N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE FİNAL SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

GENEL MODİFİYE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

• Güzel Modifiye

Kullanılan: 50 46.7%
  • Süper Ötesi :)

Kullanılan: 29 27.1%
  • Fena Değil

Kullanılan: 37 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    107

denem22

Üye
[sıze=4]kardeş ovi suite pc suite nokia software updater name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65[/sıze] jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

e zaten eklediğim temadır o bir kere temalara gitmeyinceye kadar devreye girmiyor bir kere gittikten sonra asıl tema hep o kalıyor

hocam eline sağlık kurdum güzel bir iş çıkarmışsın ama orjinal temaları kaldırman iyi olmamış benim açımdan o mavi beyaz temayı paylaşabilirmisin ben bunu kaldırdım ilk fw nizi kurdum

cezzarahmet93

Üye
ya bu donma çok oluyo onu nasıl halletcez eskiden bu kadar değildi bide saat yerinde dursa ii olurdu:D saga kaydırınca gidiyo

sabitslx

Üye
kardeş ovi suite pc suite nokia software updater name sis service (nss) gibi nokia programlarını kopmle kaldır jaf phoenix komple kaldır hepsini şu sırayla kur ama jaf programınıda bu linkten indir bu konuda anlatılanları yap http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...imli-anlatim-342290.html?highlight=j.a.f+1.65 jaf işlemleri bittikten sonra phoenix programını kur phoenix kurulumunda birkaç driver yüklenecek kurulum bitene kadar bekle phoenix bittikten sonra ovi suite programını kur bilgisayarını yeniden başlat ve telefonunu 1 kere pc suite modunda bağla birkaç driver yüklenecek bunlar bittikten sonra jaf ile flash atabilirsin jaf programı telefonlar listesinde n97 de olacaktır jaf programını bu verdiğim konudan iindir diğer indirdiğin dosyalarıda belirtilen yerlere kopyala kurulumdan sonra kısacası o konudaki herşeyi yap sorun kalmaz...

Hocam herşey için teşekkür ederim ama gene aynı hata ile karşılaştım. Artık sinirlenemiyorumda tüm sinirlerim harap oldu :) acaba İstanbulda bildiğiniz bir telefoncu var mı bu işelmi yapan.

--------------- Ekleme ---------------

Üstadlar gene ben :)

Sonunda sizinde yardımlarınızla problemi çözdüm.

JAf programını çalıştırdığım zaman seçeneklerden Manual Flash ve Factory Set i seçince oldu. Dead usb yi iptal edince flash işlemi gerçekleşti.

Şimdi tekrardan gönül rahatlığı ile size kocaman bir teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm.Şimdi artık sizin sunduğunuz güzellikleri inceleyebiliriz.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam herşey için teşekkür ederim ama gene aynı hata ile karşılaştım. Artık sinirlenemiyorumda tüm sinirlerim harap oldu :) acaba İstanbulda bildiğiniz bir telefoncu var mı bu işelmi yapan.

Üstadlar gene ben :)

Sonunda sizinde yardımlarınızla problemi çözdüm.

JAf programını çalıştırdığım zaman seçeneklerden Manual Flash ve Factory Set i seçince oldu. Dead usb yi iptal edince flash işlemi gerçekleşti.

Şimdi tekrardan gönül rahatlığı ile size kocaman bir teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm.Şimdi artık sizin sunduğunuz güzellikleri inceleyebiliriz.
güle güle kullan kardeş sorununu çözmüşsün başarılı olmasaydın ben istanbuldayım yardımcı olurdum :)

ya bu donma çok oluyo onu nasıl halletcez eskiden bu kadar değildi bide saat yerinde dursa ii olurdu:D saga kaydırınca gidiyo

donma senin telefonunla ilgili teknik bir sorun olabilir bende hiç donma olmuyor ayrıca senden başka böyle bir problemden bahseden yok :) büyük ihtimal teknik bir sorundur seninki

murad22

Üye
emeğin için çok teşekkürler. güzel bir çalışma yalnız bir ricam olacak.galeri ve müzikçaların tek bir klasörü taraması için nasıl bir yama yapabiliriz.yani galeri sadece "E:\images" müzikçalarda sadece "E:\müzik klasörünü tarasın oradaki dosyaları kullansın.bunu neden istediğimi sorarsanız; telefonumda Quran uygulaması yüklü müzikçaları açınca bu proğramın kullandığı mp3 formatındaki ayetleri buluyor ve galeride uygulamaların icon ve arkaplan resimleri çıkıyor.sizden çok rica ediyorum bana bu konuda yardım edin.

dostum daha önce yukarıdaki sorunumu bildirmiştim.herhengi bir çözüm bulamamıştık bu fw de müzikçalar olayını çözmüşsün sanırım acaba aynı olayı galeri içinde yapabilirmiyiz

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
galeri daha çözemedim walla :D

sabitslx

Üye
Hocam tekrar merhaba,

Bu hackleme işlemini yaptıktan sonra siteden indirdiğim hiçbir programı kuramıyorum. Hangisini yüklemeye çalışsam. Yüklenemiyor diye uyarı geliyor.

