46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde de wireleess bağlantısında sık sık kopmalar oluyormu? veya bağlantının sık sık kopmaması için yapılması gereken bi ayar vs. bişey varmı?

Bende wireless bağlantıda problem yok.Stabil yani.Fakat wireless modemin bant ile ilgili bazı ayarlarını gözden geçirmek gerekebilir.benim evdeki modemin wireles ayarlarında frekans sekmesi var.orda şimdi tam hatırlamıyorum ama ; 3-5-7-8-11-13 gibi frekanslar var.11'de çok güzel çalışırken 13 veya 8 e alınca sorun olabiliyor.ayrıca modeme olan uzaklığınız arada duvarların olması ve modemin antenlerinin yönü de telinizin wireless bağlantısını etkileyen sebepler olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

SADECE V.3.0 iÇiN ; SAMSUNG WiDGET Ev EKRANı TEMASINA ALT BAR EKLEMEK
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SADECE V.3.0 iÇiN :

Top bat time gadgetini kullanarak Samsung widget ev ekranına alt bar kısmını dışarıdan ekleyebilirsiniz.
ilk Mesajda verilen bazı gadgetlerde de (alt kısmı boş olan gadgetler) aynı işlemi uygulayabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler :

Aşağıdaki işlemleri yaparken ev ekranı seçiminiz ;samsung widget harici bir ev ekranı olsun.Tercihen Temel Ev ekranını seçin.

1 -
2 -
3 - C2Z Maker rogramını çalıştırıp generate diyin ve E:\ dizinine oluşan C2Z.RMP dosyasını patches klasörü içine taşıyın.
4 - indirmiş olduğunuz " samsungtoolbar.mif " dosyasını ==> C:\Resource\apps klasörü içine kopyalayın.
5 - RomPatcher+ açarak C2Z yamasını aktif ve auto olarak ayarlayın.
6 - Teli kapatıp açın ; Açılıştan sonra artık Samung wigets Ev ekranını seçebilirsiniz.

Yukarıdaki işlemleri doğru olarak yaptıysanız,aşağıdaki resimde olduğu gibi ;alt bar artık v3.0'da da gözükecek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynı açıklamalar ilk Mesaja da eklendi.

Aang67

Aang67

Üye
Üşengeçlikten deneyemiyorum :ehe C2Z olmadan direk samsungtoolbar.mif'i kaldırırsak bar ortadan kalkmış olacakmı? :hmmm

mustafa

mustafa

Üye

yeni ev ekranı

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ortioktay

ortioktay

Üye

yeni ev ekranı

güzelmiş deniyorum hemen

valla güzelde iconları ekmesi biraz uğraştırıyo
:D:

Aang67

Aang67

Üye
O ev ekranı eskidi artık :P Şuna bir bakın.. Özelleştirmeyi de anlatacağım. andrecavallari arkadaşımızın ellerine sağlık harika yapmış. (Thanks to andrecavallari :ehe)

BlueSpectrum by André [v.1.0.1]

Kısayol eklemek için "iPhone ekranı özelleştirmek" adlı anlatımımı okuyabilirsiniz. Yalnızca exe yerine uid gireceksiniz ve ikonunuzun sağdamı soldamı olacağını yazacaksınız(left or right). AppUIDviewer adlı program işinizi görecektir. Eğer fatih arkadaşımızın CFW'lerini kullanıyorsanız program Hacks klasöründe mevcut :)

Özellikler
-Saat 1 saniye basılı tutulduğunda hareket ettirilebilmektedir.
-Sol ve sağ menüdeki kısayolları sürükleyerek çalıştıracaksınız. Ekranın ortasına doğru sürükleyin.
-Flash transparan yani şeffaf olarak hazırlanmış. İstediğiniz duvar kağıdını uğraşmadan Kişiselleştirmeden seçip kullanabileceksiniz.
-Samsung bar kullanan ve kullanmayan arkadaşlar içinde seçenekler mevcut.

Siz en iyisi Gonizah arkadaşımızın yapmış olduğu XML Loader'ı kullanın. Onu sadece ekliyorum resimli anlatımını yarın yaparım :)

XML Loader:

Ev Ekranı:

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
O ev ekranı eskidi artık :P Şuna bir bakın.. Özelleştirmeyi de anlatacağım. andrecavallari arkadaşımızın ellerine sağlık harika yapmış. (Thanks to andrecavallari :ehe)

Kısayol eklemek için "iPhone ekranı özelleştirmek" adlı anlatımımı okuyabilirsiniz. Yalnızca exe yerine uid gireceksiniz ve ikonunuzun sağdamı soldamı olacağını yazacaksınız(left or right). AppUIDviewer adlı program işinizi görecektir. Eğer fatih arkadaşımızın CFW'lerini kullanıyorsanız program Hacks klasöründe mevcut :)

Özellikler
-Sol ve sağ menüdeki kısayolları sürükleyerek çalıştıracaksınız. Ekranın ortasına doğru sürükleyin.
-Flash transparan yani şeffaf olarak hazırlanmış. İstediğiniz duvar kağıdını uğraşmadan Kişiselleştirmeden seçip kullanabileceksiniz.

