Nokia 5800 XpressMusic (Nokia'nın dokunmatik hamlesi )

Sponsorlu Bağlantılar

Méc~

Méc~

Üye
al derim hacı ben aldığımda teli 750`ye aldım 3-5 ay sonra şimdi 450-500 arası yinede zerre pişman değilim ama kullanmayı bilcen bide bu tel online olsun diye üretilmiş bi internet paketi şart yinede paran warsa n97 forewer xDé

hemocrania

Üye
bence süper telefon..kurcala kurcala bitmiyo..tek sıkıntım şarjı 2 gün gitmiyo bile :(

quietscreamesk

quietscreamesk

Üye
telefon gayet güzel samsungda var s5603 ve 5800 yeni aldım 5800 daha hoşuma gitti tavsiye ederim:oke:

Murad4

Murad4

Üye
Ses sevyesi nasil bu telefonun höperatörü güçlümü yani di$arya verdigi ses çokmu ? azmi ? Birde kamera kalitesi yuksekmi n73 gibi ? Birde kasa açikligi ne demek oluyor nasil anliyoruz açik oldugunu
Kullananlar cevap lütfen

yasinzanbak

Üye
arkadaşım bu telefonun önceki modelleri problemliydi ama nokia şimdiki partilerin hepsini düzelti benim ark 1 seneden beri kullanıyo daha tık yok gönül rahatlığıyla alabilirsin hiçbir şekildede problem çıkarmaz n97 yerine 5800 al çünkü işlemcisi ve özellikleri aynı

shn_design

Üye
kısmetse bi kaç gün içinde cebimde :) gerçi çıkalı baya zaman oldu ama hala fiyat/performans ilişkisinde tek sayılır

yasin054

yasin054

Üye
Arkadaşlar 5800telefonu kullanmaya başlayalı 6 ay oldu her özelliğinden memnun um.Çok şikayeti olan da duymadım .Ama sonuçta expresmüzik de olsa bir telefon 5+1 ses sistemi gibi bir ses kimse beklemesin.Fakat diger medyatik özelliklerinden çok memnun um kaldıki bu fiyat a bu özellikler olan üstelik nokıa olan bir başka telefon da yok.

NEOFBI

NEOFBI

Üye
Selamın aleyküm sağ ellerine sağlık ;)

ribatz

Üye
bu telefondan almak ıstıorum ama bazı sıtelerde gorduum kadarıyla kullanıcılardan cok sıkayet warmıs kararsız kaldım acıkcası ..rıskede grmek ıstemıorum ama telefon cok hosuma gıttı :D

O kullanıcılar kullanmasını bilmiyor kardes :) Sen al kafan rahat olsun.Harikalarda telefon.

bukalemun92

bukalemun92

Üye
:islikgerçekten bu telefonu aldığımdan beri hiç pişman olmadım ve yaklaşık 4 ay oldu hele bi,de güncellemesini yaptıktan sonra hiç bir eksiği kalmadı şüphede kalnlarda varsa alın hiç çekinmeyin bu fiyata böyle telefon zor bulunur

ACMİLANO

Üye
mrh iki tel arasında kaldım hangisini alcam die , 1. N81 2. 5800 internette arastırdım N81 problemleri , sorunları ve kusurları yok diolar ama 5800 icin bir cok seyi sorunlu , kusurlu ve problemli diolar mesela kamerası , dokunmatigi , gündür dısarda ekran gözükmüomus onun ıcın telefonu ısıtmak gerekiomus :d tema sı sorunmus sureklı renk degistiomus , aramada bazı sorunlar varmıs hoparloru ve kulaklıkta kotuymus ses cok düşük veriomus , bluetooth takılıomus mesaj yazması zor , ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıomus , sim kartı takıp çıkarmak zor Mesajlarda 2-3 cümleyi geçtikten sonra kasılmaya,yavaşlamaya başlıyor. Özellikle akşamları fotoğraf çekimi gayet kötü.Gündüz idare eder durumda diolar. kırmızı kılıflı olanlar sorunlu mavide hiç sorun yok , benm merak ettiğim bu yeni yazılımlarla ve yeni sertifakalarla , güncellemelerle bu durumlar düzeliomu veya 2010 da bu durum düzeldimi ?

