46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
şu nasıl

Bunu biliyorum,bende de var.gif olduğu için açılış ekranı olarak kullanıbilir.. Ama yeni cfw için bir hafta kadar dinlenmeyi düşünüyorum.:ehe ama beklemek istemezseniz rofs 3 ü açıp siz de değiştirebilirsiniz.:oke:

ortioktay

ortioktay

Üye
samsung daki kırmızı renk hatasınıda gidebebiiseniz müthiş olur

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık ben de bu fw yi kullanıyorum fakat;

birdahaki sefere yaptığın fw'lere TimerPro, FileBrowser, AutoInstaller, AppUidViever, Pocket Sensor, Screen Snap gibi gereksiz proların yüklenmemiş ayrı bir fw linki de yaratsan tam süper olacak. Bu pro. olduğu bir fw'yi de ayrı bir linkte verirsin... Tel boşuna şişmesin.

Ve ayrıca;
- Müzik ve ya Galerideki gereksiz dosyaların görünmemesi için birşeyler yapılabilir
- Ram daha fazla artırılabilir
- Phyton sisteme yüklü olarak gelebilir
- Sadece Firebird teması kalsa iyi olur
- Ev ekranı temalarında biraz değişiklikler olabilir.

Yinede emeğin için saol. güzel bir FW! Daha güzel olur inş...

İlk olarak iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

- TimerPro, FileBrowser, AutoInstaller, AppUidViever, Pocket Sensor, Screen Snap gibi gereksiz prolar !!!
onları çıkartmak çok zahmetli bir iş değil ; ama
AppUidViever haricindeki programları çıkartmayı düşünmüyorum.çifter çifter CFW yayınlamaktansa ortak özelliklerde tek bir CFW yayınlama taraftarıyım.Tel boşuna şişmesin derken ? 86 MB olan telin CFWsi zaten 81.9 MB ile açılıyor.Tel şişmiş mi oluyor şimdi ?

- Müzik ve ya Galerideki gereksiz dosyaların görünmemesi için birşeyler yapılabilir???.

bunun için zaten çok şey yaptım.Aşağıda vereceğim kodlar sizin için ne ifade eder bilemem ama ; yüklediğiniz tüm 3 cü parti yazılımlar için ayrı ayrı kod hazırlayamam.
MP3 leritek klasörde topluyorum;kullananlar tek klasörde olmaz hepsii okusun,Hepsini okutuyorum;bu sefer hepsini okumasın tek klasör okusun.Hangisi olsun ???
"System\\;Temp\\;Private\\;sys\\;resource\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;data\\Others\\Contacts\\;Cities\\;UXTC\\;activenotes\\;data\\Games\\;data\\Install\\;data\\Installs\\;data\\Music\\;Shared\\;Copyright\\;Others\\Boot\\;Garmin\\;Ndrive\\;data\\Garmin\\;data\\Ndrive\\;PowerMP3\\;ScreenSnap\\;Sygic\\;" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

"System\\;Temp\\;Private\\;sys\\;resource\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\;data\\;UXTC\\;Games\\;Install\\;Installs\\;Music\\;Shared\\;Garmin\\;Ndrive\\;PowerMP3\\;ScreenSnap\\;Sygic\\;" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

- Ram daha fazla artırılabilir???

67 Mb açılış ram i yetmiyor demek(tamamı 120 zaten).PC değil ki mubarek ram ilave edeyim.veya her yükleyene yanında ilave ram RAR dosyası içine:allalla:

- Phyton sisteme yüklü olarak gelebilir.

Zamanında bunun denemelerini yaptım.Phyton yüklemenin Telin nasıl kararsız hale getirdiğini ; asıl o zaman telin şiştiğini ağırlaştırdığını uzun uzun anlatamayacağım.Yukarıda saydığınız proları çıkarın Phyton yükleyin derken ; bu denemelri yapmayı size bırakıyorum.

- Sadece Firebird teması kalsa iyi olur.

Ev ekranı temalarında değişiklik istiyorsunuz ama sadece Firebird teması kalsın istiyorsunuz.Nerede kaldı çeşitlilik?

- Ev ekranı temalarında biraz değişiklikler olabilir.

