Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

hikmetvecemre

hikmetvecemre

Üye
(((bence telefon çok güzel dimi)))

adry

adry

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
--- Press phone's power button! ---
Unable to open and parse CmtUlo file D:\Program Files\Common Files\Nokia\Tss\Flash\MICROv10_alg2nd.fg
Loading secondary boot code: 15296 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 516402 bytes
Update server loaded
Partitioning....
Partitioning complete
Erasing....
Erasing complete
Asic CMT: Start programming 47361 KB...
Asic CMT: Programming data sent: 0%
Asic CMT: Programming data sent: 10%
Asic CMT: Programming data sent: 20%
Asic CMT: Programming data sent: 30%
Asic CMT: Programming data sent: 40%
Asic CMT: Programming data sent: 50%
Asic CMT: Programming data sent: 60%
Asic CMT: Programming data sent: 71%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
Programming complete
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x05
-- Error Specifier 0x0F
-- Offending Addr 0x00000008
-- Expected content 0x0000FFFF
-- Detected content 0x0000FFFF
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21
Waiting for communication response: 20
Waiting for communication response: 19
Waiting for communication response: 18
Waiting for communication response: 17
Waiting for communication response: 16
Waiting for communication response: 15
Waiting for communication response: 14
Waiting for communication response: 13
Waiting for communication response: 12
Waiting for communication response: 11
Waiting for communication response: 10
Waiting for communication response: 9
Waiting for communication response: 8
Waiting for communication response: 7
Waiting for communication response: 6
Waiting for communication response: 5
Waiting for communication response: 4
Waiting for communication response: 3
Waiting for communication response: 2
Waiting for communication response: 1
Error 0x84009427 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing
All operations completed
Product flashing failed.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f153 (-2080247469)

Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

retry ? ve cancel.

bu şekilde bir hata alıyorum ne yapmam gerek :/

pRime.

pRime.

Üye
Teşekkürler, saol

lonely29

Üye
arkadaslar ben yazilim atarken yarida kaldi simdi telefon kapali hicbi sekilde acilmior bir yerde jaf yazio bi yerde poneix simdi hangisini kullanip nasil kurtaririm teli lutfen yardim edinnnn

--------------- Ekleme ---------------

bir allahin kulu duymaz mi sesimiiii

koktelekom

Üye
sagoun allah razi olsun

turkcaglar

Üye
Arkadaşlar programda boot hatası alanlara diyorum ki programı çalıştırın telefonun hiçbir parçası olmadan refurbish yapın daha sonra sırasıyla usbyi ardından da bataryayı takın sonra şarj aletini takın.. Flaş başlayacaktır. Forumlarda bilgiçlik taslayan insanlar yüzünden gece 2den 8e kadar uğraştım eşek kafam sadece yazılımdaki yazıyı okusam herşey çözülecekti.. Şu an 6300ın 7.30 sürümünü kullanıyorum saygılarımla..

sado38can

Üye
2 saatlik bir uğraşın sonunda eskisi sürümüne döndermek için cabaladım ve çökerttim acılmıyordu bende son sürümünü indirdim phoenix programı ile düzeltiyim diye fakat olmadı bu seferde araştırmalar sonucu şarj aleti taktım ve yeniden denedim güncelleme başarılı oldu telefonum kurtuldu

corlu

Üye
Arkadaşlar benim telefon LG KP 500 o da açılmıyo nasıl yazılım yüklerim.bilenlerden lütfen yardım.e mail atabilirsiniz [email protected]

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
benim telefon hiç açılmıyor açma tuşuna bastığımda da ekrana görüntü yada renk herhangi bir ibare gelmediği halde bilgisayar usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor bu yüzden hiçbir programla içerisine giremiyorum ne yapmam lazım

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

bu arada cihazım n73- navifirm ile yazılımını da indirdim ... Fakat phoenix programına girip scan product dediğimde no product uyarısını almaya devam ediyorum ...

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

nokia shop'a gitmemiz mi lazım . Fbus diye bir aygıt sayesinde yapılabiliyormuş zannediyorum bu işlemler ...

aynı sorun bendede var bir zahmet cvp verir misin dostum konu açtın bari sorulan sorulara cvp ver konunun hakkını ver...

ibo__48

Üye
Arkadaşlar programda boot hatası alanlara diyorum ki programı çalıştırın telefonun hiçbir parçası olmadan refurbish yapın daha sonra sırasıyla usbyi ardından da bataryayı takın sonra şarj aletini takın.. Flaş başlayacaktır. Forumlarda bilgiçlik taslayan insanlar yüzünden gece 2den 8e kadar uğraştım eşek kafam sadece yazılımdaki yazıyı okusam herşey çözülecekti.. Şu an 6300ın 7.30 sürümünü kullanıyorum saygılarımla..
hangı proramı calıstırcaz yaw benım telde aynı sekılde gttı yazılım yuklerken yarıda kesıldı hatayla sımdı hıc acılmyo napcam..

