Wave almayı ben de düşünüyorum,ama fiyatının düşmesini bekliyorum.5800 ımı ise büyük ihtimalle satmayacağım.Dokunmatik tuş sesleri şu anda maalesef değişmiyor.ileride belki.
Dediğinizin iki yolu var.ya ben CFW yi modifiye edip yapacağım.o zaman bütün ayarlar karışacak.Ama siz açılıştan sonra ; Menü - Ayarlar - Kişisel - Ev Ekranı yolunu takip ederek Rehber Ev Temasını seçebilirsiniz.Bu da çok zor bir yol olmasa gerek ? Bir yol daha var o da
orjinal firmware kurmanız.
Artık ben size ne diyeyim?açıkçası zorlanıyor ve soru soruşlarınızdaki amacı da çözemiyorum.Yabancı forumları takip ediyor musunuz bilmiyorum ; oradaki bütün çıkan CFW lerin en iyi ortak özellikleri yapmış olduğum tek bir CFW içinde ,yani bu CFW içinde toplandı.Onları sorunsuz olarak görüyorsanız gidip onları yükleyin,bana hesap sorduğunuz şekilde yabancı forumlarda da hesap sorun.Herkesin yeterli yabancı dil bilgisi olmadığından yola çıkarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ayrıca genel olarak görüyorum ki ; Türk insanı olarak okuma özürlü ve bir o kadar da okuduğumuzu anlayacak yeterli kapasitemizin olmadığını üye olduğum bütün forumlarda gözlemliyorum.
- Benim CFW'mde hata yok.Widgetlerde hata var.altına açık açık belirtmişmiyim?Belirtmişim.Dahası ? - Ev ekranları hatalıymış! Hatalarını açık açık yazmışım değilmi?Sorun nerede ?O ev ekranlarını kullanmayın o zaman.
- Ev ekranları hatalı ben bunları CFW ye koymayayım.olur.Sorunsuz bir CFW'm var.25.06.2010 tarihli.
cd99 arkadaşım yine bu forumda paylaştı.onu yükleyin.veya siz yüklemeyin,İyi niyet maskesi altında bana yüklenecek bir şey bulursunuz.Ayrıca ben bu ( hatalı ) ev ekranlarını koymadığım zaman bu topik altında gelen istekleri gördünüz mü ?Koysam bir türlü koymasam bir türlü.Anlayacağınız kimseye beğendiremiyorum.
- Site'de bir sürü CFW var evet,onlardan birini yükleyin o zaman.Ama bu arada gidin sitedeki diğer CFW'lerin altında yazılanları okuyun.bir de bu başlık altında yazılanları okuyun.Ondan sonra sakin kafa ile düşünün ve yazacaklarınızı adil olarak yazın.
- hepimizin çabası zaten mükemmeli yapmak demişsiniz;ben kendim için bu mükemmel CFW'yi yaptım ama en büyük hatam paylaşmak oldu.nede olsa insanız bi yerde bişeyler gözden kaçıyor? demişsiniz ayrıca ; ben gözden kaçanları tek tek düzelttim.Hata olarak algılanan tüm bugları belirttim.Ama sonuçta hepimiz insanız değil mi?,dilin kemiği yok işte.Hata olarak gördükleriniz bu CFW ye 3cü kişilerin karşılıksız bir çaba göstererek bu telefona (5800'a) kattığı özellikler.Benim bir karşılık beklemeden paylaşımda bulunduğum gibi;o insanlar da insan üstü gayretlerle bu çabalarını karşılıksız paylaşıyolar ama (yabancı forumlarda) en azından tüm hatalara rağmen takdir görüyorlar.
-
"v 60 güncellemesi geliyo bence çalışmalarını v 60 üzerinde yap " ; emriniz olur !Üstelik çıkmasına daha birbuçuk ay olan ve açılımında;içeriğinin ne olduğu belli olmayan bir paket üzerine çalışayım.
- "
genede eline ve emeğine sağlık iyi çalışmalar sakın sözlerimi yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil sakın" diyorsunuz ama bu satıra kadar yazdıklarınızın tamamı eleştirinin alâsını içeriyor.
- Sorunsuz ve mükemmel CFW' mi istiyorsunuz? : Kendiniz yapacaksınız;armut ağacının altında beklemeyeceksiniz.
Forumda başka CFW'ler mi var? : gidip onları yükleyeceksiniz.
Benim CFW' mi beğenmediz mi ? ; yüklemeyeceksiniz.
-CFW'de hata filan bahane,asıl hata bende ki ; paylaşım yapıyorum.Bir daha yapmam olur biter.
Benim söyleyeceklerimin bir bölümünü de
vampiries kardeşim söylemiş.Hattâ bazı yazdıklarımız da ortak zaten.Diline sağlık,klavyene sağlık diyorum.