen hatası ,GPS hatası,yan dönme,dönmeme,Kineting Scrolling v.b bir hata yoktur.

-Tsunami genel hata.Her açılışta music player widgetini tekrar eklemek gerekiyor.

-Ortaya tekrar yazayım ,CFW ilk açılış sırasında telin ağırlaşması normaldir.Flash işlemi başarılı tamamlanıp,ilk açılış sonrası restarttan sonra herşey yoluna girecektir.

suat__2006

suat__2006

Üye
ben 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. bundan dolayı fatih arladaşımıza tşk ederim. sadece gördüğüm iki önemsiz hata var. birincisi telin tuş takımı ışıkları bazen yanıyor. tuş kilidine alıp açınca sönmüş oluyor. ikincisi ise teli bilgisayara bağladığımda ev ekranı teması kendiliğinden değişiyor tekrar pc den çıkardığımda kabloyu eski temaya dönüyor. hız olarak gerçekten çok güzel. donma kilitlenme vs. hiçbir sorun yok. en az şuandada 30 program yüklü telimde. hafıza kartında yaklaşık 7 Gb veri var. buna rağmen süper çalışıyor. günde en az 2 saat tel görüşme ve 1-2 saat wireeles kullanıyorum. şarjım tam 2.5 gün gidiyor.

henes_42

henes_42

Üye
ben 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. bundan dolayı fatih arladaşımıza tşk ederim. sadece gördüğüm iki önemsiz hata var. birincisi telin tuş takımı ışıkları bazen yanıyor. tuş kilidine alıp açınca sönmüş oluyor. ikincisi ise teli bilgisayara bağladığımda ev ekranı teması kendiliğinden değişiyor tekrar pc den çıkardığımda kabloyu eski temaya dönüyor. hız olarak gerçekten çok güzel. donma kilitlenme vs. hiçbir sorun yok. en az şuandada 30 program yüklü telimde. hafıza kartında yaklaşık 7 Gb veri var. buna rağmen süper çalışıyor. günde en az 2 saat tel görüşme ve 1-2 saat wireeles kullanıyorum. şarjım tam 2.5 gün gidiyor.

kardeş tebrik ederim, ancak günlük 2 saat görüşme ve 1-2 saat kadar da wireleess kullanıpta 2.5 gün şarjın gidiyorsa o bataryana gözün gibi sahip çık, gerçekten çok güzel gidiyor (maşaallah), telefonla konuşmaya korkuyorum, bu halde iken 2 gün gitse öpüp başıma koyacağım, telefon daha 4 aylık telefon.

cd99

Üye
Original

Nature (Looks better in reallity)

Neon

Rings

Mechanic

Water

Strobe

S40 (Looks better in reallity)

arkadaslar bu gadget dosyaları ust barlı olanlar ben denedım çalışıyor fakat 10.07 olan cfw ıle denersenız daha guzel oluyor onda alt bar oldugu ıcın yanı omnıa hs olan

Original-TopBar.rar
Nokia S40.rar
Strobe.rar
Water.rar
Mechanic.rar
Rings.rar
Neon.rar
Nature.rar

--------------- Ekleme ---------------

upload yapamamısım linki yeniden veriyorum

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

İlk olarak Memnuniyetin için teşekkür ederim.
Işıklar açık mı kapalı mı hangi versiyonu kullanıyorsun?Ama tel kullanımında ışıkların kısa olarak da yanıp sonra sönmesi işlemi belirtmesi açısından normaldir.Pek sorun gözüyle bakma .Ovi veya Pc suite bağlamadan direkt depolama modunda bağladığın zaman teme değişmesi ve bağlantıyı kapattığın da eski temaya dönmesi normaldir.

kardeş tebrik ederim, ancak günlük 2 saat görüşme ve 1-2 saat kadar da wireleess kullanıpta 2.5 gün şarjın gidiyorsa o bataryana gözün gibi sahip çık, gerçekten çok güzel gidiyor (maşaallah), telefonla konuşmaya korkuyorum, bu halde iken 2 gün gitse öpüp başıma koyacağım, telefon daha 4 aylık telefon.

Battery extended programını kullanmanı tavsiye ederim.Bulamazsan haber ver ,yükleyeyim.

arkadaslar bu gadget dosyaları ust barlı olanlar ben denedım çalışıyor fakat 10.07 olan cfw ıle denersenız daha guzel oluyor onda alt bar oldugu ıcın yanı omnıa hs olan

Original-TopBar.rar
Nokia S40.rar
Strobe.rar
Water.rar
Mechanic.rar
Rings.rar
Neon.rar
Nature.rar

Teşekkürler cd99 ; müsadenle bir ara resimleri filan düzenleyip gerekli bilgileri ilk mesaja ekleyeyim.

cd99

Üye
güle güle kullanın musade nedemek programların hepsi senın :aha:

Üst Alt