arkadaslar bişey sormak istiyorum bu pocket sensor programı ne ıse yarıyor arastırdım sensore baglı tus kilidiymiş ama hide degip cıkıyorum cebime koyuyom cıkarıyom tus kilidi açılmıyor

Bence de iyi olur ama;karar yönetime ait.şimdiye kadarki en inanılmaz sürüm asıl bu sabitteki gereksiz oln v40 kaldırılmalı ve bu konu sabitlenmelidir..
Teşekkür ederim kardeşimfatih kardeşim ellerine sağlık şimdiye kadar kendi topladığım bir yazılımı kullanıyordum ama şimdi bunu yükledim kesinlikle mükammel başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim teşekkürler
Güle güle kullan.ben daha önceki iphoneden önceki CFW i indirip kurmuştum BlackBerry - Storm Home Screen
ev ekranını yüklemek icin şimdi tekrarmı CFW KURMAM GEREKİYOR YOKSA İNDİRİP HAFIZA KARTINAMI ATICAM
arkadaşlar ipohe ekrana kısa yol ekliycem fakat hangi tuş ile ekliycemi bulamadım myedit var ondada böyle bir ayar yok
Samsung HS olan yüklüyse onun alt barı gözükecektir. iPhone HS li olan CFW'yi yüklemeniz gerekmedir. Ama yinede test etmek isterseniz hafıza kartına atıp deneyebilirsiniz.

merhaba öncelikle çok güzel görünüyor ama ciddi anlamda çok karışık 1 ton link var biraz daha sadeleştirirseniz sevinirim

yaa buu tuş ışıkları telefona en azından bi şekil veriyordu tuş ışıklarını açna imkanımız yokmmu???
Ustadım selamlar... Yine güzel iş çıkartmışsın... Tek eksik önemli olmasada... Rehberde ki kişilere resmini ekleyince çagrı gelince resim göstermiyor hatta böyle yapınca çagrıda isimde çıkmıyor... Daha önceki versiyonlarda sorun yoktu...
--------------- Ekleme ---------------
vampiries ...
kardeş son gönderdiğiniz gagget çok hoşuma gitti ama rehber harici tuşlarla telefon nerden çevriliyor bulamadığım için geri kaldırmak zorunda kaldım.. Bir yardımcı olabilirmisiniz...