Yanlış yazılım yükleyip telefonu açılmayanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

murad22

Üye
Lütfen bi yardımcı olun ama nolur yaa :(((

özelden msn verirsen ordan konusalım ben ozelden atamıyorum.cok kotu durumdayım.tel kullanılamaz oldu.acil yardım lütfen..

saat kaçta online oluyosun.o saatlerde online oliyim.

dostum nawifirm ile orjinal ve en son sürümü senin telefona uygun olanını yani red veya blue veya black hangisioluyorsa onu indir phoneix teki flash dosyalarını tanıdığı yerdekileri silip bu indirdiğin orjinal dosyaları oraya taşı eminimki olacaktır kolay gelsin

Necmati

Necmati

Üye
Thank you :d

alixkandemir

Üye
Thank s for this subject

theflames

Üye
dostum nawifirm ile orjinal ve en son sürümü senin telefona uygun olanını yani red veya blue veya black hangisioluyorsa onu indir phoneix teki flash dosyalarını tanıdığı yerdekileri silip bu indirdiğin orjinal dosyaları oraya taşı eminimki olacaktır kolay gelsin

olmadı kaç defa denedim olmadı :((( telefoncuya goturdum.flash cokmüş değişicek dedi.50 tl masraf cıkarırmış :(( başka bi yolu yokmu??

theflames

Üye
yardım please :((( help meee lutfenn yaa :((

WitchKing

Üye
ty. bilgi ama ben jafla düzelttim sorunumu

ayfafur4

Üye
Arkadaşlar birşey soracağım ben Nokia E72 yi ilk aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu 4 gün civarında fakat program yukledikten sonra şarjı göstermesine ragmen 1-2 günde cubuklar dolu gösterdiği zaman birden cubuklar 1 e düşüyor şarjı bitiyor bu nedendir acaba programda hatamı vardır neyapmam lazım

takoz258

takoz258

Üye
Abiler Bende 5300 Var Kendi Kendine 3 Kere Reset Atıp Kapanıyor Ne Yapmak Lazım

--------------- Ekleme ---------------

Ne oldu yükledik yazılım gitti imei numarası 12345610654321? al sana yeni imei numaram rezin oldu telefon şimdi yapılabilir mi bilmiyorum yapılırsa da 100 liraya yakın masraf edicez. Neye yaradı peki ? symbian telefon imei yazmak kolay değil. Adam yüklemiş yazılımı vermiş işte ne uğraşıyoruz ki firmwire ile falan ?

Onu Bilgisayardan Yeni Sistem Atılcak Ve İmei Yazılacak Enn Fazla 40 Lira Tutar

sslayer

Üye
teşekkürler faydalı bir anlatım olmuş.

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
teşekkürler kardeşim :D

theflames

Üye
ya hocam telefonu verdim tamire.gerçek jaf box setine bağladı o jaf kutusuna.orjinal nokia yazılımını indirdi netten gözümün onunde.yükledi yazılımı telefona.ama aynı değişen bişey yok.nokia yazısı geliyo sonra telin ekranı bembeyaz oluyo sonra ekran 2 sn kapalı duruyo sonra bembeyaz bi ekran açılıyo ekran yeşil oluyo sonra yavaşça karararak kapanıyo.olay bu.adam dediki sen bu telefonu çokertmişsin.versiyon düşürünce boyle oluomuş :(( bilmiyodum.. :((bana bırak teli dedi.2-3 gün sonra yapmış olurum belki.ama kesin değil belki yapabilirim dedi :((( yaparsa 50-60 dolar tutarmış :((((( ya bidaha telefonla oynarsam elim kırılsın :(((( oynamayın arkadaşlar.nokia güncellerse gncelleyin.yoksa başarılı olsanız bile risk işte almayın o riski.ben boyle düşünmüyodum ama başıma gelince anladım.bu arada 5800 ın ne kadar kotu bi kulaklık çıkış sesi var yaaa :(( gittim 70 tl verip sennheiser cx-200 street II kulaklık aldım.tamam kaliteli sayılır ama tatmin edici değil.pc den dinlediğim sesin yarısını bile alamıyorum kalite olarak.ekranda k.ç kadar zaten.640 x 360 pixel çözünürlük var ama boyut küçük.iphone daha az çozunurlukte ama ekran buyuk.ya bu nokia hep bole yapıyo offf :((((

