Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

buddierg

Üye
usb delete yapınca pc ile tel arasındaki bağlantı kayboluyor, ben onu silmeden yaptım ve oldu.

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Ben daha önce bu işlem ile açılmayan telefona frimware yükledim.Ama Şuan Maalesef ( Press phone's power button) Açma Düğmesine bastıpımda Usb Tanınmadı diyor ve hata veriyor.Kaç Kez Denedim Ve Olmuyor....

eren_6126

Üye
Arkadaşlar Ben daha önce bu işlem ile açılmayan telefona frimware yükledim.Ama Şuan Maalesef ( Press phone's power button) Açma Düğmesine bastıpımda Usb Tanınmadı diyor ve hata veriyor.Kaç Kez Denedim Ve Olmuyor....

bende aynı sorunla karşılaştım n73 telefonum ölü durumda ve pc aygıt tanınamadı hatası veriyor phoenix telefonu görmüyor

fatihin_yasi

Üye
bende çok denedim ama olmadı, telefoncuya götür arkdaşım, benimde oyledi adam bataryayı çıkardı batarya yerine birşey taktı ve yazılım yükledi düzeldi, tabi 10 tl ye mal oldu :)

smrx

Üye
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...?:(:(:(

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Ben n95 8gb ye güncelleme yaparken durup dururken bağlantı kesildi ve şimdi telefonun açma kapama düğmesine basınca sadece beyaz ekran çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor ve kapatamıyorumm... e böyle olunca da pc suite bağlanamıyorum.. yazılım yüklemek için phoneixi denedimm.. -bilgisayar usb bağlı diyor aygıt başarıyla yüklendi diyor - fakat yine de phoneix şunu diyor...--- Press phone's power button! --- napıcağımı şaşırdım bana yardımcı olabilir misiniz...?:(:(:(
Kardeş Önergeleri Takip Ederken Yanlış Yapmışsın Galiba veya atlatmış olduğun bir nokta var.Selam Ve Dua İle

smrx

Üye
Kardeş Önergeleri Takip Ederken Yanlış Yapmışsın Galiba veya atlatmış olduğun bir nokta var.Selam Ve Dua İle

Eminim doğru bir şekiLde önergeLeri uyguLadığıma... Fakat teLefona Hard Format biLe atamıyorum... Sanırım teLefon artık çöpe. Yazık oLdu...:( Ben yine de servise vercem bakaLım iyi bir sonuç aLabiLecek miyim...

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeş Bendede O sorun oldu ama ALLAHA Hamd Olsun Hal ettim...Komple Proğramları kaldır ve pc aç kapa bir kaç kez tabi ( Bazen Pc Hep eskisini tanıyor varsa başka telefon öylesine tak ve fonksiyonlarını kullan ) ve sonra yeniden kullan inşaallah hal olur.

bedir314

Üye
valla ğisim teşekkür ederim çok sağol

cavekid

cavekid

Üye
teşekkürler

ayayavuz

Üye
Telefona Yazılım Yüklerken Çöktü ve Telefonu Kurtaramıyorum.Sizden Ricam Şu belayı başımdan kurtarın LÜTFEN msnmi eklerseniz iyi olur Allahın Rahmeti ve Bereketi üzerine olsun . [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek olan yoqmu lütfen çöktü telefon kurtulmuyor

khytr89

khytr89

Üye
Arkadaşın anlatımı çok güzel olmuş.Yanlız bişey eklemeyi unutmuş. Telefon Nokia X6 diyelim. Atıyorum sürümüde 5.0. Yeni verisiyon çıktı diyelim 6.0 diye. siz bunu yükledikten sonra atıyorum telin sesi az çıkmaya başladı ve 5.0 a tekrar dönmek için blue-nokia sitesinden tekrar 5.0 ı indirdiniz (ya da navifirm ile) ve phoenixle kurmaya çalışıyosunuz ve telefon kitleniyor (her telefonda olmasada hackli yazılımdan orjinal yazılıma dönüncede olabiliyor)

Bilinki bu durum box lıktır.Yani cihazı daha fazla oynamadan nokia club a götürüp 15 tl ye yazılım attırın.

Arkadaşın anlattığı yöntem ile nsu ya da phoenixle yeni sürüm yazılım ile güncellenirken oluşan hatalarda işe yarıyor.

Bu yöntemle kurtardığım telefonlar E60 - 5300
Eski yazılıma dönme olayı ile çökertiğim ve 15 tl ye mal olan telefon 6680

Aslında yine elim ayağım rahat durmak istemiyor (5230 ve n73 için) ama tövbeliyim :D

ayayavuz

Üye
yha abi yardımcı olurmusun lütfen telefonu yazılım yükleyecem derken çöktü.kurtarmaya calışıyorm ama hep aynı hatayı veriyor lütfen msnimi ekle bana yardmcı ol [email protected] denemedigim yöntem kalmadı sıfır tel 1aylık daha gitti.:(

real66

Üye
arkadaşlar benim de n73 telefonum var yazılım yüklerken çöktü telefon kapandı ve çivardaki telefoncuların hepsini gezdim olmadı yapamadılar telefon hiç açılmıyo bi yardımı olacak arkadaş varmı

nfsnihat

nfsnihat

Üye
olmadı kaç defa denedim olmadı :((( telefoncuya goturdum.flash cokmüş değişicek dedi.50 tl masraf cıkarırmış :(( başka bi yolu yokmu??

yazılım güncelleme bana kalırsa biraz uzmanlaşmış kullanıcı işidir. durduk yere telefona masraf çıkardın kardeşim. ama o telefoncuya götürme 50 çok istemiş. eminönüde nokia teknik servisi geçen sene 2TL ye 6630 yazılımını yüklemişti. Fatura bile kesti

Emre-45

Emre-45

Üye
phoenix programı birçok işimi görüyor.. teşekkürler...

resulemre89

resulemre89

Üye
Teşekkürler

ayayavuz

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 308032 bytes
Update server loaded
Error initializing Algorithm. 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.
abi lütfen ya tel çöktü bu hatanın cözümü varmı kurtaramıyorum telimi lütfen yardım edin ya lanet olsun niye böle işlere kalkışıyomki 60 lira istiyor servis abi ya 1 aylık tel daha gitti yardımcı olun bi :((

--------------- Ekleme ---------------

Tufan beyi benm tel de seninkindnen bana nasıl yaptıgını söle gözünü seviyim

e_r_EN

e_r_EN

Üye
konu gerçekten faydalı bir konu 5800ım az daha çöpe gidiyordu çok tşkrler

djdeycan

djdeycan

Üye
kardeşim çokk teşekkür ederim allah razı olsun senden sağol telefonu kurdardım senin sayende