ya hocam telefonu verdim tamire.gerçek jaf box setine bağladı o jaf kutusuna.orjinal nokia yazılımını indirdi netten gözümün onunde.yükledi yazılımı telefona.ama aynı değişen bişey yok.nokia yazısı geliyo sonra telin ekranı bembeyaz oluyo sonra ekran 2 sn kapalı duruyo sonra bembeyaz bi ekran açılıyo ekran yeşil oluyo sonra yavaşça karararak kapanıyo.olay bu.adam dediki sen bu telefonu çokertmişsin.versiyon düşürünce boyle oluomuş

( bilmiyodum..

(bana bırak teli dedi.2-3 gün sonra yapmış olurum belki.ama kesin değil belki yapabilirim dedi

(( yaparsa 50-60 dolar tutarmış

(((( ya bidaha telefonla oynarsam elim kırılsın

((( oynamayın arkadaşlar.nokia güncellerse gncelleyin.yoksa başarılı olsanız bile risk işte almayın o riski.ben boyle düşünmüyodum ama başıma gelince anladım.bu arada 5800 ın ne kadar kotu bi kulaklık çıkış sesi var yaaa

( gittim 70 tl verip sennheiser cx-200 street II kulaklık aldım.tamam kaliteli sayılır ama tatmin edici değil.pc den dinlediğim sesin yarısını bile alamıyorum kalite olarak.ekranda k.ç kadar zaten.640 x 360 pixel çözünürlük var ama boyut küçük.iphone daha az çozunurlukte ama ekran buyuk.ya bu nokia hep bole yapıyo offf

(((