Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

caneryendi

caneryendi

Üye
ıphone diyen arkadaşlar ben ıphone kullandım 1 ayda sattım bu telefonuda en az 2 yıl kullanırım 2 yıl sonrada yine wawe alırım :) bu tel ıphonu uygulamalar hariç herkonuda geçiyor ıphone sadece bir isim telefonu günde 2 kere şarj etmekten bıktım usandım telefonu kullanamadan tak şarj bitiyor wave ise elimden düşürmüyorum 2 gün rahat gidiyor ekran muhteşem özellikler vs vs bu tel anlatılmaz yaşanır iki telefonuda kullanın sonra yorum yapın lütfen. ıphone 4 çıktı sorunlara bakın dağlar kadar 2 bin lira para verecem telefonu elime alacam çekmeyecek komediye bak sahibide bana diyecek ki sende o teli öyle tutma ben olsam derimki gel ozaman sen taşı ben kullanayım :) samsung wave şuan dünyada bulunan en iyi telefondur.

Consul9

Consul9

Üye
kardes ben farmvilla sahibi olsam bende iphonela anlasirin cunku daha cok satti bunun konuyla alakasi yok,iphoneboylar hic bosuna samsung wave camur atmayin iphoneda teknolojiye yenilir o gun bugunmus:oke:
bak wavede 1 milyonu geçmiş :naughty:

:::burak:::

Üye
sen simdi farmvilleye gore telefonmu karsilastiriyosun :ehe

--------------- Ekleme ---------------

wave kullanan birisinin yazdiklari

Hayatınızda

Mkv seyredebildiğiniz telefon oldu mu su an piyasada kaç tane var

Facebook veya youtube dan video seyretmişliğiniz belki vardır. Bir video da bir kerede buffering yapmazmı bir telefon direk bas izle kesintisiz video sonuna kadar.

Hiç telefonunuzla 720p 30 fps video çekmişliğiniz var mı

Hiç telefonunuzda böyle mükemmel bir ekran oldu mu?

Hic boyle hızlı calışan bir işletim sistemi kullandınız mı?

Hic oyun oynamaktan bu kadar zevk aldığınız bir telefonunuz oldu mu?

Hiç bu kadar hızlı akıcı ve kullanım kolaylıklarıyla dolu bir web browser kullandınız mı?

Hiç ayarları bu kadar cinliklerle dolu bir telefonunuz oldu mu? (Fake call, sms engelleme, email engelleme, adaptive menu, double tapping vs. vs.)

Hiç sosyal ağlarla bu kadar entegre, arkadaşlarınızın yaptıklarını ana ekranda bile görebildiğiniz ve otomatik güncelleyebildiğiniz bir telefonunuz oldu mu?

Daha yazarım ama bu kadarı yeterli.

Benim kendi adıma cevabım olmadı.Hem de hep en ust seviye 1300-1500 Tl seviyesinde telefonlar kullanmış biri olarak.

Sıkıntılarınıza da paylaşacaksınız tabii, ama abartmayın.

Consul9

Consul9

Üye
sen simdi farmvilleye gore telefonmu karsilastiriyosun :ehe

wave kullanan birisinin yazdiklari

Hayatınızda

1-Mkv seyredebildiğiniz telefon oldu mu su an piyasada kaç tane var

2-Facebook veya youtube dan video seyretmişliğiniz belki vardır. Bir video da bir kerede buffering yapmazmı bir telefon direk bas izle kesintisiz video sonuna kadar.

3-Hiç telefonunuzla 720p 30 fps video çekmişliğiniz var mı

4-Hiç telefonunuzda böyle mükemmel bir ekran oldu mu?

5-Hic boyle hızlı calışan bir işletim sistemi kullandınız mı?

6-Hic oyun oynamaktan bu kadar zevk aldığınız bir telefonunuz oldu mu?

7-Hiç bu kadar hızlı akıcı ve kullanım kolaylıklarıyla dolu bir web browser kullandınız mı?

8-Hiç ayarları bu kadar cinliklerle dolu bir telefonunuz oldu mu? (Fake call, sms engelleme, email engelleme, adaptive menu, double tapping vs. vs.)

9-Hiç sosyal ağlarla bu kadar entegre, arkadaşlarınızın yaptıklarını ana ekranda bile görebildiğiniz ve otomatik güncelleyebildiğiniz bir telefonunuz oldu mu?

Daha yazarım ama bu kadarı yeterli.

Benim kendi adıma cevabım olmadı.Hem de hep en ust seviye 1300-1500 Tl seviyesinde telefonlar kullanmış biri olarak.

Sıkıntılarınıza da paylaşacaksınız tabii, ama abartmayın.

