Neleri indiren buraya atacak ?![]()
ilk sayfaya fatih arkadaşımız tek lin k koydu ordan indirebilirsinen son eklenen homescreen leri bazılarını indiremedim

ilk sayfaya fatih arkadaşımız tek lin k koydu ordan indirebilirsin![]()

arkadaşlar sizde de wireleess bağlantısında sık sık kopmalar oluyormu? veya bağlantının sık sık kopmaması için yapılması gereken bi ayar vs. bişey varmı?
sanırım v2.5 kullanıyorsun.v2.5 da samsungtoolbar.mif dahili bileşen.Kaldıramazsın.v3.0 de ise olmadığından dışarıdan yüklüyoruz.Üşengeçlikten deneyemiyorumC2Z olmadan direk samsungtoolbar.mif'i kaldırırsak bar ortadan kalkmış olacakmı?
![]()
yeni ev ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yeni ev ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:
)

O ev ekranı eskidi artık :P Şuna bir bakın.. Özelleştirmeyi de anlatacağım. andrecavallari arkadaşımızın ellerine sağlık harika yapmış. (Thanks to andrecavallari)
BlueSpectrum by André [v.1.0.1]
Kısayol eklemek için "iPhone ekranı özelleştirmek" adlı anlatımımı okuyabilirsiniz. Yalnızca exe yerine uid gireceksiniz ve ikonunuzun sağdamı soldamı olacağını yazacaksınız(left or right). AppUIDviewer adlı program işinizi görecektir. Eğer fatih arkadaşımızın CFW'lerini kullanıyorsanız program Hacks klasöründe mevcut
Özellikler
-Saat 1 saniye basılı tutulduğunda hareket ettirilebilmektedir.
-Sol ve sağ menüdeki kısayolları sürükleyerek çalıştıracaksınız. Ekranın ortasına doğru sürükleyin.
-Flash transparan yani şeffaf olarak hazırlanmış. İstediğiniz duvar kağıdını uğraşmadan Kişiselleştirmeden seçip kullanabileceksiniz.
-Samsung bar kullanan ve kullanmayan arkadaşlar içinde seçenekler mevcut.
Siz en iyisi Gonizah arkadaşımızın yapmış olduğu XML Loader'ı kullanın. Onu sadece ekliyorum resimli anlatımını yarın yaparım
XML Loader:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ev Ekranı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O ev ekranı eskidi artık :P Şuna bir bakın.. Özelleştirmeyi de anlatacağım. andrecavallari arkadaşımızın ellerine sağlık harika yapmış. (Thanks to andrecavallari)
BlueSpectrum by André [v.1.0.1]
Kısayol eklemek için "iPhone ekranı özelleştirmek" adlı anlatımımı okuyabilirsiniz. Yalnızca exe yerine uid gireceksiniz ve ikonunuzun sağdamı soldamı olacağını yazacaksınız(left or right). AppUIDviewer adlı program işinizi görecektir. Eğer fatih arkadaşımızın CFW'lerini kullanıyorsanız program Hacks klasöründe mevcut
Özellikler
-Saat 1 saniye basılı tutulduğunda hareket ettirilebilmektedir.
-Sol ve sağ menüdeki kısayolları sürükleyerek çalıştıracaksınız. Ekranın ortasına doğru sürükleyin.
-Flash transparan yani şeffaf olarak hazırlanmış. İstediğiniz duvar kağıdını uğraşmadan Kişiselleştirmeden seçip kullanabileceksiniz.
-Samsung bar kullanan ve kullanmayan arkadaşlar içinde seçenekler mevcut.
Siz en iyisi Gonizah arkadaşımızın yapmış olduğu XML Loader'ı kullanın. Onu sadece ekliyorum resimli anlatımını yarın yaparım
XML Loader:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ev Ekranı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. ben eklemesem ekleyeceğin yok dostum 
Bu da güzelmiş gerçekten;istersen sen bir konu aç,ben de ilk sayfadaki konu ile ilgili ksımları CODE'lu şekilde bir TXT e aktarıp sana vereyim.ilk mesajına eklersin.Ne dersin?![]()
Konuyu modifikasyon uygulamalarına, yani buraya açarım. oo kral sucuk yapmışlar. ben eklemesem ekleyeceğin yok dostum
![]()
Evet bu aralar pek bir üşengeçim, gaza getirdin ama 
Mantıklı.. Hem sende yorulmamış olursunKonuyu modifikasyon uygulamalarına, yani buraya açarım.
Evet bu aralar pek bir üşengeçim, gaza getirdin ama
![]()
Fatih eğer müsaden olursa V3.0 İPHONE STİL CFW'nin içine maps 3.04'ü ekledim yayınlamak istiyorum.

Kardeş bu RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" ve "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx telefonu hacklemek için bu dosyaları neden indiricez yardıncı olursan çok sevinirim yardınızı bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
nerden indiricem hack dosyalarını
Ayrı bir başlık açarak yayınlayabilirsin elbette.Umarım stabil olmuştur.ben bir ara denemiştim fakat yayınlamaktan vazgeçmiştim.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum;maps 3.04 içindeki C++ librarileri çıkartarak yayınlaman daha doğru olur.
Açacağın konunun mesuliyeti sana ait ben karışmam.
evet stabil oldu hemde bayağı iyi oldu,ama tavsiyene uyarak C++ librarileride çıkarıp yayınlıyacağım,bi bakıp denersen sevinirim.
evet stabil oldu hemde bayağı iyi oldu,ama tavsiyene uyarak C++ librarileride çıkarıp yayınlıyacağım,bi bakıp denersen sevinirim.
En iyisi gündüz denemek.