Bununla ilgili herhangi bir yapılabilecek birşey var mı?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bazı uygulamaları opda dan aldığın sertifika ile sertifika yaptıysan bunlarda yükleme hatası verebilir sertifikayı içinden silmen lazım ikincisi rompatcher e girip instalserver yamasını aktif et sertifika hatası veren bütün programları yükleyebilirsin bende hiç böle bir sorun çıkmadı sadece sende var bu sorun diğer arkadaşlarda bundan ahsetmedi hiç ?​

sabitslx

Üye
Üstad tekrar teşekkür ederim. Ben tüm yamaları aktif ediyordum.Büyük ihtimal problem ondadı. acaba diğer yamaları ne için aktif etmek gerekiyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
c2z >>> tema efektleri programları kullanmak için animenüplus gibi
instalserver >>> sertifika sorunu için
open4all >>> sistem klasörlerine erişim açmak için
red led remove >>> kamera video çekiminde kırmızı ışığın yanmamasını sağlar
remove rekord tone >>> kamera sesini kapatır

hocam eline sağlık kurdum güzel bir iş çıkarmışsın ama orjinal temaları kaldırman iyi olmamış benim açımdan o mavi beyaz temayı paylaşabilirmisin ben bunu kaldırdım ilk fw nizi kurdum

Kardeş haftasonu orjinal temalı hazırlarım sana haftaiçi zamanım olmuyor uğraşmaya

sabitslx

Üye
Üstad ayaklı kütüphane gibisin maaşallah.

Ama heralde benim bu hack olayında anlamadığım bir problem var heralde çünkü

1. Temalarda sadece prestice solace teması var.widget teması görünmüyor.
2. c2z yamasını okeylemeden de tema efeği çalışıyor.
3.remove record tone seçeneğini ok lediğim halde fotoğraf çekimlerinde ses malesef geliyor.

Birde hocam şu an bu telefonda deneyebileceğim bir office programı linki verebilirmisin.

İlgin içinde çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

szatsy

szatsy

Üye
Çok teşekkürler elinize sağlık.. Telefon elimizde kalacak yakında flash atmaktan:D

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

3.remove record tone seçeneğini ok lediğim halde fotoğraf çekimlerinde ses malesef geliyor.

Saygılarımla

ses iptal yaması çalışmıyormuş bende farkettim c2z yamasıda dikkat ettiysen animenü plus uygulamasını kullanmak için dedim :) varolan efektleri kullanmak için değil

Çok teşekkürler elinize sağlık.. Telefon elimizde kalacak yakında flash atmaktan:D

hiç bişey olmaz merak etme ben yazılımı hazırlarken allah bilir kaç kere flash atıyorum ve tıkır tıkır çalışıyor yine :)

katliyzums

Üye
süper olmuş eline sağlık

szatsy

szatsy

Üye

Birde hocam şu an bu telefonda deneyebileceğim bir office programı linki verebilirmisin.

Saygılarımla

"Remove record tone" benim bildiğim kadarıyla ses kaydındaki bip sesini engelliyo.. Kamera sesini uyarı tonlarından kapatabilirsiniz tercihlerden.. (Yani yazılımda bi sorun yok)

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
"Remove record tone" benim bildiğim kadarıyla ses kaydındaki bip sesini engelliyo.. Kamera sesini uyarı tonlarından kapatabilirsiniz tercihlerden.. (Yani yazılımda bi sorun yok)

ya evett yanlış hatırladım :D ben kullanmıyorum bende de var ama ne olduğu aklıma gelmemişti o arkadaş sorunca ses kayıt sesini kapatıyordu :D

süper olmuş eline sağlık

Rica Ederim Güle Güle Kullanın:oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine emeğine sağLık Ferzan , üst konu oLmayı haketmiş :oke:

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
emeğin için çok teşekkürler. güzel bir çalışma yalnız bir ricam olacak.galeri ve müzikçaların tek bir klasörü taraması için nasıl bir yama yapabiliriz.yani galeri sadece "E:\images" müzikçalarda sadece "E:\müzik klasörünü tarasın oradaki dosyaları kullansın.bunu neden istediğimi sorarsanız; telefonumda Quran uygulaması yüklü müzikçaları açınca bu proğramın kullandığı mp3 formatındaki ayetleri buluyor ve galeride uygulamaların icon ve arkaplan resimleri çıkıyor.sizden çok rica ediyorum bana bu konuda yardım edin.

dostum daha önce yukarıdaki sorunumu bildirmiştim.herhengi bir çözüm bulamamıştık bu fw de müzikçalar olayını çözmüşsün sanırım acaba aynı olayı galeri içinde yapabilirmiyiz

Dostum Müzik Quran dosyalarının müzikçalara gelmemesi için bir yöntem var oda şu:
X-Plore dosyasını aç.Quran dosyalarını bul ve bu dosyaları tek tek gizli hale getir.

Üst Alt