1-mkv adını ilk defa duydum :S
2-5530da skyfire ile kesintisiz izliorm
3-telefonu vidyo .çekimi içiin almadım ama siteyenler için iyi bir özellik :oke:
4-amoled ekren kullanmadım ama iyi olduğunu söylüorlar :oke:
5-oldu symbiannın son sürümleri gayet hızlı
6- işte garip soru:ehe samsung kullananlar daha önce telefonlarında oyun oynama fırsatı bulamadığı için bu özellik çok garip gelio onlara:kop::kop::kop:
7-forever opera(bilgisayardaki mozilla gibi)
8-bu özelliklerin %90ı hatta çok daha fazlası nokianın programlarında sağlanabilior:pro:
9-güzel bir özellik ama bunun içnde internete bağlı kalmak gerekior :oke:

soruları tarafsızca cevaplamaya çalıştım şunuda söliim ben yukarıda dedimki iphone4 1.4milyon sattı samsungda 1.7 milyon sattı yanlış anlaşılmasın iphone4g çıktığı ilk günden 1.4 milyon sattı samsung ise bir haftada bu rakama anca gelebildi:oke:

Üye
1-mkv adını ilk defa duydum :S
2-5530da skyfire ile kesintisiz izliorm
3-telefonu vidyo .çekimi içiin almadım ama siteyenler için iyi bir özellik :oke:
4-amoled ekren kullanmadım ama iyi olduğunu söylüorlar :oke:
5-oldu symbiannın son sürümleri gayet hızlı
6- işte garip soru:ehe samsung kullananlar daha önce telefonlarında oyun oynama fırsatı bulamadığı için bu özellik çok garip gelio onlara:kop::kop::kop:
7-forever opera(bilgisayardaki mozilla gibi)
8-bu özelliklerin %90ı hatta çok daha fazlası nokianın programlarında sağlanabilior:pro:
9-güzel bir özellik ama bunun içnde internete bağlı kalmak gerekior :oke:

soruları tarafsızca cevaplamaya çalıştım şunuda söliim ben yukarıda dedimki iphone4 1.4milyon sattı samsungda 1.7 milyon sattı yanlış anlaşılmasın iphone4g çıktığı ilk günden 1.4 milyon sattı samsung ise bir haftada bu rakama anca gelebildi:oke:

bunu yazan adamin daha once samsung kullandigini nerden cikardin..
o dedigin 1.7 larin icinde ipadde var yanlis bilmiyosam hadi onu gectim sence bir telefon piyasaya cikmadan alinirmi onun kuyruga girilirmi kime gore bu mantikli bu fanatiklikten baska bisey degil ki alanlarin su anda steve jobsa selami var :ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
haha sizin iphone dedip durduğunuz tel toplatılma kararı almış

bberkan

bberkan

Üye
En iyi Samsung
Genoa-corby bile iphone 3g den hızlı mensü

Üye
dunyanin en iyi telefonu iphone olsa bile dunyanin en iyi telefonu en pahali telefonu olamaz ,steve jobs:ehe

ceylanbey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bakın konu tartısma degıl ıphone ıle karsılatırma degıl burda paylascak bıseyımız varmı dıye konusyurz gelelım su ıphone sahıplerıne ben ıphone 3g 3gs de kullandım ama bu telefon kadar harıka bısey gormedım dunyada bır ılk olan super amoled screen bu bıle yeter amoled nedır dıye bılmeyen arkadaslar amoled hd den daha ustun gozle gorunmeyen noktalara kadar mukemmel pıxel ıncde pıxel o pıxel ıcnde pıxel o pıxel ıcınde pıxl dsunun yanı hızdesen hAYATIMDA BUKADAR HIZLI TELEFON GORMEDIM NEYSE

KONU PAYLASIMLAR ICINACILMISTIR WAVE KULANAN AKILI KARDESLERIM PAYLASIMLARINIZI BEKLIORUM

caneryendi

caneryendi

Üye
ıphone diyen arkadaşlar siz bekleyin 6 ay ıphone4 alın 2000 tl verin kazıklanın üstüne teli elinize alın çekmesin ekran sararsın solsun oyun oyna şarj yarım günde bitsin sonra sırf adı ıphone diye kullanın durun ayrıca burda saçma sapan örnekler verip samsungun kötü telefonlarını kullanmayın nokianın 5 para etmez yüzlerce telefonu varken herneyse burda samsung u değil wave yi konuşuyoruz ...

kemal21

kemal21

Üye
wave de kullandım iphone kullanıyorum şimdi wave kesinilikle iphone un yanına bile yaklaşamaz ayrıca samsung un Türkiye pazarını pek önemsediğini de söyleyemem benim fikrim wave inde almaya değer bir telefon olduğuydu ama sonuçta geniş uygulama yelpazesi ile üstün donanımsal özellikler arasında bir seçim yapmam gerekti bende iphone u seçtim beni kesinlikle pişman edecek gibide durmuyor yani önemli olan telefondan beklentinizin ne olduğu

caneryendi

caneryendi

Üye
iPhone 4 üzerinde gerçekleştirdiği testler doğrultusunda Apple’ın açıklamasındaki gibi sinyal gücünün yazılımsal değil de, donanımsal bir sorun olduğunu altına çize çize makalesinde yenileyerek dile getirdi.

