Haber Nokia 9 Render Görselleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 9 Render Görselleri Ortaya Çıktı
Nokia'nın en yeni amiral gemi modeli Nokia 9 render görselleri ile beraber oldukça net bir şekilde ortaya çıktı. Görsellere göre Nokia 9 çerçevesiz ekran tasarımı ile birlikte geliyor.



Nokia Android cihazlarının şu andaki üreticisi olan HMD Global, yeni telefonları çok hızlı bir şekilde piyasaya sürmeye devam ediyor. Kurulduğu tarihten itibaren bir yıldan az bir süre geçmesine rağmen Finlandiyalı şirket, dört yeni özellikli telefon ve dört akıllı telefon olmak üzere çok sayıda yeni modeli piyasaya sundu. Bu kadar kısa sürede bu kadar yeni modele rağmen HMD boş durmayarak yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

https://www.maxicep.com/nokia-9-android-80-oreo-ile-gfxbench-testinde-goruldu
Nokia 9, Android 8.0 (Oreo) ile GFXBench testinde görüldü
HMD Global tarafından Nokia 2 adında giriş seviyesi özelliklere sahip bir akıllı telefon üzerinde çalışıldığını zaten biliyoruz, ancak diğer taraftan üst düzey özelliklere sahip başka bir modelin daha bu yıl duyurulacağına dair çok ciddi söylentiler mevcut. İddialara göre yeni cihaz Nokia 9 adına sahip olacakve Snapdragon 835 ile çalışan Nokia 8'in yanında yer alacak bir amiral gemisi modeli olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Üst düzey Nokia 9 modelinin arka tasarımını tasvir eden bir maket geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre maket, geçmişte pek çok Nokia ve Lumia cihazı için doğru bilgi sızdıran bir kaynak tarafından yayınlandı.

Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi, iki cihazın arka tasarımları bir karşılaştırılmıştır. Nokia 9'da Nokia 8 gibi benzer kavisli kenarlar olabilir, ancak burada diğer benzerlikler duruyor. Görünüşe göre, HMD kablosuz şarj desteği ile beraber Nokia 9 modelinde arka yüzeyde cam tasarım kullanacak.



Ayrıca, parmak izi tarayıcısının Nokia 9'da arka tarafta yerleştirildiğini görüyoruz. Bunun nedeni, Nokia 9'un, ön tarafta Samsung Galaxy Note 8 veya iPhone X gibi bir çerçevesiz OLED ekrana sahip olması olarak söyleniyor.

Nokia 9 özellikleri kısaca 13MP + 13MP çözünürlüğünde çift Carl Zeiss kamera, 13MP ön kamera, 6 / 8GB RAM, 128GB dahili depolama alanı, hafıza kartı desteği, IP68 su ve toz dayanıklılık sertifikası olarak söyleniyor.



Son olarak, bir YouTuber Waqar Khan şu ana kadar elde bulunan bilgilere dayanarak bir dizi Nokia 9 görüntüleri oluşturdu. Resmi olmasa da, bu resimler bize HMD'nin önümüzdeki amiral gemisinin nasıl bir görünüme sahip olabileceği konusunda oldukça önemli bir fikir verebilir.
Nokia 9 Render Görselleri Ortaya Çıktı
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Bysnbad


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Nokia bu sefer yapmış sanki :))))
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve maydinmaydin
yeumyang

yeumyang

Moderator
Güzel görünüyor gerçek sızıntı ise gelecek vadeden tasarım
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nokia neden ısrarla karanlık kasvetli bir ekran görüntüsü kullanıyor anlamış değilim. Paylaştığı şu resimlerde telefon üzerindeki Nokia yazısı bile belli belirsiz. Nokia 9 güzel görünüyor. Nokia 2 ise Lumia izleri taşıyor gibi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Görsel Doğru İse Kamera Çöp 12 Mp Bişey Olur
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
prewiev lensde nokia da olsa keşek
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tasarım harika umarız bu tarzda bir cihaz gelir
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
flaş simetriyi fena bozuyor ama onun dışında iyi
umarım hoparlörü iyi olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt