birader. bende de 5800 var. kinetik kaydırma sorunu yaşıyorum. üstteki mesajlar gözükmüyo. bi el atabilir misin.
allah razı olsunne zamandr bnu bekliyodum

hacı valla enine sağlık ama smschat gibi olmazsa sonu ii olur
o sorun bende de oluyor ama programla alakası yok tamamen operatörden kaynaklanıyorBazı sms'ler Geç geliyor. ben mesaj atmadan gelmiyor. Karşı tarafa geç gidiyor. İlk günlerde sorunum yoktu. Telefonum e71. Hattım Turkcell. Sorun programdan mı benden mi acaba ?

Eskiden böyle bir sorun avea hattımı taktığım e51 telefonumda vardı. Turkcell samsung telefondaydı hiç böyle bir sorun yoktu. Acaba sorun e serilerinde mi ?o sorun bende de oluyor ama programla alakası yok tamamen operatörden kaynaklanıyor![]()
sanmam n95 n73 e250 kullanıyorum arada böyle oluyor sanırım hatlardaki yoğunluktanEskiden böyle bir sorun avea hattımı taktığım e51 telefonumda vardı. Turkcell samsung telefondaydı hiç böyle bir sorun yoktu. Acaba sorun e serilerinde mi ?
sanmam n95 n73 e250 kullanıyorum arada böyle oluyor sanırım hatlardaki yoğunluktan
şu ana kadar bir problem yaşamadım ama hakkında kısmında kayıt kodu bölümü var kayıt kodunu yazıyorum geçersiz kayıt kodu diyor.