Eline emeğine sağlık.
Birçok FW denedim, Ekran döndürme hızı iyi olan bir DH de yüklediğim de bir de seninkinde var.
Ayrıca hem Hızlı hem Stabil hemde Programlara uyumluluk tam.
Joikusoft,navigasyon hepsi çalışıyor.
-leri Samsung Widget'ın kendi bir kere yetersiz zaten kendi bug larla dolu. Bana kullanışsız geldi çünkü çok bir şey yok. SPB SHELL kullandığım için gereksiz.
Acaba Samsung Widget'sız, Almanca dil seçeneği de olan FW ileride günler de paylkaşır mısın?
Her zaman söylüyorum.yaptığım CFW ler kurmasını ve kullanmasını bilenler tarafından takdir ediliyor.
@
cd99 arkadaşımın paylaştığı 8HS (samsung widgetsiz) CFW'mi indirebilirsiniz.Ama onda da Almanca yok.İleri ki günler için bir güncelleme yaptığımda Almanca dil seçeneğini eklemeyi düşünüyorum.
Fatih kardeş samsung widget bataryayı eski yazılımlara oranla çok çabuk bitiriyor.Senden şöyle bir ricada bulunsam yardımcı olur musun ? Samsung widgetin olmadığı,diğer bütün özelliklerin aynen korunduğu bir firmware yapabilir misin ?
@
cd99 arkadaşımın paylaştığı 8HS diğer bütün özelliklerin aynen korunduğu(samsung widgetsiz) CFW'mi indirebilirsiniz.
Tel açıldıktan hemen sonra alt ortadaki beyaz menü tuşuna basın (bu arada tel hala sinyal vermeye devam edecektir.Temel ev ekanını seçene kadar telin sinyal vermesine aldırmayın) ve ayarlar/kişisel/ev ekranı/ev ekranı teması yolunu takip ederek "Temel Ev Ekranı"nı seçin.
bunu bir türlü yapamıyorum ekranın sürekli gidip gelmesinden
Bu konuda diyebileceğim ; biraz gayret göstermeniz gerektiği.Sonuçta oluyor.
f@tih kardeşim ellerine sağlık yine herzaman ki gibi konuşturmuşsun marifetini ayrıca diğer siteden neden uzaklaştırıldın onuda anlamış değilim adına üzüldüm açıkcası neyse tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum başarıların herdaim olsun inş.
Teşekkürler kardeşim.Uzaklaştırma değil de , kendim bir ay kayıt dondurdum.Bir problem yok yani.
arkadaşım öncelikle eline sağlık son yazılım hem hızlı hede görsel olarak süper olmuş fakat ben GPS'e Garmin kullanıyorum yada Oviden bağlanıyorum bir türlü uyduya bağlanmıyor GPS bağlantı ayarlarında Konumalama sunucusunda Yardımcı GPS ve Tümleşik GPS seçili diğerlerini seçince malesef KB'den ücretlendiriliyor neden olabilir bu konuda yardımcı olursan sevinirim
Denemelerinizi açık alanda yapmanızı tavsiye ederim.
Yardımcı GPS ve
Tümleşik GPS ile balkondan bağlanmam en fazla üç dakikamı alıyor.
İyi akşamlar. Telefonu alalı 3 gün oldu ama dayanamayıp yükleyeyim dedim. Jaf ile birçok kez başarısız oldum.Sonra telefon kapalıyken jafı çalıştırdım ve soruyu sorduktan sonra bir kere bastım telefon çalışmadı. Basılı tuttum. Bilgisayarda sürücü yüklemes yaptı. Sonra Local Mode yazısı (Nokia Logosu ve v5.0.005 sürüm numarası ile birlikte) ekranda belirdi. Birtürlü kapatamadım ve pili çıkardım. Telefonu başlattığımda sorunsuz bir şekilde açıldı. Ev ekranını vb. de seçtim ve Samsung Widget çalışıyor.Merak ettiğim bu Local Mode ileride bir problem çıkarırmı?
Bu arada işlemi Windows 7 üzerinden gerçekleştirdim. Ve bu ilk Nokia telefonum. Umarım bu işlem sonucu garanti kapsamı dışında kalmamıştır. Telefonun Şarjı da bir tık bile inmedi..
Local Mode ileride problem çıkarmaz.Telnizi PC niz ilk defa gördüğü için olan işlemler normaldir.bir dahaki JAF yüklemenizde bu aşamalara gerek kalmadan JAF proramı telinizi görecektir.
garanti konusunda problem yaşamazsınız.Telin şarjının ise tek bir JAF işlemi sonucu inmemesi normaldir.
Güle güle kullanın
Peki teşekkür ederim. Birde birkaç birşey sormak istiyorum. Tuş ışıklarını ve tuş kilidini açarken titreşimi aktif etmemin bir yolu varmı?
------------
Gerçekten mükemmel bir firmware olmuş ellerinize sağlık.
Şu anda yayınlamış olduğum CFW'de bu dediklerinizi yapamazsınız.İleride yayınlayacağım sürümlerde iki ayrı seçenek olacak.Tuş kilidi titreşimi ve tuşlar açık olan ve olmayanlar şeklinde.
Her zaman en mükemmelini yapmaya çalışıyorum.İlginiz için teşekkür ederim.