Ev ekranı temalarında inanın ne gerekiyorsa ; görsel ve o anda en stabil hali neyse onları zaten yüklüyorum.Olmayan şeyleri veya içime sinmeyen şeyleri ; sırf görselliği çok güzel olduğu için çeşitlilik açısından yükleyemiyoum maalesef.

Sonuçta benim yapmış olduğum CFW bu.kişiye özel ısmarlama bir CFW değil ; ilk olarak kendi içime sinmesi gerekiyor; daha sonra kullanıma açmaya uygun olduğuna inandığımda ve kimseyi CFW yi yüklemeye zorlamadan da forumlarda eğer eksiklikleri , varsa buglarını belirterek yayınlıyorum.Yükleyenler de bunları bilerek yüklüyorlar.Yani bir zorlama yok.yukarıda açıkladım,bu şekilde kabul ederseniz yüklersiniz,istemezseniz yüklemezsiniz.zaten isteyen yüklüyor.
Yok ben beğenmedim bu CFW yi derseniz forumda birçok alternatif mevcut.Hattâ yabancı forumlara da bakabilirsiniz.orada da türlü alternatifler mevcut.

En son olarak bu CFW'yi kendi kullanımım için yaptığımı tekrar belirteyim.Beğenen,değişik alternatifler arayanlar, CFW çeşitliliği içinde benim CFW mi beğenirse yükler,beğenmezse yüklemez.

Yine de CFW mi yükleyip denediğiniz için tekrar teşekkür ederim.

samsung daki kırmızı renk hatasınıda gidebebiiseniz müthiş olur
Samsung widgets ev ekranının düzenleyicisi ben değilim.bu dileğiniz için pnht.org adresinden kendilerine ulaşabilirsiniz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bunu biliyorum,bende de var.gif olduğu için açılış ekranı olarak kullanıbilir.. Ama yeni cfw için bir hafta kadar dinlenmeyi düşünüyorum.:ehe ama beklemek istemezseniz rofs 3 ü açıp siz de değiştirebilirsiniz.:oke:

nasıl açabilirim ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

mutluadam

Üye
fatih naber hemşerim :D bilecik e tatile gel bırak cfw yi :D edebalıyı ziyaret edersin :D bi imparatorluk daha kurarız belki :D cfw yi bırakma şaka yaptım. dh ye de gel yav. ben dh deki 23 haziran mıydı en son onu kullanıyom. tek sorunu yan dönüş fazla hasas 10 haziran sürümü çok daha iyiydi tam çevirmeden dönmüyordu. e o kadarda olsun demi :) en kral cfw yi yapsan yüklemicem bu ne be bilgisayardan beter uğraş dur günlerce yok müzikler i yükle yok spb yi yükle. şakja şaka :) devam et sen sayende 5800 başka bi telefon oldu. v60 gelcekmiş yakında onu da hacklersin o zaman değiştiririm ancak. hadi kolay gelsin.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih naber hemşerim :D bilecik e tatile gel bırak cfw yi :D edebalıyı ziyaret edersin :D bi imparatorluk daha kurarız belki :D cfw yi bırakma şaka yaptım. dh ye de gel yav. ben dh deki 23 haziran mıydı en son onu kullanıyom. tek sorunu yan dönüş fazla hasas 10 haziran sürümü çok daha iyiydi tam çevirmeden dönmüyordu. e o kadarda olsun demi :) en kral cfw yi yapsan yüklemicem bu ne be bilgisayardan beter uğraş dur günlerce yok müzikler i yükle yok spb yi yükle. şakja şaka :) devam et sen sayende 5800 başka bi telefon oldu. v60 gelcekmiş yakında onu da hacklersin o zaman değiştiririm ancak. hadi kolay gelsin.

Saolasın kardeşim,ben iyyim sen nasılsın.Aslında bu ayın 3-4 ünde Bilecik'te olmayı çok istedim.Lisenin pilav günü vardı.Eski arkadaşlarla buluşacaktım.Ama sağlık problemi yüzünden çok istememe rağmen gelemedim.Artık en kısa zamanda bir ziyaret düşünüyorum.
İster yükle ister yükleme:hmmm:kop::d: ben yapıp linkleri veriyorum.Bak neler yaptım.Görüntüler aşağıda :ehe Samsung widget Ev Ekranı artık iPhone stili :heyo:görünüm kazandı.Dialler değişti v.s.
Bu arada en önemli olan Ramblow sorunu çözüldü.Bu yenilikleri içeren CFW yi bir aksilik olmazsa herhalde bu akşam üstü yayınlarım.Belki de yayınlamam:islik

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
Ram artırılabilir. Neden? Çünkü yabancı bir siteden yüklediğim fw seninkine çok benziyor, fakat onda ev ekranı bu kadar çeşitli değildi ve Red orijinal teması vardı. Gereksiz programlar da yoktu.
İlk açtığımda RamBlow yükledim baktın 73 gösteriyor. Temizleme butonuna bastım Ram 78'e kadar çıktı. Seninkinden tek farkı tema efektlerin İnanılmaz hızlı geçiyor. Benim ençok içime sinen fw'ydi ama ne yazıkki formattan sonra silindi daha bulamadım. Madem bulamadım benzer birinden benzer bir şey yapmasını istiyim dedim.

Tel. şişmesinden kastım, o kadar gereksiz pro var ki artık Gereksiz diye bir dosya atıp içine koydum hepsini. File browser fln, FX-Plore yükledim mesela senin verdiğin Rar. dosyası fln açmıyor ve tr değil. FX'i yükleyince o kaldı silinmiyor da.

Gerçekten bir hizmet yapıp dua almak istiyorsan biraz önerileri dinle.

orange323

orange323

Üye
yeni sürümü bekliyorum :)

regasoft

regasoft

Üye
çok saol kardeşim bilgilerin ve yardımların için ben aslında bu RAMblow programının orjinal ve içinde bi şekilde buldum daha doğru japonyada okuyan arkadaşım saolsun bana yolladı ama şöle bi durum var sadece japonca dil yüklü :) neyse iphone stilini dört gözle bekliyorum en çok beğendiğim yazılım stilidir ben kendim bile geliştirdim ama henüz 5800 için değil kolay gelsin...:oke:

milestone

milestone

Üye
yeni sürüm çıktımı...??? şuan indirilmeye hazırmı?? çünkü sabah tekrardan fw indirip telefonu formatladım, o göz kırpma yoktu ama samsung widget normal iphone gibi değil...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yeni sürüm çıktımı...??? şuan indirilmeye hazırmı?? çünkü sabah tekrardan fw indirip telefonu formatladım, o göz kırpma yoktu ama samsung widget normal iphone gibi değil...

konu başlığına bak yakında diyor.okuma yazma war mı acep

ASC33

ASC33

Üye
ya fatih kardeş sana zahmet yeni CFW'ye bu ev ekranında adı Oratsu diye görünen HS'yi eklermisin;senin daha önceki CFW'lerinde vardı ama yeni olanında ben göremedim,o tema çok hoşuma gidiyordu,kısayollar ekleyip,yerlerini istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Ram artırılabilir. Neden? Çünkü yabancı bir siteden yüklediğim fw seninkine çok benziyor, fakat onda ev ekranı bu kadar çeşitli değildi ve Red orijinal teması vardı. Gereksiz programlar da yoktu.
İlk açtığımda RamBlow yükledim baktın 73 gösteriyor. Temizleme butonuna bastım Ram 78'e kadar çıktı. Seninkinden tek farkı tema efektlerin İnanılmaz hızlı geçiyor. Benim ençok içime sinen fw'ydi ama ne yazıkki formattan sonra silindi daha bulamadım. Madem bulamadım benzer birinden benzer bir şey yapmasını istiyim dedim.

Tel. şişmesinden kastım, o kadar gereksiz pro var ki artık Gereksiz diye bir dosya atıp içine koydum hepsini. File browser fln, FX-Plore yükledim mesela senin verdiğin Rar. dosyası fln açmıyor ve tr değil. FX'i yükleyince o kaldı silinmiyor da.

Gerçekten bir hizmet yapıp dua almak istiyorsan biraz önerileri dinle.

Arkadaşım ; bir önceki mesajında yazdıklarınla yine çeliştiğinin farkında mısın ?
5-6 madde sıralamışsın şunlar şunlar olsun diye; hem de ram artsın;olacak iş mi kardeşim ? Mantık çerçevesinde düşünün lütfen.Ram 78 e çıktı diyorsun;ben bir CFW hazılayayım 90 MB ram ile açılacak ve RamBlow temizliğinden sonra 95'e çıkacak.Ondan sonra hani benim 6 maddelik istediklerim diyeceksiniz bu sefer.Ya o,ya o kardeşim.Birinden birini seçeceksin.Hem ben yüksek ram istiyorum hem şunları şunları istiyorum.Maalesef bu işler sizin dediğiniz,istediğiniz gibi olmuyor.

