Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

esmer-qea

Üye
ama karDEsimm bunun 6300 olanı yokmu bunda 6300 yok bulamadım ve yapamadım acil yardımm format atmayalıyım cok acil türkcelim var sinir oLdumm
:S:S:S

ATILGAN76

Üye
slm arkadasim sana once tesekkur ederek baslamak istiyorum verdigin bilgiler icin benim sorunum n70 V 2.0537.1.7
RM-84 bunun tr yazilimini bulamiyorum navifirim de bana bu konuda yardim edermisiniz tesekkur ederim

fenerlix73

fenerlix73

Üye
sagol

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeşler benim başımda öyle bir dert var ve uyguluyorum olmuyor.bu arada telefon 5130c-2...saygılar

• Beğen
Tepkiler: ayazli01

ismetoz

Üye
jaf ile yanlış dosya yükledim ve tel açılmıyor aralıklı olarak dııııt sesi verip ışıkları yanıp sönüyor ve phoenix de görmüyor trl i servis yolu mu acaba dersiniz?5800

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
yasarbas Kardeş Sen Rm nin yolunu c:\program files\nokia\phoenix\product Demişsin ve ben yaptım Tanımadı ve bu yolu vermemi istedi...Bende C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-XXX Yaptım ve tanıyor Ama Çökmüş Olan Telefonu Bağlıyorum Dead phone USB flashing Tek bir sefer aktif oldu ve devam dedim hata verdi tekrar.Daha sonra Dead phone USB flashing hiç aktif olmadı.Hatayı Nerde Yapıyorum nasıl yapabilirim.Elimdeki çöken telefon 5130c-2 XM RM-495...Şimdiden ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

--------------- Ekleme ---------------

Evet Arkadaşlar bende çökmüş 5130c var onu yapayım derken bu hatayı veriyor.

Uploaded with

bageri

Üye
Tufanbeyi Teşekkür ederim.Abiciğim bendede o meret telefondan var çare bulursan banada bildir. teşekkürler

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
ALLAHA Hamd Olsun Kardeşler Telefonumu Kurtardım Hemde RM-495 Versiyon 7.95 i Yükledim..Anlatım ve Anlatımlar için Tek Tek Teşekkürler.

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Çok sağol kardeşim arkadaşın tel elimde patladı :) böyle kurtardım :)

dilekkurt

Üye
arkadaşlar size birşey danışçam nokia e71 cihazıma güncelleme yaparken birden baglantı kesildi güncelleme yaparken diyoduki güncellemenin yarım kalması durumunda telefonda ciddi hasarlar olabilir çalışmayabilir diyodu telefon hiç açılmıyo yani ışık geliyo ama telefon açılmadan kapanıyo 3 yıldız ve arama tuşuyla hardformat ıda denedim ama olmuyor yazılımı tekrar yükleme sansım falan varmı veya telefonu nasıl açabilirim

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeş sende pionex varsa kur.yoksa netten indir ve kur ALLAH'ın izniyle hal olur.bendede 5130c-2 vardı öyle oldu ve hal ettim.Şuan Gayet iyi ve sağlıklı kullanıyorum..Olmazsa yine yaz yardımcı olalım inşaallah.

bykolpa

bykolpa

Üye
beyler aynı işlemi JAF da yapmak daha kolay sadece BB5 den

Manual Flash
Dead Usb

yi seçin sonra "Use INI" yi kullanarak telefonunuzun RM sini seçin

Teli usb ile bağlayın + flasha tıklayıp eve dedikten sonra 1-2 saniye açma düqmesine basılı tutun kendi otomatik başlıcaktır

hunkar159

hunkar159

Üye
valla sansim varmis tel direkten döndü beyaz ekran takili kalinca 3,5 attim ama ne hikmetse telin bataryasini cikarip geri takinca eski haline döndü telin orjinal FW si cikinca , onu yükleyecem, dahada ugrasmam artik

asder_fs

asder_fs

Üye
N73ME De dediklerinin hepsini harfiyyen yaptım...
'Press power button' yazısı gelince açma kapama tuşuna basıyorum bilgisayar
'usb aygıtı tanınmadı bilinmeyen aygıt' diyor :-( yardim edin lütfen tel açılmıyor

Atmosperich

Atmosperich

Üye
selam arkadaşlar geçen gün 5800a haydar kardesimizin editlemis olduğu fw yi attım daha önceden de yine haydarın yaptığı fw yi atmıştım sorun çıkmamıştı ama bu kez flash işlemi felan sorunsuz bitti ama telefonun şarjnda sorun oluştu. Telefonu orjinal şarj aletiyle şarj ediyorum tam doluyor ancak müzik de dinlesm sms de atsam 1.5 - 2 saat sonra gösterge iken birden batarya boş diyor nedendir acaba hatta yeni orj. Batarya da aldım aynı sorun

maytel

maytel

Üye
Arkadaşlar çok acil yardım bir arkadaşın 5230 una versiyon yüklerken kapandı ve dahada açılmadı.Şimdi programı indiriyorum ,birde bu versiyonun yanında rms .... bilmem kaç yazıyordu o lazım oluyormu unuttum herşeyini .Veya ne yapmam gerekiyor. Bilgi verirseniz sevinirim...

Ya varya sizer ne kadar dua etsem az gelir beni bu telefonculardan kurtardınız.Artık evde bir telefon atelyesi kurarım :ehe
Emeği geçen herkese teşekkürler...

hoverlock

Üye
yukleme yapamıyorum alttakı hatayı verıyor ve telefonum kapandı acılmıyor :S (n97 32 gb)
yardim edebilirmisiniz ?
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

nokıa3600slıde

Üye
navifirm nokıa 36 00 slıde m 352 buldum 7.23 sectım sonra bır suru secenek cıktı onladan hangısı bana uygun nasıl anlıcam

Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla ındırdım dosyayı gereklı klasör e de attım görmuyor neden

fhatun

Üye
"press phone's power button" yazısına kadar herşey normal. fakat ondan sonra flashingi yükleyemediğine dair bir uyarı veriyor retry dememe rağmen aynı sorun devam ediyor. nasıl çözeceğim bu sorunu???????

fatihin_yasi

Üye
arkaşlar n73 telefonuma alt yazılım bi yazılım yüklerken herhalde çöktü, telefonu açtığımda ışığı yanıyor 3-5 saniye sonra kapanıyor, bu yöntemi denediğimde 'Press power button' yazısı çıktığında açma tuşuna basıyorum "usb aygıtı tanımadı" yazısı çıkıyor, sonrasında çıkan küçük kutucukta reaty ye basıyorum ama aralıklarla yine çıkıyor, lütfen yardımcı olun...

arkaşlar n73 telde yöntemi deniyorum ve
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
KeepProductInFlashModeAfterFlash is supported only for FPS-X devices. Ignoring the flag
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
cıkığında telefonun açma tuşuna basıyorum ancak sonrasında
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
yazıp küçük bir kutucuk çıkıyor karşıma orada da
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F148 - Flash: Internal connection error. Check USB connection to phone and/or application's installation.
yazısı çıkıyor "retry" basıyorum ama tekrar tekara aynı şey, lütfen yardımcı olun...