Ahmetyerdogan

Ahmetyerdogan

Üye
YAŞAR BAŞ

Kardeşim ben bir N97 aldım çin malı şimdi proğramını indiriyorum inşallah tutar.Bir sorum daha olacak orjinal im yapma proğramı kullanıyorum yinede netten indirdim orada im'i orjinal yapıyor fakat kontrol ettiğimde İM kayıtlı değil diyor bu konuda nasıl yardımcı olursunuz.
SAYGILARIMLA.

--------------- Ekleme ---------------

YAŞAR BAŞ

Kardeşim ben bir N97 aldım çin malı şimdi proğramını indiriyorum inşallah tutar.Bir sorum daha olacak orjinal im yapma proğramı kullanıyorum yinede netten indirdim orada im'i orjinal yapıyor fakat kontrol ettiğimde İM kayıtlı değil diyor bu konuda nasıl yardımcı olursunuz.

SAYGILARIMLA.

kenshin06

kenshin06

Üye
v21.0.102 güncellemesini yükledim telefon acılmıyor siyah ekran hiçbir calısma belirtisi yok usb takılıyken yenı donanım bulundu sesı gelıyor devamlı asagıdakı yontemınızı de harfı harfıne yerıne getırdım
EVET ARKADAŞLAR SERVİSE GÖTÜRMENİZE GEREK YOK TELEFONUNUZU KENDİNİZ TAMİR EDİN..
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
Phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın) (EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

GÜLE GÜLE KULLANIN. SAYGILAR..

phonixlede jaf lada denedim fakat hep programlamadan 2 sayfada 14 msj dakı gıbı oluyor sadece hata farkı var ( http://www.maxicep.com/symbian-dest...acilmayanlar-buraya-2-342306.html#post2261162 )telefonla bağlantı kurulamıyor deyip aşağıda resmini eklediğim hata gerçekleşiyor ek olarak bu dediğim olaylar gerçekleşirken beyaz ekran gelip gidiyor ve dikey olarak renkli şekilde tek bir çizgi görünüyor tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler...

Ben sorunumu hallettim son versiyonun üstüne eski versiyonu kurmayı denemısım en son versıyonu tekrar yukledıgımde calıstı (modıfıye edılmemıs surumu)

theflames

Üye
nasıl çalıştı ya anlamadım?? bende de aynı sorun oldu yapamadım.aklına gelebilecek herşeyi denedim telefona ama olmadı.tek çare olarak telciye goturdum.oda yapamadı :)))) bunun flash çökmüş dedi.code falan satın almışlar.75 tl girdi bana.Anlamadım???

mert_1047

mert_1047

Üye
Allah Razı Olsun Yaşarcan Usta Sen Olmasan Ne Yapardım Bilmem Tel Açıkken Güncellemeye Kalkmıştım Ve Açılmıyodu Şimdi Bütün Sorun Çözüldü Sayende Ve Telefonumu Türkçeleştirdim.

Beyturkcan24

Beyturkcan24

Üye
slm arkadaşlar benim tel e50 yazılım atarken çöktü inşallah işe yarar pc görmüyor zaten ama denicem tşkler

eQooo

eQooo

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim sayende flash attım sayende sorun çıktı tekrar telefonu geriye getirdim...ne diyim sağolasın verdiğin bilgiler için...

yusuff06

yusuff06

Üye
arkadaslar yazılım düşürmeye kalkmayın sakın yoksa cihaz kendini kilitliyor.en son yazılımıyukleyin..cok faydasını gördüm cok tesekkurler.

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol