denem22
Üye
[sıze=4]kardeş ovi suite pc suite nokia software updater name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65[/sıze] jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
e zaten eklediğim temadır o bir kere temalara gitmeyinceye kadar devreye girmiyor bir kere gittikten sonra asıl tema hep o kalıyor
hocam eline sağlık kurdum güzel bir iş çıkarmışsın ama orjinal temaları kaldırman iyi olmamış benim açımdan o mavi beyaz temayı paylaşabilirmisin ben bunu kaldırdım ilk fw nizi kurdum

saga kaydırınca gidiyo
acaba İstanbulda bildiğiniz bir telefoncu var mı bu işelmi yapan.