Nokia 5800 XpressMusic (Nokia'nın dokunmatik hamlesi )

Sponsorlu Bağlantılar

***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic (Nokia'nın dokunmatik hamlesi )
Nokıa'nın ilk geniş ekranlı dokunmatik telefonu Nokia 5800 XpressMusic

iPhone katili olarak gösterilsede, her dokunmatik ekranlı telefonda olduğu gibi Nokia 5800 da iPhone'dan fazlaca alıntı yapmış.
5. nesil S60 işletim sistemine sahip olan Nokia 5800 XpressMusic'te yüksek çözünürlükte dokunmatik ekran bulunmakta (3.2 inch, 640 x 360 pixel). Ayrıca telefonda Carl Zeiss optikli, dual LED flashlı, autofocuslu 3.2 megapixel kamerada yerini almış durumda.
Müzik ve daha fazlası
İsmi kendini ele veriyor: 5800 XpressMusic bir müzik cep telefonu. "Comes with Music" ismindeki Nokia hizmeti ile kullanıcılar bir sene boyunca hit parçaları 5800'a yükleyebilecek. Beraberinde verilen 8 GB büyüklüğündeki microSD kart, normal MP3 kalitesinde beş buçuk günlük müzik keyfi sunabiliyor. WLAN ve HSDPA gibi veri hizmetleri, GPS navigasyon ve 3,2 Megapiksel kamera da Nokia'nın yeni multimedya modelinin özellikleri arasında yer alıyor. Nokia, 5800 XpressMusic'in pazar başlangıcı olarak bu yılın sonunu işaret ediyor. Ortalama fiyat ise 380 dolar civarında (KDV ve kontrat olmadan). Telefonun ülkemize geldiğinde daha yüksek bir fiyattan satılması ise neredeyse kesin...

Nokia 5800 XpressMusic

• Boyutlar: 111 x 51.7 x 15.5 mm
  • Ağırlık: 109 gr
  • Ekran: .3.2 inch, 360 x 640 pixel, 16M renkli TFT dokunmatik ekran, Accelerometer, el yazısı tanıma
  • Kamera: 3.15 megapixel, 2048x1536 pixel, Carl Zeiss optik, video, flash, autofocus,videolu görüşme için ikincil kamera
  • Hafıza: 81MB dahili hafıza, microSD (TransFlash), 16GB a kadar yükseltebilme
  • Data: Class 32 GPRS, Class 32 EDGE, HSDPA-3.6 Mbps 3G, Wi-Fi 802.11 b/g - UPnP technology WLAN, A2DP'li v2.0 Bluetooth, v2.0 microUSB
  • Pil: Li-Ion 1320 mAh(BL-5J)
  • Diğer: GPS alıcısı, aGPS fonksiyonu, Nokia Maps, Java, Media player MP3/WMA/AAC+, Video player DivX/WMV/XviD/3gp, handsfree, TV-out, document viewr, 3.5mm kulaklık girişi

adaletcik

Üye
yeni aldım manyak telefonn

ersn__23

Üye
ben alalı yaklasık 2 ay oldu cok memnumum telefondan..!

volkan_ordin

Üye
10 numara telefon. uyurken bile baş ucumdan ayırmıyorum :D

Emperian

Emperian

Üye
2012'den önce dokunmatik telefonlara dokunmayın.. 2010'den sonra dokunmatikler uçacak.. Size bu kadarını söyleyeyim :pro:

candy_

Üye
telefonu 1 hafta önce aldım çook memnunum bu fiyata bu telefon gayet güzel bence herkese tavsiye ederim...

futbol123

futbol123

Üye
güzel telefon bende alıcam

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
tlfnu alalı 2 hafta oldu harika bir cihaz herkese önerilebilecek bir tlfn :ehe

fays12

Üye
bu telefondan almak ıstıorum ama bazı sıtelerde gorduum kadarıyla kullanıcılardan cok sıkayet warmıs kararsız kaldım acıkcası ..rıskede grmek ıstemıorum ama telefon cok hosuma gıttı :D

666kaos

666kaos

Üye
evet cok kaliteli spr tel bndede var arkadasada aldık

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
tlfnu alırken tek yapman gereken kasa açıklığı olmamasına dikkat etmen bu :) bşka sorunu yok iphone killer 'in arkdşlar :ehe:ehe:ehe

o0mert0o

Üye
cebime sığmıyor :))

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Dünyada iki çeşit insan vardır
1-5800 kullananlar
2-5800 kullanmayanlar
:))

Emperian

Emperian

Üye
artist esas.. :)

mclaren2288

Üye
daha çözme aşamasındayım ama video kalitesini tek geçerim

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
fiyatına göre en iyi telefon baska birşey demek yersiz olur

7eren

7eren

Üye
5800 alalı 1 ay oldu ne zaman bır telefoncuya gıtsem en az 2 tane satılıo herkese tawsıye ederım n97 ıle ozellıkleı aynı

Üst Alt