Nokia 5800 XM aldım çok pişmanım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM aldım çok pişmanım!
Nokia N95 8GB telefonumu artık eskidi hem garantili hem dokunmatik olsun diye Nokia 5800 XM Black ile değiştirdim.

Gerçekten pişmanım , foruma da bir kaç konu açtım ama BU ISINMA SORUNU gerçekten canımı sıkıyor. Şarjım hemen bitiyor özellikle Video Kayıdı yapınca oluyor.

Bir de cihaz kendini resetliyor bugün en az 5-6 kez yaptı ekranın sol kısmında renkli boylamasına çzigiler çıkıp sonra kapanıp açılıyor.

Bu bana mı denk geldi yoksa genel bir sorun mudur? Yok mu bu telefonua dam etmenin bir yolu?:ah

zeusahmet

zeusahmet

Üye
samsung wave aldım bugün mükemmel bir telefon nokia dokunmatiklerde sınıfta kaldı

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Super Amoled'li Wave'i bende almak istedim ama arkadaşım o 999 TL bu 470 TL tam evlilik arifesinde alamadım vallahi.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşım ısınma sorunu bütün 5800 larda var özellikle 3gli internette dosya indirirken benim cihaz çok aşırı ısınıyor ve şarjı çok harcıyor rest atma konusunda da hard format atmayı denedinmi cihazdaki yüklü programlardan kaynaklana bilir bende hiç olmadı

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Daha cihaz sıfır sayılır bir haftalık biraz kullanıp sonra formatlayacağım.

WastabMan

WastabMan

Üye
evet ısınma sorunu genelde herkeste var, resetleyeye gelince şuana kadar bende hiç olmadı.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediklerimi kaldırıyorum bakalım devam edecek mi olmadı basarım formatı

JayJayyy

Üye
v60 la düzelir hepsi kafanı yorma.

CrySource

CrySource

Üye
Abi iyi Hoşta ben konu açmak istiom nerden açıcam

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
v6.0 mı? o ne zaman çıkar kimbilir? Sen de var mı bu tip sorunlar?

mkarakas058

mkarakas058

Üye
arkadaş bendede aynı sorunlar vardı ama şimdi yok telefona suçu yok o sorunlar tamammen yazılımsal bilmiyorum hangi versiyonu kullanıyorsun ama sana tavsiyem v50 kullan hatta becerebilirsen modifiyeli v50 yükle şarj sorununa gelince 3g'ni kapat GSM geç epey bi fark oluuyor şahsen ben şu anda hastayım inanın taş gibi tel... varsa tek kusuru biraz kaba olmasıdır :=)))))))))))):oke:

Tracy35

Tracy35

Üye
ısınma sorunumu allah allah o kadar spb tv izliyom Vdeo kayıt yapıyorum resım çekıyorum oyun Felan Oynuyorum ısınma Ve reset atmıyor hemde o kadar ugrasıyorum 1 gun Gıdıyor sarjı bençe Normal genede görmeden Bişi demek iştemıyorum dostum eger okadar Sorun varsa Garantıye Bi göter derim onlar sana Bılgı verırıler iyiGünler

Tacettin Demir

Üye
...şarj sorununa gelince 3g'ni kapat GSM geç epey bi fark oluuyor ...

3G bağlantısını kapat derken, Hattın 3G servisini mi kapat demek istiyorsunuz, yoksa sürekli nete bağlanma olayını mı kapat demek istiyorsunuz?

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
3G kapalı direk GSM kullanıyorum. Şarj sorunu derken o ısınma tribine girince şarjı yiyor resmen! yüklediğim gereksiz yazılımları kaldırdım bakalım böyle deneyeceğim devam ederse formatlar bir şey yüklemeden kullanmayı deneyeceğim.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Eylül'e bir şey kalmadı şunun şurasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt