Nokia 5800 XpressMusic (Nokia'nın dokunmatik hamlesi )

Sponsorlu Bağlantılar

ismail9416

Üye
sen soylemeseydin biz bilmiyorduk 2010dan sonra cikan telefonlarin daha kaliteli ve saglikli oldugunu yakinda arabalar ucacak sen telefon ucuruyorsun

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
nokia coştu

asi.melek

Üye
Nokıa 5800 güzel bi tlfon içeriği falan tavsiye ederim arkadaşlar.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
nokia x6 :oke:

sSeneuQinu

Üye
8 aydır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok çok memnunum tavsiye ederim...

moon_42

Üye
çok sağlam telefon..

10 numara telefon..

övgüyü sonuna kadar hakediyor..

o kadar..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
2hafta falan oluyo . bakmaya kıyamıyorum süper:):)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
:):)

OğuzcanAbi

Üye
konuyu hortlatmışınız

crayz_frock

crayz_frock

Üye
arkadaşlar bende yeni teelfon alıcam ama bu 5800 ın dokunmatik ekranında sorun olıyor diyorlar ondan dolayı
biraz tereddütlüyum onun yerine nokıa c5 düşünüyorum siz bu konuda ne dersiniz ...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Harika Telefon Zaten Fİyatı da düştü. Hemen Alll

crayz_frock

crayz_frock

Üye
nokıa c5 hakkında ne düşünüyorsun ???

Why Always Me

Why Always Me

Üye
x6 :oke:

ynsyavuz

Üye
telefon hiç hoşuma gitmiyor bende var ilk çıktıgı zamanlar almıştım oldukça yawaş takoz gibi estetik namına bişey koyamamışlar nokia s60 serisini kaldırmalı artık bence nokia devri kısacası benim için bitmiştir 5800 telefonumuda takoz niyetine kullanıyorum artık

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
güzel telfon haftaya alıyorum..(:

csher

csher

Üye
tek kelime ile harika bir telefon.

kimyager_im

Üye
evet cok kaliteli spr tel bndede var arkadasada aldık
benımde bu telden var yanı 5800 xm ama pembe bı kılıf almısdım o pembe rengını arka kapaga bırakmıs hc farketmedım sımdı arka kapagında pembe pebe boyası kaldı nasıl kurtulabılrım fıkırnz varmı cok ktu duuruoooo :(:(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

benımde bu telden var yanı 5800 xm ama pembe bı kılıf almısdım o pembe rengını arka kapaga bırakmıs hc farketmedım sımdı arka kapagında pembe pebe boyası kaldı nasıl kurtulabılrım fıkırnz varmı cok ktu duuruoooo

tek kelime ile harika bir telefon.

benımde bu telden var yanı 5800 xm ama pembe bı kılıf almısdım o pembe rengını arka kapaga bırakmıs hc farketmedım sımdı arka kapagında pembe pebe boyası kaldı nasıl kurtulabılrım fıkırnz varmı cok ktu duuruoooo

nokıa c5 hakkında ne düşünüyorsun ???

Üst Alt