Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

levent.benli

levent.benli

Üye
evet arkadaşlar servise götürmenize gerek yok telefonunuzu kendiniz tamir edin..

phoenix v2010.08.004.41526 proğrami

öncelikle
navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(orijinal olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\rm-xxx(n97 için xxx yerine 505) içine at.
Phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
file(dosya) yazan yere tıkla
manage connections..(bağlantıları yönet) a tıkla
orada usb yazan yere tıkla ve delete(sil) tıkla sonra apply(kabul et) e tıkla sonra close(kapat)
sonra yine file(dosya) e tıkla open product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(rm-xxx) seç ok e tıkla
yukarıda flashing e tıkla firmware update e tıkla açılan pencerede product code yazan yerin karşısında
üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç ok e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada dead phone usb flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
Aşağıda refurbish butonuna tıkla
uyari:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(basılı tutma sakın) (eğer usb gelip gidiyorsa olmuyorsa usb çikar tak)
işlem tamamdır.
Artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

Güle güle kullanin. Saygilar..
arkadaşlar nokia n8 için uygun olan (rm-xxx) kodunu bulamiyorum.... Acill yardim lütfen...

• Beğen
Tepkiler: alieren78

ts2000

ts2000

Üye
flahlarken phonix yanıt vermeyi kesti masada kaldı tel sayende kurtardım çok teşkkrler

tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk:

startek

Üye
hatasını alıyorum arkadaşlar usb yi takıncada usb aygıtı tanınmadı diyor ne yapabilrim

EphesusTR

Üye
hacı ben RM-588 v10'dan v51'e FW Update yaptım telefon mis roket hatta ama gelgelelim simkartı görmüyo hiçbir şekilde. Sim Kartı Takın uyarısı alıyorum. Bir de Kilit Kodu sıkıntım var. FW Update yapmamın sebebi de buydu. ne girersem gireyim kabul etmiyordu. 12345 standart kodu. İlk aldığımda bu çalışıyodu fakat zamanla kendi kendine hatta birdenbire oldu diyebilirim. Hard Format attım yine değişmedi yine açılıyo telefon giriyorum kodu kod yanlış diyo devam ediyo .. 12345 kesinlikle yemiyo.. 00000 da yemiyo tabi. Ama şimdi sorunum 1 ken 2 oldu nabıcaz ? vamı bi çözüm ?

abcderhan

Üye
arkadaşlar telefona sakın downgrade yapmayın yaparsanız 80TL-100TL VERIRSIN SERVISE

fikra

Üye
Kardeşim çok sağol dediğin gibi PHOENIX ile 5130 XpressMusic telefonumu kurtardım.Telefonumdaki media player hatası nedeniyle PHOENIX ile v7.95 sürümünü tekrar yüklemeye çalışırken çöktü.Sonra PHOENIX kapatıp tekrar açtım program tel görüyordu ama Dead phone USB flashing de yükleme yapabilmek için connectionsu no connection yaptım sonra File tıklayıp Open Product tıkladım telefonun sürümünü seçip ok tıkladım.Flashing e tıklayıp Firmware Update e tıkladım açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımımı seçip OK e tıkladım.Dead phone USB flashing yazan yeri işaretledim.Refurbish tıkladım.Telefonun açma tuşuna bastım otmatik olarak yüklemeye başladı.Başarılı bir şekide sonuçlanınca telefon kendiliğinden açıldı:)

berimen63

berimen63

Üye
c7 için uygun rm yok

ercan38

Üye
slm yazılım yaparken telefon çöktüü arkadaslar nevifrm den indirdim phone den atamıyorum error hatası çıkıyoo yardımcı olursanız sevırım

- - - Eklendi - - -

slm nokia 6300 yazılım yaparken telefon çöktüü arkadaslar nevifrm den indirdim phone den atamıyorum error hatası çıkıyoo yardımcı olursanız sevırım​

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardeş bende 5800 var orijinal yazılımı hangisidir acaba şimdiden teşekkürler

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bilgi için :tşk:

EXTREMELLY

Üye
Phoneix programinda update sofware secenegi var turkce karsilgi guncelle olarak cikiyor bunu yapsam sadece programi onarip geri kalan icerige zarar vermeden kurtarabilirmiyim acaba . icerik cok onemli fotograflar var arkadaslar gecen hafta teyzemikaybettim son anlarindaki son fotograflari var telefonda yazilim hata veriyor acilmiyor telefon gecende yapti bu sorunu yazlim attim duzeldi fakat hersey gitti icindeki ama simdikiler cok onemli lutfen yardim

ucnuyo

Üye
arkadaşlar c6-01 flash atıyordum telefon kapandı açılmıyor sadece açma tuşuna basınca titriyor ne yapacağım

alieren78

Üye
kardeş beyaz ışıkta kaldı en son 1 kere bastığımda ne yapmam gerekiyor ? acill yardım plase

zero1995

zero1995

Üye
nasıl atılacak peki

cankur06

Üye
arkadaslar ben yaptım,herkese yardım edebılırım

OkyanusA

OkyanusA

Üye
merhaba dostum bu programda firmware indirme özelliğide var süpermiş,, orjinal fw lerimi indiriyor nokia dan yoksa yansanayimi?

bsqurt

bsqurt

Üye
n8 dead phone de kaldı yardım edebilir misiniz

hsenx

hsenx

Üye
Scan Product tıkladım telefon bilgileri gelmiyor