heyyy bu benim lafımDünyada iki çeşit insan vardır
1-5800 kullananlar
2-5800 kullanmayanlar
)
bu telefondan almak ıstıorum ama bazı sıtelerde gorduum kadarıyla kullanıcılardan cok sıkayet warmıs kararsız kaldım acıkcası ..rıskede grmek ıstemıorum ama telefon cok hosuma gıttı![]()
Sen al kafan rahat olsun.Harikalarda telefon.icimi rahatlattın sagolbende almaktan az daha vazgeciyodum bu 5800 eleştirenlerin yüzünden ama iyikide almışım.gayet güzel telefon bazı yazılanlar haric digherleri dogru mesela mesaj yazması zzor demişler mesajı yazmak için 4 tane yöntem var
-büyük qwerty klavye
-küçük qwerty klavye
-normal telefonlardaki alfasayısal tus takımı(tuslu telefonlarda olan gibi)
-el yazısı
bunların 4dündede mesaj yazamayanı bilemiyorum artık o telefonu zaten hiç kullanmasın.
Yani tek kelimeyle
telefon alacak olsam yine 5800 alırdım.

mrh iki tel arasında kaldım hangisini alcam die , 1. N81 2. 5800 internette arastırdım N81 problemleri , sorunları ve kusurları yok diolar ama 5800 icin bir cok seyi sorunlu , kusurlu ve problemli diolar mesela kamerası , dokunmatigi , gündür dısarda ekran gözükmüomus onun ıcın telefonu ısıtmak gerekiomus :d tema sı sorunmus sureklı renk degistiomus , aramada bazı sorunlar varmıs hoparloru ve kulaklıkta kotuymus ses cok düşük veriomus , bluetooth takılıomus mesaj yazması zor , ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıomus , sim kartı takıp çıkarmak zor Mesajlarda 2-3 cümleyi geçtikten sonra kasılmaya,yavaşlamaya başlıyor. Özellikle akşamları fotoğraf çekimi gayet kötü.Gündüz idare eder durumda diolar. kırmızı kılıflı olanlar sorunlu mavide hiç sorun yok , benm merak ettiğim bu yeni yazılımlarla ve yeni sertifakalarla , güncellemelerle bu durumlar düzeliomu veya 2010 da bu durum düzeldimi ?

ben kullanıyorum kardeşim külliyen yalan.........eyw sagol zaten n81 2. plana atımşuan bile güncellenmesi yeter telefonun,teefon ilk çıktığı gibi değil artıq daha performanslı..
--------------- Ekleme ---------------
ben kullanıyorum kardeşim külliyen yalan.........
hedef 5800