canberkcelik

Üye
duzelme yok aynen devam edıyo sorunlar

uhuw23

Üye
arkadasım sen dıyosunkı şikayet edenler telefonu kullanmayı bılmıyenler dıyosun..eee bu arkadasın kullanmayı bıldıgını nerden bılıyosunda telefonu onerırken boyle cumle kuruyosun.:kop:

7610ncu

7610ncu

Üye
Bende Almaktan Az Daha Vazgeciyodum Bu 5800 Eleştirenlerin Yüzünden Ama İyikide Almışım.Gayet Güzel Telefon Bazı Yazılanlar Haric Digherleri Dogru Mesela Mesaj Yazması ZZor Demişler Mesajı Yazmak İçin 4 Tane Yöntem Var
-Büyük qwerty Klavye
-Küçük qwerty Klavye
-Normal Telefonlardaki Alfasayısal Tus Takımı(Tuslu Telefonlarda OLan Gibi)
-El Yazısı
Bunların 4dündede mesaj yazamayanı Bilemiyorum Artık O Telefonu Zaten Hiç Kullanmasın.
Yani Tek Kelimeyle

Telefon Alacak Olsam Yine 5800 Alırdım.

ACMİLANO

Üye
bende almaktan az daha vazgeciyodum bu 5800 eleştirenlerin yüzünden ama iyikide almışım.gayet güzel telefon bazı yazılanlar haric digherleri dogru mesela mesaj yazması zzor demişler mesajı yazmak için 4 tane yöntem var
-büyük qwerty klavye
-küçük qwerty klavye
-normal telefonlardaki alfasayısal tus takımı(tuslu telefonlarda olan gibi)
-el yazısı
bunların 4dündede mesaj yazamayanı bilemiyorum artık o telefonu zaten hiç kullanmasın.
Yani tek kelimeyle

telefon alacak olsam yine 5800 alırdım.
icimi rahatlattın sagol :D

seruwenq

Üye
herkes alsın memnun olmayan varsa benim 5800 ımıda vericem hemde bedavaya

P!iZ

Üye
şuan bile güncellenmesi yeter telefonun,teefon ilk çıktığı gibi değil artıq daha performanslı..

--------------- Ekleme ---------------

mrh iki tel arasında kaldım hangisini alcam die , 1. N81 2. 5800 internette arastırdım N81 problemleri , sorunları ve kusurları yok diolar ama 5800 icin bir cok seyi sorunlu , kusurlu ve problemli diolar mesela kamerası , dokunmatigi , gündür dısarda ekran gözükmüomus onun ıcın telefonu ısıtmak gerekiomus :d tema sı sorunmus sureklı renk degistiomus , aramada bazı sorunlar varmıs hoparloru ve kulaklıkta kotuymus ses cok düşük veriomus , bluetooth takılıomus mesaj yazması zor , ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıomus , sim kartı takıp çıkarmak zor Mesajlarda 2-3 cümleyi geçtikten sonra kasılmaya,yavaşlamaya başlıyor. Özellikle akşamları fotoğraf çekimi gayet kötü.Gündüz idare eder durumda diolar. kırmızı kılıflı olanlar sorunlu mavide hiç sorun yok , benm merak ettiğim bu yeni yazılımlarla ve yeni sertifakalarla , güncellemelerle bu durumlar düzeliomu veya 2010 da bu durum düzeldimi ?
:D:D:D:D ben kullanıyorum kardeşim külliyen yalan.........

ACMİLANO

Üye
şuan bile güncellenmesi yeter telefonun,teefon ilk çıktığı gibi değil artıq daha performanslı..

--------------- Ekleme ---------------

:D:D:D:D ben kullanıyorum kardeşim külliyen yalan.........
eyw sagol zaten n81 2. plana atım :D hedef 5800 :D

ihvan42

Üye
ne şikayeti kardeşim iki hafta once aldım çok da memnunum on milyar verseler yine değişmem

Üst Alt