Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

hasank65

Üye
boşuna tartışmayın, bir bilene sorun derim. ben ıphone 3gs verip wave aldım, ilk günlerde acaba mı dedim, sonrasında uygulamalar falan devamlı güncelleniyor, yenileniyor, hız olarak wave daha hızlı, video çekme ve oynatma süper, ıphone de blutoot yaramaz, eğer uygulamaları genişletirse wave daha süper olur, ayrıca iphone 4 toplatılacak, sol el hatasından sonra, bi doğru dürüst çıksın sonra bakarsınız.

u295

Üye
4 g yi bilemem ama 3g lerden daha iyi samsung wave 800x480 çözünürlükte harika bir ekranı var wavenin eni 480 iphone 3g lerin boyu 480 pixel eni 320 pixel. 1 ghz işlemci 5 mp kamera ile 1280x720 pixel mp4 formatında video çekimi yapabiliyo HD yani;) ayrıca xvid divx HD videolarınızı herhangi bi programla çeviri yapmadan direkt telefona atıp izleyebilirsiniz oyunlarda çok harika bende real football 2010 nfs shift ve asphalt 5 var çok net ve güzel oyunlar iphone tabiki bambaşka bir cihaz ama multi touch 1ghz işlemci 5mp kamera HD video çekebilme özelliği ve HD ekranıyla fiyata göre kiyaslama yapılırsa samsung wave almak 3gs almaktan daha mantıklı 4 g kullanmadığım için bişey diyemiyecem

:::burak:::

Üye
ya güldürmeyin başlık bile İphone benzemeyi onun gibi olmayı gösteriyor.1 günde 1,5 milyonu samsungun hangi telefonu yapıyor acaba?boş yere uğraşmayın hiçbir telefon İphone a rakip olamaz.

nadir fanatik olmaktan haberleri takip edemedin heralde bende samsungda yok iphoneda yok ama rahar soylerim samsung suanda iphone killer bazi iphone fanboylar ne kadar kabul etmeselerde oyle,cem yilmazin dedigi gibi vallha oyle iphone tamam bir zamanlar firtina estirdi ama ona laf yoj ama artik teknoloji bu iphone alanlar ozellike iphone 4 ,maalesef samsung yazik etti size gecmis olsun:d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biz çok iphone killer gördük be koçum.hepsi şimdi yerlerde.

Üye
nadir fanatik olmaktan haberleri takip edemedin heralde bende samsungda yok iphoneda yok ama rahar soylerim samsung suanda iphone killer bazi iphone fanboylar ne kadar kabul etmeselerde oyle,cem yilmazin dedigi gibi vallha oyle iphone tamam bir zamanlar firtina estirdi ama ona laf yoj ama artik teknoloji bu iphone alanlar ozellike iphone 4 ,maalesef samsung yazik etti size gecmis olsun:d:

bu arada 1.5 milyon muhabbetine en iyi cevabi samsung verdi ana sayfada hersey ortada,ve samsungu samsung fanatiklari almiyo ,insanlar o parayi o telefon hakettigi icin aliyor,helal olsun samsung bunun serefine bir tane samsung alinir:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

biz çok iphone killer gördük be koçum.hepsi şimdi yerlerde.

ana sayfayi oku:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
okudum senden önce.şu an 4g stokta yok,apple yetiştiremiyor.anlayacağın 4g yok satıyor.5-10 bin satmakla iphone killer olunmuyor.

Üye
okudum senden önce.şu an 4g stokta yok,apple yetiştiremiyor.anlayacağın 4g yok satıyor.5-10 bin satmakla iphone killer olunmuyor.

5-10 binmi sen nereyi okuyosun :d:adamlar 2 milyon satmaya gidiyo(h)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
satabiliyorlarsa satsınlar ama iphone u kimse geçemez.sansumg 2 milyon satacak mı,şimdiye kadar satabildi mi acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen git onu al.ama iphone killer deme.o övdüğün telefon iphone un yanına yaklaşamaz bana göre.iphone yıllardır en aşağı 1 milyon satıyor.

Üye
sen git onu al.ama iphone killer deme.o övdüğün telefon iphone un yanına yaklaşamaz bana göre.iphone yıllardır en aşağı 1 milyon satıyor.

nadir yanina yakalasamaz tabirini neye gore kullaniyosun bi aciklasana.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen anladın aslında.tamamen iphone a benzemeye çalışan bir telefon.

Üye
ne yonden mesela??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
badasıyla bilmem nesiyle.iphone yıllar öncesinden yaptı bunu.