Siz en iyisi Gonizah arkadaşımızın yapmış olduğu XML Loader'ı kullanın. Onu sadece ekliyorum resimli anlatımını yarın yaparım :)

XML Loader:

Ev Ekranı:

Bu da güzelmiş gerçekten;istersen sen bir konu aç,ben de ilk sayfadaki konu ile ilgili ksımları CODE'lu şekilde bir TXT e aktarıp sana vereyim.ilk mesajına eklersin.Ne dersin?:evet:

mustafa

mustafa

Üye

Özellikler

XML Loader:

Ev Ekranı:

oo kral sucuk yapmışlar :D . ben eklemesem ekleyeceğin yok dostum :aha:

Aang67

Aang67

Üye
Bu da güzelmiş gerçekten;istersen sen bir konu aç,ben de ilk sayfadaki konu ile ilgili ksımları CODE'lu şekilde bir TXT e aktarıp sana vereyim.ilk mesajına eklersin.Ne dersin?:evet:

Mantıklı.. Hem sende yorulmamış olursun :) Konuyu modifikasyon uygulamalarına, yani buraya açarım.

oo kral sucuk yapmışlar :D . ben eklemesem ekleyeceğin yok dostum :aha:

:D Evet bu aralar pek bir üşengeçim, gaza getirdin ama :naughty:

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı.. Hem sende yorulmamış olursun :) Konuyu modifikasyon uygulamalarına, yani buraya açarım.

:D Evet bu aralar pek bir üşengeçim, gaza getirdin ama :naughty:

Benim içn uygun.ben birazdan TxT hazırlamaya başlarım.Ö.M atabiliyosam.Ö.M ile olmazsa açıktan TXT in linkini veririm.Kolay gelsin.

Aang67

Aang67

Üye
Tamamdır. Denizden dönünce hallederim :oke:

ceza_faruk

Üye
Kardeş bu RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" ve "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx telefonu hacklemek için bu dosyaları neden indiricez yardıncı olursan çok sevinirim yardınızı bekliyorum

nerden indiricem hack dosyalarını

ASC33

ASC33

Üye
Fatih eğer müsaden olursa V3.0 İPHONE STİL CFW'nin içine maps 3.04'ü ekledim yayınlamak istiyorum.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Fatih eğer müsaden olursa V3.0 İPHONE STİL CFW'nin içine maps 3.04'ü ekledim yayınlamak istiyorum.

Ayrı bir başlık açarak yayınlayabilirsin elbette.Umarım stabil olmuştur.ben bir ara denemiştim fakat yayınlamaktan vazgeçmiştim.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum;maps 3.04 içindeki C++ librarileri çıkartarak yayınlaman daha doğru olur.

Açacağın konunun mesuliyeti sana ait ben karışmam.:naughty:

Kardeş bu RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" ve "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx telefonu hacklemek için bu dosyaları neden indiricez yardıncı olursan çok sevinirim yardınızı bekliyorum

nerden indiricem hack dosyalarını

İlk sayfa ilk mesaj kardeşim.Güzelce bakarsan görürsün.

ASC33

ASC33

Üye
Ayrı bir başlık açarak yayınlayabilirsin elbette.Umarım stabil olmuştur.ben bir ara denemiştim fakat yayınlamaktan vazgeçmiştim.Yalnız fikrimi söylemek istiyorum;maps 3.04 içindeki C++ librarileri çıkartarak yayınlaman daha doğru olur.

Açacağın konunun mesuliyeti sana ait ben karışmam.:naughty:

evet stabil oldu hemde bayağı iyi oldu,ama tavsiyene uyarak C++ librarileride çıkarıp yayınlıyacağım,bi bakıp denersen sevinirim.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
evet stabil oldu hemde bayağı iyi oldu,ama tavsiyene uyarak C++ librarileride çıkarıp yayınlıyacağım,bi bakıp denersen sevinirim.

Link verirsen denerim ama vakit de geç oldu |-) En iyisi gündüz denemek.

Üst Alt