[Beijing Mobile] iSMS v2.00 S60v5-S^3 Türkçe Unsigned - MaxiPDA [noss_bar]

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İphone tarzı oturum şeklinde mesajlaşma uygulamasıdır. S60v3 s60v5 ve S^3 sistemleri destekler.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34, yasin213, wefwefawfe ve 4 diğerleri

hwesta2001

Üye
benim bir sorun olacak bu programla ilgili. Öncelikle teşekkür edeyim paylaşım için çok güzel ve kullanışlı bir program. Bence hep s60 kullanıcıları bu programı edinmeli. Neyse şöyle bir hata farkettim ben bu programda. Türkçe karakter kullanınca max. karakter sayısı telefonun orjinal kendi mesaj yazma programında azaldığından çok daha fazla azalıyor. Şöyle demedim freeismsle yazdığım ve gönderdiğim mesaj 5mesaj gösterirken onu kopyalayıp telin orjinal mesaj yazmasina yapistirinca 2sms olarak gösterdi. Tamam mesaj beleş ama Bu şöyle bir sorun yaratıyor. Freeisms uzun mesajları genellikle 5sms üstünü yarım gönderiyor. Yani ben de öyle. T9la yazıyoruz malum. Hep mesaj en az telin orjinal mesaj programında 2sms uzunluğunda oluyor. Freeismsde ise en az 5sms tutuyor aynı mesaj. Yani attiğm çoğu mesaj karşıya yarım gidiyor. Ben saatlerce sevdiğime güzel birşey yazmaya uğraşıyorum. Bakalım ne cevap gelicek diye beklerken mesajın yarım cevabı uyuz ediyor adamı. Bilmem bu derdimin bir çaresi varmı. Önerileriniz için şunları unutmayın.
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem
3-kısaçık mesajla yetinemem
4-ikide bir telin orj. Sms şeyini açmak orda yazmak istemiyorum.
5- hazır sevgilimden ayrılmam:)

• Beğen
Tepkiler: zbeedy43

topraksergen

Üye
benim bir sorun olacak bu programla ilgili. Öncelikle teşekkür edeyim paylaşım için çok güzel ve kullanışlı bir program. Bence hep s60 kullanıcıları bu programı edinmeli. Neyse şöyle bir hata farkettim ben bu programda. Türkçe karakter kullanınca max. karakter sayısı telefonun orjinal kendi mesaj yazma programında azaldığından çok daha fazla azalıyor. Şöyle demedim freeismsle yazdığım ve gönderdiğim mesaj 5mesaj gösterirken onu kopyalayıp telin orjinal mesaj yazmasina yapistirinca 2sms olarak gösterdi. Tamam mesaj beleş ama Bu şöyle bir sorun yaratıyor. Freeisms uzun mesajları genellikle 5sms üstünü yarım gönderiyor. Yani ben de öyle. T9la yazıyoruz malum. Hep mesaj en az telin orjinal mesaj programında 2sms uzunluğunda oluyor. Freeismsde ise en az 5sms tutuyor aynı mesaj. Yani attiğm çoğu mesaj karşıya yarım gidiyor. Ben saatlerce sevdiğime güzel birşey yazmaya uğraşıyorum. Bakalım ne cevap gelicek diye beklerken mesajın yarım cevabı uyuz ediyor adamı. Bilmem bu derdimin bir çaresi varmı. Önerileriniz için şunları unutmayın.
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem

:) sabah sabah guldurdun beni :)
Ama haklisin

sabi123456

sabi123456

Üye
sertifika hatası. uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor ne yapabilim? (telefon modelim :nokia n73)

jackal971

Üye
link ölmüş yenilenirse sevinirim...

nokio_6233

nokio_6233

Üye
dosya yok diyor linki yenileyin lütfen

refik33

Üye
link ölmüş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

refik33

Üye
konu bulunamadı diyor link ölü

ugur selik

ugur selik

Üye
dosya bulunamadı diyo :(

besim.farhan

besim.farhan

Üye
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem

saçmalamışsın bende kullanıyorum programı. 4 mesaj diye gösteriyordu sonra telefonun mesaj kısmına yazdım 2gösteriyor. Mesajı isms'den gönderdim. Göndermeden önce kaç mesaj hakkımın kaldığına çalmıştın gönderdikten sonra baktım iki sms gitmiş. Yani Isms nin bi halt ettiği yok karakter sayısı şebekeye bağlı ISMS'YE DEĞIL!! yetişkin insanlarız başkasının emeğini cahilliğinizden boşa çıkarmayın. Senin bu saçma mesajı gören belki de programdan faydalanmayacak

ismail010

Üye
arkadaşlar bunu kullanın

harrypotte

Üye
:off::off:
saçmalamışsın bende kullanıyorum programı. 4 mesaj diye gösteriyordu sonra telefonun mesaj kısmına yazdım 2gösteriyor. Mesajı isms'den gönderdim. Göndermeden önce kaç mesaj hakkımın kaldığına çalmıştın gönderdikten sonra baktım iki sms gitmiş. Yani Isms nin bi halt ettiği yok karakter sayısı şebekeye bağlı ISMS'YE DEĞIL!! yetişkin insanlarız başkasının emeğini cahilliğinizden boşa çıkarmayın. Senin bu saçma mesajı gören belki de programdan faydalanmayacak

maestro_1903_35

maestro_1903_35

Üye
linki yenileseniz iyi olur

ahf

Üye
link çalışmıyo

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
link kırık admin dikkatine. . . .

mucahit3187

Üye
link ?

_OgUz

Üye
link nerde linkkkk

umitaskin84

umitaskin84

Üye
sertifika hatası. uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor ne yapabilim? (telefon modelim :nokia n73)
Tamam işte uygulama sağlayıcısıyla görüşmen gerekiyor çözüm hatanın içinde zaten. :) Uygulama sağlayıcısı kim noss_bar isimli arkadaşımız! Ona özelden ulaşarak çözümünü bulabilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
somurtukk

somurtukk

Üye
1-T9suz yazamam.
2-freeismsden vazgeçmem

:ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuda link kırık diye bin mesaj yazsanız fayda gelmez bir pm atsaydınız keşke neyse linki düzenledim uygulama tamamen türkçe oldu ve maxipda ya taşınacaktır. Şimdiden güle güle kullanın

Üst Alt