Ayrıca bir önceki mesajımda yazdım;bu CFW benim ve bu şekilde hazırlandı ; isteyen yükler dedim.Zorlama yok dedim.Beğenmiyorsanız yüklemezsiniz ;isterseniz kendi CFW nizi hazırlamakta özgürsünüz dedim.

Ayrıca ; teşekkür etmiyorum işte,beğenmedim;tarzı gelen mesajlar var ; onlara da dedim ki ;bu konu teşekkür beklemek ; emeğe saygı felsefesi ile hazırlanmış bir konu değil.Sadece basit bir paylaşım yapıyorum.Hizmet ne kelime ,hack'in manasını biliyor musunuz ? Kusura bakmayın ; hackli bir CFW için dua almak istemiyorum.Mantıklı yol gösterimlere her zaman açığım, ama "önerileri dinle" tarzında asla...Sadece bir şey yazarken akıl mantık çerçevesinde düşünüp yazın,tek istediğim bu.

çok saol kardeşim bilgilerin ve yardımların için ben aslında bu RAMblow programının orjinal ve içinde bi şekilde buldum daha doğru japonyada okuyan arkadaşım saolsun bana yolladı ama şöle bi durum var sadece japonca dil yüklü :) neyse iphone stilini dört gözle bekliyorum en çok beğendiğim yazılım stilidir ben kendim bile geliştirdim ama henüz 5800 için değil kolay gelsin...:oke:

Yeni CFW içine benim eklemeyi düşündüğüm RamBlow ingilizce ; fakat sanırım bir eski sürüm.Bu yüzden bu dosyayı ekleyeyip eklememekte halâ tereddüt içindeyim.Olmazsa bu dosyayı dışarıdan veririm.İstek halinde dışarıdan kurulumu yapılabilir.
Bu arada iphone stil için fazla bir beklentiniz olmasın:hmmm çünki değişen samsung widget üzerine eklenmiş gadget.swf dosyası ile Açılış ekranının iphonevari bir görünüm kazanması.Bunları yapabilmek için de samsung widget ev ekranına ait alt bar menünün CFW içinden silinmiş olduğu , bir de dialler in değişmesi.Yani iç menülerde değişen bir şey yok.Bunu şimdiden belirteyim :ehe Tabi bu sürü CFW ye de değişik gadget.swf ler uygulanabilir.Ama bu sürümde alt menü bar'ın olmayacağını unutmamak lazım.Bu yüzden eski sürüm CFW yi de yayıda tutacağım.Size de çalışmalarınızda kolay gelsin.:bye2:

yav fatih kardeş sana zahmet yeni CFW'ye bu tsunami denen fakat ev ekranında adı Oratsu diye görünen HS'yi eklermisin;senin daha önceki CFW'lerinde vardı ama yeni olanında ben göremedim,o tema çok hoşuma gidiyordu,kısayollar ekleyip,yerlerini istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk

Zaten bu oratsu - tsunami Ev ekranı tüm yayınladığım CFW'lerde var kardeşim.Bir şeyi yanlış yapyıor olmayın ? Sadece son CFW'lerimde Tsunami ev ekranı ilk açılış sırasında kuruluyor.( 5 0 ) olayı.Kurulan beş programdan bir tanesi de zaten bu Tsunami Ev Ekranı.

mkarakas058

mkarakas058

Üye
ne kadar yakında iphone stil????????????

mkarakas058

mkarakas058

Üye
eywallah arkadaş bekliyoruz şimdiden saolasın

muaythai

muaythai

Üye
vallahi çoooook teşekkür ederim. iphone da eklersek bu iş bitmiştir diyeceğim ama sen yine bişeyler çıkartırsın :D samsung ekranınada aynısını demiştim iphone u çıkarttın :D htc yide çıkartırsın yakında o yüzden şimdilik bitti demiyeyim :D

WastabMan

WastabMan

Üye
herşey güzelde kurumu felan uzun iş.. teşekkürler.

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

Üst Alt