Üye
ben zaten yillar oncesini tartismiyorum senle bugunu tartisiyorum ona bakarsan nokianin samsungun kullandigi islemci firmasinin alt firmasi iphonea islemci yapan firma, o zaman butun markalar biribirini kopyaliyomu dicez

sez42

sez42

Üye
neyin tartısmasını yapıyosunuz anlamıyorum.iphone 3gs imi sattımmm.samsung wawe aldımm.inanın daha önceden iphone aldıgıma bin pişmanım.bu telefon mükemmel.en sevdigim özelligi.film izlemek.sanki lcd tv de izliyorsun.hiç farkı yok.en küçük takılma bile yok.ekran süper ötesiii.boşuna paranızı telef etmeyin.iphone bitiyooo artıkkk.yakında ne telefonlar cıkacak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bak canım kardeşim herkesin kişisel tercihleri var.sen gider wave i alırsın ben iphone alırım.2 ayrı dünyayı karşılaştırmaya gerek yok.iphone un kendi artıları var wave in kendi artıları var.bana uzun uzun anlattırma.samsung hangi telefonuna destek verdi.birkaç tane samsung kullandım kullandığıma pişman oldum.donmalar,resetlemeler.daha doğru dürüst firmware çıkarmadı.sen tercihini ona yapıyorsun diyeceğim birşey yok.ama sonradan pişman olmassın İnşallah.

Üye
samsung wave ile eski samsung larin alakasi yok adamlar sifirdan telefon yaratmis inanmiyosan kendin arastir bak,bende yillardir nokia kullandim bir suru sorun cikti ama ben nokiayi kotulemem cunku kimisinda iyi cikiyo kimisinde kotu sen bu konunun basindan beri samsung genel olarak kotuluyosun teknoloji kardesim bu sendeki iphone saglamsa baskasindaki belki sakattir , biraz once samsung iphoneu kopyalamis dedin simi kendi artilari var diyosun bende sana diyorumki ikisinde ortak noktaliar var ama samsung daha ustun,bunu kendinde biliyosun biraz tarafsiz ol gercegi gorursun...

Consul9

Consul9

Üye
ya siz heralde i phoneu bilmiyosunuz düşününki dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri farmville i phone ile anlaşma sağlıyor hadi alanlarda 5000i 10.000i telefondan anlamıyor e kardeşim 1.4 milyon gibi bir rakamdan konuşuyoruz bu adamlar hiçmi bişe bilmio ben bir nokia kullanıcısı olamama rağmen nokianın i phone a yetişemeyeceğini rahatlıkla söylüorm eğer samsung bada işletim sistemini geliştirirse (ki bu yıllar alır) nokiaya yetişebilir internette wave baktım iphone baktım wavein i phonedan tek üstün yanı ekranı.. oyunlarda programlarda i phoneun yanından geçemez ayrıca film izleme konusu yeni nesil her telefonda mümkün olabilior bende telefonlarımdan sorunsuz film izliorm size tavsiyem girin bi youtuba i phone oyunlarına flan bakın yorumu yine size bırakıorm :oke:

Üye
iphone 4 un eksileri

donanim hatalara meyilli
sadece microsim kart destekli
flash yok web browserda
her uygulamada multutasking yok
facetime sadece wi-fide kullanilabiliyor
bluetooth transferi yok usb storage modda dahil
kamera kapagi yok
fm radio yok
stereo hoparlor yok
micro sd card slot yok
cabuk arama yok
hoparlor performansi kotu
itunes icerigi yuklenirken cok bekliyomus

samsung wave eksileri

limitli sayida uygulama
lens kapagi yok
card slot pilin altinda
navigasyon 30 gunluk deneme geliyor
dinamik degistirilen ortam sensoru yok

kaynak:gsmarena

--------------- Ekleme ---------------

ya siz heralde i phoneu bilmiyosunuz düşününki dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri farmville i phone ile anlaşma sağlıyor hadi alanlarda 5000i 10.000i telefondan anlamıyor e kardeşim 1.4 milyon gibi bir rakamdan konuşuyoruz bu adamlar hiçmi bişe bilmio ben bir nokia kullanıcısı olamama rağmen nokianın i phone a yetişemeyeceğini rahatlıkla söylüorm eğer samsung bada işletim sistemini geliştirirse (ki bu yıllar alır) nokiaya yetişebilir internette wave baktım iphone baktım wavein i phonedan tek üstün yanı ekranı.. oyunlarda programlarda i phoneun yanından geçemez ayrıca film izleme konusu yeni nesil her telefonda mümkün olabilior bende telefonlarımdan sorunsuz film izliorm size tavsiyem girin bi youtuba i phone oyunlarına flan bakın yorumu yine size bırakıorm :oke:

kardes ben farmvilla sahibi olsam bende iphonela anlasirin cunku daha cok satti bunun konuyla alakasi yok,iphoneboylar hic bosuna samsung wave camur atmayin iphoneda teknolojiye yenilir o gun bugunmus:oke:

Üst Alt