Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

kara100

Üye
kardeş bende yanlış yazılım kurbanıyım dediğini yaptım usb tanımıyor işlem yapmıyor söküp çıkarıyorum usb tanımıyor olmuyor

cadde46

Üye
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
HATASI ALDIM SORUN NEDİR ACABA

kevinsert

Üye
bende samsung star var FW yüklerken boot dosyası uçtu bu yoları denesem olur mu ?

nbulut

Üye
Arkadaşlar Ben 5230 güncel yazılım atarken hata verdi tel çöktü şimdi ne yapmam lazım devamle bu hatayı veriyor
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Asic CMT: Verifying communication to device...
Asic CMT: Verifying communication to device...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401F124

phoenix ile atıyordum yardımcı olursanız memmun olurum
[email protected]

temizer

Üye
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version

burdan anladigim eski versyon atmaya calisiyorsun sanirim telefonda kabul etmiyor

dijiahmet

Üye
arkadaşlar 6 saatlik bi çalışmadan sonra eski firmvare atarken bozduğum telefonumu (x6 mı) tamir ettim phoenix le dead modda telefonuma ait orjinal product kode (dil kodu) nu seçerek en son firmwareyi atınca açıldı silere teşekkürler

***Hunter***

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin phoenix le yazılım yüklüyordum yarıya kadar geldi sonra bağlantı kesildi dedi data kablosunu falan çıkarmadım ve şuan telefon açılmıyor phoenix de jaf da denedim olmadı dediğiniz gibi dead phone falan da yaptım olmadı pc data kablosunu görmüyor usb aygıtı tanınmadı yazıyor çare bulamassam yarın servise götüreceğim ne kadar alırlar n80 telefona Ankaradayım

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

nbulut

Üye
Arkadaşlar Nokia 5230 enson versiyonunu indirdim yazılımın atarken yarı başlı kaldı yani telefon çöktü; ve aşağıdaki hatayı veriyor yardımcı olursanız memmun olurum lütfen acele

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x84012283 - Flash: Critical error while programming CMT data. Flashing operation aborted.

--------------- Ekleme ---------------

ADL LDR: Resending Prepare for Write Request....
ADL LDR: Error writing to target address 0x00000000, Size 0x00100000
Asic CMT: ERROR Programming 5230_SW_MC034_Eurasia_2G_2.0.fpsx Block 0. Unable to continue flashing.
Asic CMT: Error in sending data from 5230_SW_MC034_Eurasia_2G_2.0.fpsx.
Protocol 1: Error during Flashing. Unable to continue.
Unable to flash phone 0x84012283

Asic CMT: ERROR Programming 5230_SW_MC034_Eurasia_2G_2.0.fpsx Block 0. Unable to continue flashing.

wagh

Üye
çok faydalı bi konu teşekkürler.artık yanlış fw yüklemekten de korkmuyorum. :ehe

antalyaua

Üye
Bende x3 var bu işlem ona olmuyor heralde :(

boozanlı

Üye
w810 sony ericson internet yazılım güncelledim telefon acılmıyor

halillkn

Üye
arkadaslar benden tavsıye hıc ugrasnayın programla falan bende e72 son surumu yukledım java uygulamalarını calıstırmıyormus ugrastım baya ama eskı surumu yukleyemedım...telefon ıyıce maffoldu eskı surumu yuklemek ısteyen telefoncuya gotursun 2 dakıkada halledıyor ve telefona bı zarar gelmıyor...herkeze tesekkurler.

ant07ant

Üye
kardeşim ne diyem bilmem ki çok ama çok saol başkalarının dalga getiği konu bu kadar basitmiş bazıları olmaz diye dalga geçiyodu çok saol...

ercinaydin

ercinaydin

Üye
benim telefon hiç açılmıyor açma tuşuna bastığımda da ekrana görüntü yada renk herhangi bir ibare gelmediği halde bilgisayar usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor bu yüzden hiçbir programla içerisine giremiyorum ne yapmam lazım

bu arada cihazım N73- Navifirm ile yazılımını da indirdim ... Fakat Phoenix programına girip scan product dediğimde no product uyarısını almaya devam ediyorum ...

Nokia Shop'a gitmemiz mi lazım . FBus diye bir aygıt sayesinde yapılabiliyormuş zannediyorum bu işlemler ...

PCXİSH

Üye
Nokıa n95 2gb telefonum bazen açılıyor ve hemen kapanıyor bazen de, ışıklar yanıyor fakat ekran siyah kalıyor.
Phoenıx programı ve jaf programıyla denedim fakat ikisinde de usb aygıtı tanınmadı mesajı geliyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Bu arada, phoenıx programında; fıle sekmesinde scan product kısmı pasif görünüyor (işlem yapılmıyor)

cemorhun

Üye
Abiler Bende 5300 Var Kendi Kendine 3 Kere Reset Atıp Kapanıyor Ne Yapmak Lazım

Onu Bilgisayardan Yeni Sistem Atılcak Ve İmei Yazılacak Enn Fazla 40 Lira Tutar

HEee imei yazılacak BB5 telefona imei yazıcan de mi RPL olmadan :) Yaz bakalım nasıl yazıon =))

emr-erock

emr-erock

Üye
bilinen bir yöntem ama teşekkürler..
abi bilinien bir yöntemi bırak anlatıma yazık yani
Tekrar yazılım atıcaksınız bunda başka bir şey yok ...
Emeğin için teşekkürler kardeş genede....:oke:

ruzgar515

ruzgar515

Üye
Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401F124

5230 da phoenix de yüklerken bu hatayı verior ne yapmam lazım

arkadaşlar dün tele yazılım yüklerken hata verdi ve tel açılmadı bir daha.... fakat saatlerce uğraştıktan sonra phoenix de yükleme yapmayı dedim ondada olmadı ama sorun yanlış yazılımı yüklemekten geçior başka ürün kodları yada eski firmware yüklemekten dolayı olmuormuş. gerçek Fw i indirip yükleyince teli kurtardım.....

yivbu

Üye
6233 telefonuma yazılım atarken error hatası verdi. burda okuduklarımı harfiyen yaptım fakat olmuyor bitürlü canlanmıyor. secondry server not found dior partition kısmına gelemeden yazılımda hata veriyor napıcam arkadaşlar birisi yardım etsin [email protected] yardım bekliyorum

Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14464 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 236992 bytes
Error sending USB_LOAD_DATA_REQ Update server binary
Error sending Update Server binary data to Secondary Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode

napıcam bi yardımmmm

rm-145 yazılımında sorun var sürekli hata veriyor. sağlam bi yazılım yokmu arkadaşlar