Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

error94

Üye
kim paylaştı ??

enex_enes

enex_enes

Üye
pakitotiesto83 galiba ismi

teufel111

Üye
samsung s5233w de bu temalar çalışırmı? Bide çalışırsa wifi den yararlana biliyormuyuz.. Kullanan varsa açıklaya bilirmi??

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
canjan

canjan

Üye
yaptım suan guzel gıbı gozukuor (:

--------------- Ekleme ---------------

bluetooh calısmıor bunu yukledık ama :(

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
yaptım suan guzel gıbı gozukuor (:

bluetooh calısmıor bunu yukledık ama :(

Kimsede bir sorun çıkmadı.Tek sende böyle bir sorun çıktı.

canjan

canjan

Üye
eeee nağıcaz qimoo sımdı :(

eee napıcaz sımdı qımo butun temları denedım ama calısmıo benım samsnug star wifisiz ondan olabılır mı acaba

canjan

canjan

Üye
cok saol dostum denıcem hemen

yacok guzel yazılımlar bunlar ama bluetooth calısmıor ya :( calıssa super olacaktıı

yusfcuk

yusfcuk

Üye
arkadaşlar belki bnm yaşadıklarım fikir vermenizi sağlar
ilk önce ben S5233W telefonuma - dikkat edin S5230W ile S5233W kesinlikle ayni firmware ye sahip değildir - versiyon attim darkforest forumunda karşılaştığım bu frimwarelerin videosunda tükçe vardı ancak o S5230W için olanın videosuymuş. İndirdim S5233W frimwaresini attim telefona sonra açtim ve türkçe olmadığını gördüm. darkforesttaki aynı konuya birdaha baktım ve S5233W için wifinin etkiinsiz olduğu bir frimware gördüm ancak indirmedim sonra önceden indirmiş olduğum dosaların içindeki linklerden öğrendiğim kadarıyla dil seçeneği Avrupa - Asya - Arab olmak üzere 3 farklı başlık altında toplanıyormş ve bnm indirdiğim frimare Asyanınmış.
Yine darkforestteki aynı konuda gördüğüm videodaki S5230W nun frimwaresini indirdim telefon söylentilerdeki gibi açılmadı ancak korkmayın bu durum yeniden versiyon atmanıza engel olmuyor.
aranızda ingilizce olsun ne olacak ? diyenleriniz veya ingilizcemi geliştirmem için iyi olur bu diyenlerinizde vardır ancak inanın bana 1 ay kullanın telefondan son derece soğuyorsunuz ne içinizden oyun yüklemek nede müzik yükleyip dinlemek geliyor telefonu kullanırken boğuluyorsunuz.
bu frimwarelerin en son kazığıda bu iphone temasını bulduğumda oldu tabiki.
Yükledim ben temayı daha sonra baktım başlarken hellokity geliyo pembiş pembiş sonra rusça felan bnm bulduğum sittede öledi. sonra yeniden eski samsung temasını attım bi baktım rehberdeki hiçbir ismi göstermiyor
haa şunuda demeden geçmiyim. Eğer telefonunuz ingilizce olursa türkçe karakterleri göremessiniz ve T9 kullanamassiniz !
sonrada biraktim bu işleri telefon rehberinde ne bir kişi var nede annemin babamın telefon numarası
qimoo snn turkish S5233W frimwareni temayi atmadan yükliyeceğim eğer olursa beni gerçekten büyük bir zahmetten kurtarmış olursun

sağolsun emre arkadaşımda baya yardım etti ve fkirlerini sundu eğer snn frimwaren işe yararsa tr yaparsa telefonu lanet gitsin samsung S5233W ye tema birdaha yüklersem ...
şuan babamın laptoptayım virüs bulaşırsa hemen format attırıyor o yüzden bnm pc den indiricem

canjan

canjan

Üye
qimoo dedgını yukledım ama bu seferde jar dosyalarını kabul etmıyor desteklenmeyen dosya bıcımı dıyor bı yardım et lutfen ya ::(

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
qimoo dedgını yukledım ama bu seferde jar dosyalarını kabul etmıyor desteklenmeyen dosya bıcımı dıyor bı yardım et lutfen ya ::(

Bendede öyle dedi ama çok hızlı firmware belki javayı günceleyebilirsek kabul eder jar dosyalarını.

canjan

canjan

Üye
o dedıgını nasıl yapacagız qımooo yaa

canjan

canjan

Üye
hadı ya bole kullanacagız yanı heeee

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
eskye dödürmek için orjinal fimware atıcaksın daha yeni olur ve aynı eskisi gibi
bu arada telpaya mesaj attım firmware atmak garanti kapsamı dışına çıkarmı diye bana hiçbir şekilde çıkmayacağını ve garanti formunda öyle bir maddenin bulunmadığını söylediler yani dilediğinizce yükleyin

sentetik

sentetik

Üye
Firmware Telefonu Garanti Kapsamı Dışında Tutuyo.Risk Almaya Değmez

mafia888

mafia888

Üye
iphone bejeweled temalısı o..yatay ekran olanı bende var ancak menu ikonları vietnam dili hiç güzel değil neye basacağını bilemiyorsun ingilizce bile değil...ztn ingilizcede sarmadı en güzeli türkçe menu..qimo mart ayını atana kadar bununla idare edin buda starberry storm yatay ekran oluyor slide to unlock var..

bunu 5233a'ya yükleyebilir miyim

Üst Alt