Bu sorunun çözümünü de dile getiren kaynakta; bir kılıf veya bant şeridinin yan yüzdeki metal bant ile temas ettiğinde bu sorunun üstesinden gelindiğini savundu. 3 aynı iPhone 4 modelini de test ettiklerini ve üç ayrı modelde de böyle bir sorun yaşandığı dile getiren dergi mühendisleri; "Sinyal sorunu sebebiyle iPhone 4'ü tavsiye etmiyoruz.'' ifadesini açık bir şekilde dile getirdi.

Üye
ıphone diyen arkadaşlar siz bekleyin 6 ay ıphone4 alın 2000 tl verin kazıklanın üstüne teli elinize alın çekmesin ekran sararsın solsun oyun oyna şarj yarım günde bitsin sonra sırf adı ıphone diye kullanın durun ayrıca burda saçma sapan örnekler verip samsungun kötü telefonlarını kullanmayın nokianın 5 para etmez yüzlerce telefonu varken herneyse burda samsung u değil wave yi konuşuyoruz ...

caner millet camur atmaya calisiyo herkes biliyoki wave daha ustun, sen telefonun keyfini cikar bosver:oke:

bu arada samsung wave alacaklara samsung 2010 yilinda 6 milyar uygulamayi asmayi planliyor

caneryendi

caneryendi

Üye
aynen katılıyorum sana showmaster tabi adamların wave yok ne yapsınlar mecburen çamur atacaklar ben ıphone kullandım teli biliyorum o yüzdende kötülüyorum haklı olarak ama bu adamlar wave kullanmadan bilmeden sallıyorlar hele ıphone 4 ü tartışmaya bile gerek yok telefon tam patladı herkesin elinde kaldı okadar para veren insanlara acıyorum...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
aynen katılıyorum sana showmaster tabi adamların wave yok ne yapsınlar mecburen çamur atacaklar ben ıphone kullandım teli biliyorum o yüzdende kötülüyorum haklı olarak ama bu adamlar wave kullanmadan bilmeden sallıyorlar hele ıphone 4 ü tartışmaya bile gerek yok telefon tam patladı herkesin elinde kaldı okadar para veren insanlara acıyorum...

kullanmadan bilmeden salladığımızı kim söyledi kendimde star var annem şuan wave kullanıyo 4 gün önce aldı babamdada 3gs var ve ikisinide kullanabiliyorum ve ona göre çamur atıyorum

caneryendi

caneryendi

Üye
ozaman sen telefondan anlamıyorsun...

arakdaş sen zaten wave savunuyorsun o ozaman benim mesajımı iyi okumamışsın sen niye atladın anlamadım gitti

Consul9

Consul9

Üye
ozaman sen telefondan anlamıyorsun...

arakdaş sen zaten wave savunuyorsun o ozaman benim mesajımı iyi okumamışsın sen niye atladın anlamadım gitti

forumda kimsenin kalbini kırmayın aksi takdirde :bann:lanırsınız flan sonra tartışmalara misafir olarak katılırsınız. . .

caneryendi

caneryendi

Üye

Apple, iPhone 4'ü Geri Çağıracak Mı?

Tarafsızlığı ve tüketicilere sunduğu güvenirliliği ile tanınan Consumer Reports'un iPhone 4 ile ilgili yayımladığı duyuruda, '' iPhone 4 almanızı, tavsiye edmiyoruz. '' cümlesini kurması üzerine işler daha beter sarpa sarmaya başladı. Çok kısa bir süreç içerisinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde sansasyon yaratmayı başaran bu incelemenin üzerine, Amerika'da, Halkla İlişkiler ve Krizi Yönetimi uzmanları da konuyla ilgili beyanlarda bulunmaya başladılar.
Yazılım güncellemesinin bir çözüm yaratmayacağını çünkü, iPhone 4'lerde yaşanan sorunların donanımsal olduğunu açıklayan Consumer Reports'dan sonra Amerika Halkla İlişkiler ve Kriz Yönetimi uzmanları da; '' Apple'ın çok kısa bir süreç içerisinde, 1.7 milyon gibi büyük bir satış rakamına ulaşan cihazını geri çağırması gerekiyor. Bu durum oldukça ciddi bir durum. Apple için en önemli şey marka imajı ki, şimdiye dek gösterilen bu tutum kesinlikle bu imaja zarar vericektir. '' dedi.

trn55

Üye
Waveyi kullan görürsün bence daha üstün

muratyalcin67

Üye
arkadaşım sen i phoneye devam et. saçacak paran çok sa bizim için dert değil. ama biz wave ile senin çok övdüğün i phone nin yaptı her şeyi yapıyoruz...

Üst Alt