2 saatlik bir uğraşın sonunda eskisi sürümüne döndermek için cabaladım ve çökerttim acılmıyordu bende son sürümünü indirdim phoenix programı ile düzeltiyim diye fakat olmadı bu seferde araştırmalar sonucu şarj aleti taktım ve yeniden denedim güncelleme başarılı oldu telefonum kurtuldu
ya nasıl yapcam daha detaylı anlatabılırmısın kardes benım telde yazılım yuklerken hatayla yarıda kaldı sımdı hıc acılmıyo

emre0404_04

Üye
ERROR: Failed to set phone to flashmodeı kardes bole bı hata verdı bune sımdı

indirim785

Üye
yaw hocam hakikaten siz herkese çooooooooook yardımcı oluyorsunuz
bende 5800 hacklerken çökerttim ama sayende flaslayarak tekrar
kurtardım ... ((baba büyükkksün)) tekrar teşekkürler ..
ama yinede hayal kırıklığına uğradım teli hackleyemedim :(
5800 rm356 51.0.006

veli123

veli123

Üye
arkadaşlar mrb ben telefonuma nokia n73 4.839.42.1 sürümünü yükledim ingilizce oldu ardından türkçe yapmak için nemesis programını kullandım tüm işlemlerimi yaptıktan sonra bir daha türkçe olması için yazılımı yükledim ama bilgisayar ile telefonun bağlantısı koptu ne yapmalyım phoenix programını kullanıyorum dediğiniz her adımı uyguluyorum (yani manage connection filan bunları hepsini yapırum) bana şu hatayı veriyor ama :The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.
lütfen yardım edin bu benin msn adresim [email protected] lütfen yardımcı olun ne olur kablodan dolayı mıdır lütfen bilen arkadaşlar yardım edin

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Jaf ile boşuna zaman kaybettiğimi anladım.Bir türlü tanıtamamıştım zaten jaf ile.

Yazdığın şekilde uyguladım ve 10 dakikada telefonu (c3) flashladım.

Eline emeğine sağlık.

alperunal83

alperunal83

Üye
yaw hocam ben n95 e yeni bi yazılım yükledim iyi de oldu fakat video çekimindeki ses kaydında bi azalma oldu ses azaldı baya.. ne yapsam... derdime bi çare.. eski yazılımı yüklesem nasıl yüklerim bi yardımcı olursanız çok bahtiyar olurum...

tarkantan

Üye
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded

boyle bir uyariyla karsi karsiyayim, ne yapmaliyim?

arkadaşlar mrb ben telefonuma nokia n73 4.839.42.1 sürümünü yükledim ingilizce oldu ardından türkçe yapmak için nemesis programını kullandım tüm işlemlerimi yaptıktan sonra bir daha türkçe olması için yazılımı yükledim ama bilgisayar ile telefonun bağlantısı koptu ne yapmalyım phoenix programını kullanıyorum dediğiniz her adımı uyguluyorum (yani manage connection filan bunları hepsini yapırum) bana şu hatayı veriyor ama :The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.
lütfen yardım edin bu benin msn adresim [email protected] lütfen yardımcı olun ne olur kablodan dolayı mıdır lütfen bilen arkadaşlar yardım edin

hocam ayni sorun bende de var, bir bilgi bulabildin mi bununla alakali, benim telefonum hic acilmiyor, sadece acma kapama dugmesine basinca titriyor.

Zegen

Zegen

Üye
Programming complete
WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded

boyle bir uyariyla karsi karsiyayim, ne yapmaliyim?

hocam ayni sorun bende de var, bir bilgi bulabildin mi bununla alakali, benim telefonum hic acilmiyor, sadece acma kapama dugmesine basinca titriyor.

imzama bak :oke:

1927Canberk

1927Canberk

Üye
allah razı olsun kardeşim yaptım.

sssinnn

Üye
çok makbule geçti saolasın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet arkadaslar bunun adına ölü flash atma denir..