al kardeş samsung mağduru biri:
SAMSUNG Telefonumun Ana Kartı Patladı Kullanıcı Hatası Diyerek 180 TL Talep Ettiler!
L811 Samsung marka ve mobil bir cep telefonum var. Geçen günlerde cihazın kayan sürmeli klavyesinde temassızlık başladı ve en sonunda ekran tamamen gitti. Servise gittiğinde cihazın ana kartı patlamış diye cevap aldım. fakat o cihaz darbe yemedi ve yere düşmedi. Zaten cihaz 4 kez aynı teknik servise gitti.
buda myben adlı kullanıcıdan bir mesaj:
Samsung telefonun ekranı patladı 110 ytl istiyorlar
arkadaşlar ben nokia kullanıcısıyım bugune kadar tek bir arıza ile karşılaşmadım ( ufak problemler her telefonda herzaman var ) 6-7 ay once bir samsung aldım ekranı gitti servise goturdum şimdi daha 15 dk once geldim dedikleri şu bu sizden kaynaklanan bir arıza ekranmı ne çatlamış gelirken 1-2 yere sordum dedikleri toplasan 20-30 ytl lik bişey dediler kvk dan ise 110 ytl para istediler benim samsung almak isteyen arkadaşlara onerim NOKİA'dan şaşmayın derim sonradan üzülmenizi istemem. .
bu arada lutfen konu yanlış anlaşılmasın hata bende değil demiyorum hata bende ama arızaları çok pahalı tamir ediyorlar. .
NOKİA'dan şaşmayın
kardeş bak samsunglarda roketatar gibi